Şimdi Ara

Şenol Güneş Beşiktaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilic'e gösterilen sevgi ve sabrın binde biri Şenol hocaya gösterilirse, 2. Mustafa Denizli olur ve Denizli'den çok daha fazla başarı getirir.
  • büyük ihtimal yerli bi hoca gelir zaten
  • şenol güneş in milli takımda yaptıklarını biliyoruz kore de yaptıklarını biliyoruz
    kesinlikle türkiyenin en iyilerinden birisi hatta bence en iyisi
    sırf karadenizli olduğu için durduruldu
    bence şu an milli takımın başında olmalı bursa'da da neler yaptığı açık ortada
    beşiktaşa gelirse çok güzel işler yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

şenol güneş in milli takımda yaptıklarını biliyoruz kore de yaptıklarını biliyoruz

Tolgayı hain ilan eden Taraftarı olan bir Takıma gelirse ona birgün ne derler sen düşün.
    Şenol hoca Bursada ya kalır yada en iyisi yine Yurtdışı.Birgün TFF nin başına geç derlerse gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

şenol güneş in milli takımda yaptıklarını biliyoruz kore de yaptıklarını biliyoruz

Tolgayı hain ilan eden Taraftarı olan bir Takıma gelirse ona birgün ne derler sen düşün.
    Şenol hoca Bursada ya kalır yada en iyisi yine Yurtdışı.Birgün TFF nin başına geç derlerse gelsin.

ulusoydan sonra tff nin başına hasiyet sahibi insanları almıyorlar

• Şenol Güneş bu ülkedeki bütün takımların başına geçebilir ve asla yadırganacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş konusunda şunu söylemek istiyorum, Bilic gelip Beşiktaş'ı çalıştırabiliyorsa Şenol Güneş'te çalıştırabilir başarı olarak Bilic'in elle tutulur başarısı yok
  • Düşünceli Karınca D kullanıcısına yanıt
    Şenol Güneş Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kurmuş efsane bir isimdir. Kesinlikle yuhalanmaz başımızın tacıdır
  • Şenol Güneş: "Yetenekli bir kadro var, giden hocanın başarılı olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk görmedim, şampiyonluk istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_face

Şenol Güneş: "Yetenekli bir kadro var, giden hocanın başarılı olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk görmedim, şampiyonluk istiyorum.

2011 yılında karabük maçından sonra "Paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik" diyen Şenol Hoca , bu sözleriyle paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını kaybetti. Yazıklar olsun.
  • bence kastettiği şey, şampiyonluk sevincini yaşamamış olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ulusoydan sonra tff nin başına hasiyet sahibi insanları almıyorlar

Haluk ulusoy mu haysiyetli? türk futboluna gelmiş en büyük rezilliktir kendisi,şike'nin kol gezdiği bir türkiye vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

bence kastettiği şey, şampiyonluk sevincini yaşamamış olması

Bence de öyle ancak TS lilerin bu konuda mizacı net, sen daha iyi bilirsin dostum.
  • BJK'nin,hatta FB'nin başına geçebilir buna profesyonellik diyelim,ama şampiyonluk yaşamadım ne demek.Sen daha önce dediğin her şeyi bir kalemde silip atmış oluyorsun bu sözünle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2015

BJK'nin,hatta FB'nin başına geçebilir buna profesyonellik diyelim,ama şampiyonluk yaşamadım ne demek.Sen daha önce dediğin her şeyi bir kalemde silip atmış oluyorsun bu sözünle.

Şenol hoca konuşurken çok iyi tartar Açıklamalarını.Söyledigi şu:Daha önce hiç şampiyonluk yaşamadım.Yaşadımı peki?Malesef sevincini kursagında bıraktılar.Bu ülkede düzgün birkaç insan var onlarıda kötülemeyelim lütfen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2015

BJK'nin,hatta FB'nin başına geçebilir buna profesyonellik diyelim,ama şampiyonluk yaşamadım ne demek.Sen daha önce dediğin her şeyi bir kalemde silip atmış oluyorsun bu sözünle.

Şenol hoca konuşurken çok iyi tartar Açıklamalarını.Söyledigi şu:Daha önce hiç şampiyonluk yaşamadım.Yaşadımı peki?Malesef sevincini kursagında bıraktılar.Bu ülkede düzgün birkaç insan var onlarıda kötülemeyelim lütfen.

şenol güneş şampiyonluk görmedi ki sevincini yaşasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.