Şimdi Ara

Sennheiser MX360 incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
14.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni mx serisini bir türlü sağlam yapamadılar. Alıpta bozulmayan var mıdır?

Ben mx360 ve mx760'ta da yaşadım. mx760 iki kere garantiye gitti. Sonuçta garantisi daha 1 yıllıkken falan satmıştım. mx360 bozuldu ama ucuz diye önem vermediğimden kutu, fatura ne varsa atmıştım. Sonunda kendisi de çöpe gitti.

Fiyat olarak ses kalitesini ben gayet iyi buluyorum mx360'ı. Ama şu sağlamlık ve ergonomi problemide olmasa daha iyi bir kulaklık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Bu yeni mx serisini bir türlü sağlam yapamadılar. Alıpta bozulmayan var mıdır?

Ben mx360 ve mx760'ta da yaşadım. mx760 iki kere garantiye gitti. Sonuçta garantisi daha 1 yıllıkken falan satmıştım. mx360 bozuldu ama ucuz diye önem vermediğimden kutu, fatura ne varsa atmıştım. Sonunda kendisi de çöpe gitti.

Fiyat olarak ses kalitesini ben gayet iyi buluyorum mx360'ı. Ama şu sağlamlık ve ergonomi problemide olmasa daha iyi bir kulaklık olacak.

Şu anda problem çıkmadı bakalım.Bekleyelim görelim sesini ben de beğeniyorum da bozulduktan sonra teknik servisle falan uğraşmak çok can sıkıcı.

• Bugün Metan'a gittim PMX 100'ü denedim, mükemmel bir kulaklık, tam istediğim gibi. Basslar, yüksek frekanstaki zil sesleri, dört dörtlük bir kulaklık ama fiyatı biraz pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Bu yeni mx serisini bir türlü sağlam yapamadılar. Alıpta bozulmayan var mıdır?

hocam zaten onun yerine akg daha güzel midler dışında ondada çok b fark yok zaten
  • @Sennheiser marka kulaklıklar her zaman için kaliteli sese sahip olmuşlardır ama standart yapıda ki kulaklıklar (Mx serileri genellikle) nedense hiç sağlam değil. Ses rengi olarak çok hoşuma gidiyor ama biraz da sağlam, dayanıklı olsa ne olurdu sanki? Şimdiye kadar bir çok Sennheiser kulaklık kullandım Mx200, Mx360, Mx500 vs vs ama hiçbirinin ömrü uzun olmadı. Mx200 diğerlerinden daha uzun süre dayandı ama onun da sağ kapsülü patladı şimdilik idareten kullanıyorum. Mx360 o kadar dayanıksız çıktı ki bir kaç ayda kapsül patladı, iki kere garantiye gitti aynı şeyler Mx500 için de geçerli yani nedir bu dayanıksızlık böyle. Ses seviyesini aşırı yüksekte tuttuğum sanılabilir ama durum böyle değil malesef. İriver Ifp380T modelinde ki mp3 çalara sahibim ve ses seviyesini genelde 20 de tutarım ama bazı zamanlarda 30 a getirdiğim de olur (maksimum 40. seviyeye kadar çıkıyor ses) ama bu seviyelerde kulaklığın bas seslere dayanamaması sonucu kapsülün kullanılmaz hale gelmesi beni çileden çıkartıyor. Sony'nin mdr modelinde ki kulaklıklarını pek nitelikli bulmasam da hakkını vermek gerek çok dayanıklılar. Onları çok daha yüksek ses seviyesinde denemişimdir bir sorun yaşamadım şu ana kadar ve yaklaşık 5 senelik bir kulaklıktan bahsediyorum. Ben şahsen 40 tl nin üzerinde ki standart Sennheiser kulaklıklarını almanızı önermiyorum çünkü bir kaç ay içerisinde bozulunca paranız boşa gitmiş gibi hissediyorsunuz garatiyle falan uğraşmak da cabası. Yeni bir mp3 çalar aldım henüz elime ulaşmadı ama geldiği vakit ona iyi bir kulaklık almam gerekecek ne alacağım konusunda çok kararsızım. Kulak içi asla istemiyorum kullanımı bana çok garip geliyor yani kulağınızın iç kısmına giren bir kulaklık var ve etrafınızda ki sesleri hiçbir şekilde duymuyorsunuz bu bana göre değil o nedenle standart kulaklıklardan alacağım ama hangisini alayım çok kararsızım.

