Şimdi Ara

Sennheiser veya Alternatif Kulaklık Öneri(50TL Altı f/p)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır sennheiser MX-170 kullanıyorum fakat bu kulaklıkların kronik sorunu şudur ki 6-7 ayda kulaklığın biri cızırtı vermeye başlıyor.Bu yüzden 4-5 kere Mx-170 aldım ama her seferinde de 30-40 lira gidiyor artık sıktı valla :D Yakın fiyatta alternatif kulaklık önerebilecek olan var mı ? Fiyat aralığı maksimum 50TL .Sennheiserin tüm ürünlerinden haberdarım bana farklı markalarda bu bütçeye Mx-170 kadar iyi olabilecek kulaklık önerileri lazım.Rica ediyorum sennheiser kulaklıkları kullanmayanlar başka marka önermesin .(El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanar :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremturk -- 10 Aralık 2014; 12:29:10 >

• Creative ep630/ep660

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz yanlış yapmışsınız garantili kulaklığı çöpe mi attınız.
    Ayıp günah Metan a gönderince sıfırını gönderiyor adamlar.ben arkadaşa mx170 için kulaklık süngeri istedim adamlar bedava 3 çift gönderdi.
    Sennheisere devam ayrıca mx 375 de gayet iyidir.Eğer mx 271 bulursanız kaçırmayın.Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

• Creative ep630 kulaklığımı kaybettikten sonra ep660 aldım. İnanılmaz dayanıksız bir kulaklık. Ep630'um çamaşır makinesine dahi girip sapsağlam çıkmıştı. Ep660'ı normal günlük kullanımda gelen kablonun ikiye ayrıldığı yer bildiğiniz koptu! Garantiye gönderdim sıfırı gönderildi. Gönderilen sıfırında da günlük kullanım olmasına rağmen 1 ay sonra aynı hata meydana geldi.

Daha önce ep630'umu da bir-iki kez garantiye göndermiştim hep sıfırı gönderildi. Garanti konusunda creativeden memnun kaldım. Fakat ep660dan uzak durun.
  • mcalisir kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benimde başıma geldi. 2 kez garanti sonrası para iadesi yapıldı.

• Kulak kanalına giren değilde sennheiser mx serisinde olduğu gibi normal kulak içi istiyorum arkadaşlar.Öteki türlü çok baş ağrısı yapıyor yürürken kulaktan düşüyor bilmem ne sıkıntı yaani
  • Yine Mx-170'e kaldık yani belli
  • Bu paylaşımdan sonra uygun fiyata bir MX365 denk geldi onu aldım ve o da aynı şekilde 5-6 ay içinde aynı arızayı verdi. Kasıtlı bir üretim hatası mı var yoksa bende mi bir sorun var anlamıyorum. Mutlaka ortalama 5-7 ay içinde kulaklığın biri bozuluyor diğeri sapasağlam -,-

Neyse ondan sonra Pioneer SE CE511 K modelini aldım, kesinlikle bir MX170 ya da MX365 değil (Bass yok denebilir) ama fena da sayılmaz.Fakaaaat bunda da aynı şey başıma geldi ve bu sebeple konuyu hortlatıyorum.

Var mı önerisi olan? Beyne giren değil de bu bahsettiğim modeller gibi klasik (eski tarz) kulak-içi kulaklık, max 60TL civarı?
  • Gearbestten kz marka kulaklıklara bakın hocam.

Sonradan farkettim kulakiçi istemiyormuşsunuz. O tür kulaklıklar hakkında bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 4 Mart 2018; 22:34:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yine hortlatıyorum :D Aldığım Pioneer kulaklık da bir sene olmadan aynı sorunu verdi :D Bende mi sorun var anlamadım. Mecburen kulakiçi tarzına geçiş yaptım çünkü eski tarz kulaklıkların hepsinde aynı sıkıntıyı yaşadım. Xiaomi Mi Piston Youth Version aldım, telefon da zaten Xiaomi hem uyumlu oldu. Sesi gerçekten harika özellikle bu fiyata daha iyisi yoktur sanırım. Benim en çok hoşuma giden bu tarz kulaklıklar genelde kulağımda durmaz düşer fakat bu düşmüyor tasarımı biraz değişik ondan sanırım. Ek olarak bir de KZ ATE aldım o henüz gelmedi.
  • tremturk T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyat aralığında üretilen kulaklıkların belli bir ömrü oluyor yani siz ile alakalı değil.

• Sennheiser Mx serisi 32 ohmluk kulaklıkların coğunda zamanla diyafram patlaması oluyor ve cızırtama yapıyor nedeni bilinmiyor kronik garanti değiştiriyordu o kulaklıkları. Mx serisi alacaksan 16 ohmluk bulabilirsen onlardan al. Sorun sende değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de dünyanın parasını vererek aldığım CX300 sizlere ömür.

Maksimum 80 lira olacak şekilde ses kalitesi iyi kulaklık önerir misiniz?

• O rakama şundan iyisi zor. Vede bende severdim fiyatı için.

http://www.kulaklik.web.tr/venture-electronics-monk-incelemesi/

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

http://s.aliexpress.com/ZN3AfUFB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 8 Mayıs 2018; 13:51:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.