Şimdi Ara

Sennheiser nasıl okunuyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
11.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

senhayzer diyom ben
  • şinasi desek kestirmeden
  • aslında zenhayza ama tüm dünya ingilizcenin etkisiyle senhayzır diye okuyo.buna sennheiserin ceosuda dahil
  • anlaşılan en çok zenhayzer diyen var. bende çoğunluğa katılayım. türkçe okuyuncac şahinser diye çıkışıda ilginç
  • "ŞENHEYZIR" demen yeterli...
  • bu s yi ş okuma nereden çıktı bi anlasam.ne almancada ne türkçede ne ingilizcede böyle bişey yok .

bildiğin senhayzır de yeter
  • almanca'da öyle bişey var hem çok var s-ş gibi okunması, oldukça zordur:) 1 sene almanca gördüm hatırlamak bile istemiyorum başlarda kolay geliyor ama sonrası kabus gibi. tammayın senhayzır işte en kolayı ve bulunabilecek ortak noktası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunman233

almanca'da öyle bişey var hem çok var s-ş gibi okunması, oldukça zordur:) 1 sene almanca gördüm hatırlamak bile istemiyorum başlarda kolay geliyor ama sonrası kabus gibi. tammayın senhayzır işte en kolayı ve bulunabilecek ortak noktası.

hocam ben 7 sene almanca gördüm anadolu liseleri eskiden 7 seneydi malum , s 'nin ş diye okunduğunu hiç görmedim. ş sesi "sch" harfleri ile çıkarılır. zenhayza şeklinde de anca sokak ağzı yada şiveli bi okunuş ile doğru olabilir , nasıl ingilizcede nigger sözcüğü nigga kalıbı oturmuş onun gibi.

doğrusu yukarıda belirttiğim gibi doğrusu "zenhayzır" dır arkadaşlar,daha da büyütmeye gerek yok.

• Lise'de yabancı dilim ingilizce idi ama 2. dil olarak 2 sene Almanca gördüm, her kez ben bilirim edalarında ama ben hiç anlamam sadece olabilecek bir telafuzu yazıyoru buraya; Zenhayzır.

Bu arada 2 senelik eğitim sonunda Almanca kurduğum topu topu 2 cümle, bişey sanmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunman233

almanca'da öyle bişey var hem çok var s-ş gibi okunması, oldukça zordur:) 1 sene almanca gördüm hatırlamak bile istemiyorum başlarda kolay geliyor ama sonrası kabus gibi. tammayın senhayzır işte en kolayı ve bulunabilecek ortak noktası.

anadolu lisesi + halen ing. eğitim veren bir üni.deyim .lise orta okulda almanca gördüm hiç böyle bişey görmedim.almancada ş sesi için sch ,ingilizcedede sh harfleri var.

buna rağmen 4 sene almanca gördüm kurabileceğim cümle 3-4:)
  • cokda uzatmaya gerek yok herkes nasıl istiyorsa öyle okusun.
  • senhayzır (yazıldığı gibi okuyun ) diye okunuluyo )
  • Sınayzır diyorum ama ben
  • Zenhayzer diye okunur
  • almanyadan tarti$maya noktayi koyyum. okunu$u "Zenhayzaa"dir genclik. "s" "z" diye okuncak, sondaki "-er", "aa" yada "ağ" $eklinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shizen

almanyadan tarti$maya noktayi koyyum. okunu$u "Zenhayzaa"dir genclik. "s" "z" diye okuncak, sondaki "-er", "aa" yada "ağ" $eklinde.

Tamam da hocam Türkiye'de böyLe okursan anLamayabiLirLer
    En mantıkLısı senhayzır
  • ben de şanhayzır diye biliyorum ama bu şartlarda yanlış gibi gözüküyo
  • Senhayzır..
  • Yahu 37 mesaj bi kelime için mi. Yeter artık. Aha 38 oldu.
  • ooof yeter bee uzatmayın herkes istediği gibi okususn ben zınayjız diye okuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.