• Yeni version mx360'lar simetrik kablo ile mi piyasaya çıktı..?! Kutularının değişmiş olduğunu gördüm ve piyasada yeni kutulu çakmaları da hemen çıkmış..
    Kadıköy'de ki bir çok dükkanda yeni kutulu çakma sennheiser'lardan bolca gördüm..
    Ben eski tip asimetrik kablolu olanını, 1.5 senedir kullanıyorum çok memnunum..
    Bir de yedek olsun diye, mx160 almıştım; o da güzel fakat sadece bas sesler de mx360 kadar çok iyi değil!
  • O fiyata
    http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-e819v-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdre819v

Ben 3 defadır alıyorum.. Her biri en az 6 ay gitti. Şuan elimde gene var ve 7.ayımızı doldurcaz yalnız en fazla 1 ay daha gidecek gibi.

Ortasında direncide var istediğiniz zaman sesi kısıp arttıra biliyorsunuz. Ben öneririm seside gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur*

O fiyata
    http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-e819v-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdre819v

Ben 3 defadır alıyorum.. Her biri en az 6 ay gitti. Şuan elimde gene var ve 7.ayımızı doldurcaz yalnız en fazla 1 ay daha gidecek gibi.

Ortasında direncide var istediğiniz zaman sesi kısıp arttıra biliyorsunuz. Ben öneririm seside gayet güzel

aynısını kullandım mx160ı daha sonra kullandım sesi fena değil tabi de mx160dan sonra hiç kullanılacak gibi değil

• Sony kadar dayanıklı ve sesi ondan iyimi ? ( ikisine de cevap bekliyorum )

Değişiklik olsun diye alabilirim çünki. ( bu arada metal dinliyorum Heavy den Black e kadar bilesiniz )
  • quote:

Sony kadar dayanıklı ve sesi ondan iyimi ? ( ikisine de cevap bekliyorum )

Değişiklik olsun diye alabilirim çünki. ( bu arada metal dinliyorum Heavy den Black e kadar bilesiniz )

sesi iyi ama sahnesi dar biraz ha o kesmezse akg k309 var aynı fiyata üstüne bastım kırılmadı taş gibi ama kablosu dikkat gerektiriyo
  • Sahnesi dar ? Sony kadar sağlam mı birde bunu öğrenmek istiyorum :)

Akg ye de bakıyorum

Kulak içi almak istemiyorum. mx160 üzerine her türlü yorumlarınızı bekliyorum ( sağlamlık ve ses kalitesi nasıl mesela ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur* -- 4 Ocak 2010; 7:52:51 >
  • quote:

Sahnesi dar ? Sony kadar sağlam mı birde bunu öğrenmek istiyorum :)

Akg ye de bakıyorum

Kulak içi almak istemiyorum. mx160 üzerine her türlü yorumlarınızı bekliyorum ( sağlamlık ve ses kalitesi nasıl mesela ? )

