Şimdi Ara

sennheiser px100, px200, hd 202 yardım acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Esasında px100 px200 ve portapro arasında kalmıştım ama , sesi ne kadar güzel olursa olsun portapro yu sokağın ortasında takamayacağımı farkettiğim için - her ne kadar retro tasarımları sevsem de- onu baştan eledim.

Şimdi elimde iki seçenek var, px100 ve px200 var.

Bugün electro w. de px 100 le hd 202'yi denedim . px 100 ün sesi güzeldi ama baslar bana biraz fazlaymış gibi geldi. hd 202'de ise hem tizler daha "berrak"tı hem de baslar daha doğal gibi geldi; px 100'de baslar sanki eq'yla oynanıp eklenmiş gibiydi. bu zorlama gibi gelen bass sesi sanki tizlerin de net duyulamasını da engelliyor gibi idi.

(burada eklemek istediğim birşey var, bass severim ama tizleri bozmamak şartıyla ; örneğin ep630 daki bassları sevmiyorum bozduğum kulaklık mx 200 bu bakımından bence dengeli idi.)

Şimdi esas soruma geliyorum : benim bu kastettiğim "berraklık" ve tizlerin daha iyi çıkması kulaklığın "kapalı" olması ile mi alakalı? yani px 100 mü px 200 mü(px 200 ü dinlemedim ama.) . px 100 ü mymemory'den getirtmeyi planlıyorum . px 200 ü de forumda bi arkadaş uygun fiyata satıyor.

ne dersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bronyaur -- 11 Nisan 2010; 17:34:50 >

• audio tecnikha on3 var kulaklık dükkanı var 2. elde ordaki ürünlere bi bak
  • onto'yu ne bakımdan öneriyorsunuz? dediğim gibi px 200 ü dinlemedim, şu an için de dinleyebileceğim bir yer yok; kapalı kulaklıklar daha mı iyi performans verir?

px 200 e birçok testte px 100 den daha kötü demişler ama neye göre kötü ?? ben bass konusunda abartılı bassları sevmiyorum.. onto bu bakımdan nasıldır??.. o zaman bu üçü arasında(px 100, px 200, onto) hangisi dersiniz ; abartılmamış, sırıtmayan bass ve berraklık tercihlerimi dikkate alarak???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bronyaur -- 11 Nisan 2010; 18:08:07 >
  • bütceni bi söylesene
  • bass sevmiyosan g2a çok daha iyi olur sana
  • dostum bütçem px100'ü mymemory den almaya yetecek kadar, yani şu an için px 100, 200 ve onto yu alabilme imkanına sahibim.. yuin pahalı kaçıyor yani benim için.. (max 60)

detay ve netlik konusunda hangisi iyidir?
  • onto iyi gibi sennheiserın ses rengi pek sana gitmez gibi
  • dostum bütçem px100'ü mymemory den almaya yetecek kadar, yani şu an için px 100, 200 ve onto yu alabilme imkanına sahibim.. yuin pahalı kaçıyor yani benim için.. (max 60)

detay ve netlik konusunda hangisi iyidir?
  • onto iyi gibi sennheiserın ses rengi pek sana gitmez gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.