Bildirim
Sennheizer mx-660
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence onu alacağına mx160-260-360 yada akgnin yeni serisinden bi kulakşlık al -
saol dostum ama ses kalitesinde veya yüksekliğinde bir değişiklik yapar mı sennheizer onu soruyorum boşa para vermek de istemiyorum yani orjinal sony kulaklık tan daha iyi ses verir mi onu merak ediyorum -
kullandığın orjinal sony kulaklık hangisi bilemicem ama şöyle kendimdeki durumu özetliyeyim..
http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-e819v-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdre819v
http://www.hepsiburada.com/sennheiser-mx-460-kulakliksiyah/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenmx460s
bu iki kulaklığa sahibim.. cowon d2 player kullanıyorum.. sony'den sennheiser'a geçince çok belirgin olmamakla beraber bir değişim gözledim.. kulaklığından şikayetçi isen -yani kulaklığı değiştirmeyi koyduysan kafana Fakir_çocuk'un dediği gibi mx160 ve mx360 fiyat/performans açısından daha verimlidir (mx660'a nazaran) mx serisi genel itibariyle benzer özellikler taşıyor birbirleri arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.. (3 farklı modelini denedim ben)
hepsi bir yana.. kulak içi kulaklık için asıl önerim yuin pk3.. fiyat sıkıntı olmayacaksa bu kulaklık mx serisinden çok daha üstün.. türkiyede bulmak zor sanırım ama forumdan thetrooper00 nickli arkadaş satıyordu.. arama yaparsan hem pk3'ün incelemesine hemde satış linkine ulaşabilirsin..
-
bence akg k 309 daki ayrıntı tiz bas kalitesi ve biraz daha geniş sahnesi 160 ı baya eziyo -
bende şöyle söylüm eyer istediğim kulaklık bana her esturmanın sesini duyaracaksa net şekilde eyer fazla bass istemiyorum diyorsan eyer müziği çok yüksek seste dinlemek istemiyorum diyorsan ben müzik dinlerken daha çok detaya önem veriyorum dersen örneğin çoklu esturman sesleri gibi davul sesinide keman sesinide zil sesinide aynı anda ve birbirine karışmadan duymak istiyorum dersen sana mx360 öneririm ben ayın 18de mx 360 aldım amacım yüksek bass veren bişey olsun diyordum yorumları okudum ve mx360 aldım kulaklığı ilk dinlediğimde kısmen hayal kırıklığı yaşadım çünkü bass tam istediğim gibi değildi sanki davula vuruyorlardı bassta öyle derin tok bi sesi yoktu ve pişman olduğumu düşündüm ama zaman içerisinde arkadaşların dediği burn olayı gerçekleşti inancın olsun hiç duymadığım esturman seslerini duyuyorum şimdi bu kulaklıkla yani kulaklık seni müziğin detayına kadar dinlettiriyor bu gerçekten çok güzel bir duygu yani bu anlatılmaz yaşanır derlerya öyle bişey bass ları tam istediğim gibi olmasada biraz daha tok ve derin veriyor yani bu kulaklık öyle yüksek volumle müzik dinlim ne dinlediğimin pekbi önemi yok yeterki ses çok çıksın vs düşünceleri tam tersine çeviriyor yani müziği gerçek anlamda sunabiliyor sana tam olarak ne dinlediğin konusunda daha çok his uyandırıyor daha bi hayranlık uyandırıyor hem esturmana hem soliste
-
mx 660 almak istiyorsan; yorumumu oku vazgeçersin!!
http://forum.donanimhaber.com/m_23152748/mpage_1/key_sennheiser%2C660/tm.htm#27661306
mx360 ideal.. -
yorumlarınız için teşekkürler benim için biraz sesin yüksekliği önemli desem yeridir mx660 ile 360 arasında pek fark yoksa mx360 daha ucuz onu denerim birde akg 309 var desibel olarak çok fazla bu ikisine görede 128 db gibi bir sesi var bu ürünün sesi hakkında nasıl düşünceniz var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X