Şimdi Ara

sennheiser PMX 60 nasıl sizce(link eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce bu kulaklık nasıl ses kalitesi bakımından

KALİTE ÖN PLANDA

http://www.metan.com/kulak-str-pmx60.htm

not:link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cash -- 8 Aralık 2006; 0:23:05 >

• linkini koysaydın keşke..
  • Beyler yokmu yardım eden lütfen bilen yokmu gören kullanan
  • bizim arkadaşta vardı bundan. dinledim.. sesi fena değil. ama çok bişe bekleme..
  • ipod un kendi kulaklığı bana dayanmıyo yada benim dinlediğim 1-2 saatlik elektronik müziklere

elektronik müziğe hastayım işte ne yapim bassları tizzleri çok iyi olan bi kulaklık lazım
  • px100 alabilirsin..
  • hayır tipim deil ki cins bişee benzio pmx 60 ı ucuza alcam sizce alimmi iyimidir normalda 70 ytl filan pmx 60 ben alıcam 20-25 yoksa cx300 alıcam
  • benden yorum yok.. bi kere dinledim pmx60 ı.. ama o fiyataysa al derim..
  • 20-25 ytl'ye nerden alıyon hocam? bize söyle de biz de alalım.
  • O fiyata tabii ki alınabilir; ama eğer elektronik müzik dinliyorsan Sennheiser HD202 ile çok daha fazla tatmin olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

20-25 ytl'ye nerden alıyon hocam? bize söyle de biz de alalım.

cidden yaw o fiyata nerden ayarlıcaksın...söyle bizde sebeplenelim!
  • quote:

O fiyata tabii ki alınabilir; ama eğer elektronik müzik dinliyorsan Sennheiser HD202 ile çok daha fazla tatmin olursun.

hocam sen söyle bari nerden alabiliriz o fiyata , hiç kaçırmadan alalım . ebay'da bile en aşağı 19 dolar. kargosu cartı, curtu derken 45-50 ytl'ye falan gelcek.
  • ya beyler yok ben bi nokia distirbütörü olan bi telefon firmasının bilgi işlemine bakıorum bu eskiden gelen 6630 müzik paketinden kalan pmx 60 lar var onu alıcamda kendime 1 kaçtane var belki bedavayada alırım yok bişeye yaramıosa hiç ellemiyim onu demek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_cash

ya beyler yok ben bi nokia distirbütörü olan bi telefon firmasının bilgi işlemine bakıorum bu eskiden gelen 6630 müzik paketinden kalan pmx 60 lar var onu alıcamda kendime 1 kaçtane var belki bedavayada alırım yok bişeye yaramıosa hiç ellemiyim onu demek istiyorum

hocam fazla ayarlayabilirsen haber uçur yaw o zaman bizde her ne kadar ise ayarlayalım!bence uygun fiyata bulursan kaçırma derim ben!
  • hd202 al derim fiyat performansı cidden çok iyi midlerden harikalar bekleme ama bas ve tizler seni fazlasıyla tatmin edecektir eminim
  • 20-25 e alabilirsen al.alamazsan px100 derim ses kalite farkını dinleyince görürsün.bu arada hd202 ile hd457 yi kullandım bi aralar.imzamdaki kulaklıkları halen kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificient artist -- 11 Aralık 2006; 1:00:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.