sansa clıple sahnesi dar ne biliym bana öyle geliyo sağlamlıkda pek iyi değil ses patlama yapıyo aşırı yüklenmede kabloyla sürekli oynamazsanız sorun yok ben sürekli oynadım 4 ay gitti şimdi sağdan ses gelmiyo akg her alanda iyi 50-60 saat burn in süresinden sonra midlerde biraz iyileşme oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@Sennheiser marka kulaklıklar her zaman için kaliteli sese sahip olmuşlardır ama standart yapıda ki kulaklıklar (Mx serileri genellikle) nedense hiç sağlam değil. Ses rengi olarak çok hoşuma gidiyor ama biraz da sağlam, dayanıklı olsa ne olurdu sanki? Şimdiye kadar bir çok Sennheiser kulaklık kullandım Mx200, Mx360, Mx500 vs vs ama hiçbirinin ömrü uzun olmadı. Mx200 diğerlerinden daha uzun süre dayandı ama onun da sağ kapsülü patladı şimdilik idareten kullanıyorum. Mx360 o kadar dayanıksız çıktı ki bir kaç ayda kapsül patladı, iki kere garantiye gitti aynı şeyler Mx500 için de geçerli yani nedir bu dayanıksızlık böyle. Ses seviyesini aşırı yüksekte tuttuğum sanılabilir ama durum böyle değil malesef. İriver Ifp380T modelinde ki mp3 çalara sahibim ve ses seviyesini genelde 20 de tutarım ama bazı zamanlarda 30 a getirdiğim de olur (maksimum 40. seviyeye kadar çıkıyor ses) ama bu seviyelerde kulaklığın bas seslere dayanamaması sonucu kapsülün kullanılmaz hale gelmesi beni çileden çıkartıyor. Sony'nin mdr modelinde ki kulaklıklarını pek nitelikli bulmasam da hakkını vermek gerek çok dayanıklılar. Onları çok daha yüksek ses seviyesinde denemişimdir bir sorun yaşamadım şu ana kadar ve yaklaşık 5 senelik bir kulaklıktan bahsediyorum. Ben şahsen 40 tl nin üzerinde ki standart Sennheiser kulaklıklarını almanızı önermiyorum çünkü bir kaç ay içerisinde bozulunca paranız boşa gitmiş gibi hissediyorsunuz garatiyle falan uğraşmak da cabası. Yeni bir mp3 çalar aldım henüz elime ulaşmadı ama geldiği vakit ona iyi bir kulaklık almam gerekecek ne alacağım konusunda çok kararsızım. Kulak içi asla istemiyorum kullanımı bana çok garip geliyor yani kulağınızın iç kısmına giren bir kulaklık var ve etrafınızda ki sesleri hiçbir şekilde duymuyorsunuz bu bana göre değil o nedenle standart kulaklıklardan alacağım ama hangisini alayım çok kararsızım.

Sana katılmamak elde değil dostum.
    Ben 15 gün önce teknosadan 32 liraya mx260 aldım,5 gün sonra sol kapsül gitti.Servise verdim (teknosa aracılığı ile) 1 hafta sonra yenisi geldi.Fakat o da 3 gün dayandı ikisi birden patladı.ikinci defa gelen kulaklıkta; Creative ZEN mp3 çalarımın bas ayarını +2, (maximum+12 dir) ses ayarını en fazla 21 e getirdim yine gitti...
    Bu kadar dayanıksız olması beni sony ye zorluyor ama sennheiser in sesini duyduktan sonra vazgeçmek te istemiyorum.Daha üst modellerden birini alayım diye düşünüyordum ama senin yorumu okuyunca iyice kafam karıştı .KARARSIZIM.

• arkadarlar bu ürünü kullandım öncelikle 15 dakka dinledim ve hüsrana ugradım ..birincisi kulagıma oturmadı en önemli tavsiyem kulakiçi dinlediyseniz dinliyorsanız bu ürünü almayın sakın ben aldım hata yaptım ...birincisi kulagı acıtıyor ikincisi kulakiçi gibi verim alamıyorsunuz..ama kulaklıgın kalitesini kötülemem cok iyi sesi var ama dedigim gibi kulaga oturmamasını dikkate alın ..
  • aleti kötüleme sakın almayın filan herkesin kulağı farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

aleti kötüleme sakın almayın filan herkesin kulağı farklı

ben almayın demedim ...eger kulakiçi kulaklık seviyorsanız ona alışmışsanız almayın dedim üzerinde de duruyorum neden benim yaptıgım hataya düşsünler boşuna 35 milyon verdim yazık deil mi ..keşke bana da böyle bi uyarıyı yapan biri cıksaydı...ses kalitesi cok iyi ona sözüm yok ama kulakiçi dinlemiş ve sevmiş adama git al demem ..yazık eder parasına
  • Herkese merhaba benimde cx serisi kulak içi kulaklık vardı fakat sağ taraftan ses gelmiyor bir sene geçti metan'a mail attım hiç bir şekilde olumlu olumsuz cevap vermiyorlar.Esra hanım vardı sanırım orada çalışan baya bir ilgiliydi.Hiç metanla irtibat kuranoldu mu acaba?

Ekstra başlık açmak istemedim ondan buradan soruyorum.
  • Arkadaslar bugun darty'de 29,90'a gördüm ama asimetrikmidir ,ucu altın kaplamamıdır bilmiyorum....Benimde bi kulaklık almam gerek sizce ne yapmalıyım???Tşkler.
  • ürünü inceliyorum da creative zen'in son ses seviyesinde kapsülleri dayanmıyor mu? genelde rock dinliyorum, hard, alternative, classic..
  • MX360'ı en ucuuza nereden alabilirim mağaza olarak?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.