Şimdi Ara

Şenol Güneş Beşiktaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Beşiktaşlı olarak merak ediyorum. Şenol Güneş Beşiktaşın başına gelse yadırgar mısınız? Ben kendimi bildim bileli gördüğü teknik direktörler içinde en düzgün insanlardan biri. Yıllardır istediğim bişeydi ve şimdi gündemde. Şenol Güneş Beşiktaşın başında Avni Aker e gelse yuhalanır mı?

• kesinlikle yuhalanmaz
  • şenol güneş mi? filozof gibi adam.

soyadıyla bütünleşen bir karakter. ışık saçan biri.

şenol güneş beşiktaşa, beşiktaşta şenol güneşe çok yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

şenol güneş mi? filozof gibi adam.

soyadıyla bütünleşen bir karakter. ışık saçan biri.

şenol güneş beşiktaşa, beşiktaşta şenol güneşe çok yakışır.

kesinlikle katılıyorum. beşiktaşın başında en çok görmedik istediğim hoca. karakter olarak zaten tartışmam. kariyer olarakta bence en büyük başarıyı yakalamış türk hocadır. 2 kez katılabildiğimiz dünya kupasındaki üçüncülük uefa kupasından çok daha değerlidir herhalde.
  • Şenol hocayı çok severim.Bizimle ismi bir bütün haline gelmiş.Ben şahsen Trabzon haricinde Tr de başka bir takımda görmek istemem ama tercih onundur.O hep bizim güneşimiz olarak kalacaktır.Her zaman alkışlarız.Başarısını kendi başarımız sayarız.Beşiktaş ta bence çokta başarılı olur.
  • Beşiktaş'a Şenol Güneş yakışır. Amma velakin herhangi bir başarısızlıkta veya olumsuz olayda taraftarlardan Şenol Güneş'e yakışmayacak laflar gelirse bu sefer Trabzon ve BJK taraftarları karşı karşıya gelir. Bu da şu günlerde istenmeyen bir durum.

Bence Şenol Güneş BJK'ye gitmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Beşiktaş'a Şenol Güneş yakışır. Amma velakin herhangi bir başarısızlıkta veya olumsuz olayda taraftarlardan Şenol Güneş'e yakışmayacak laflar gelirse bu sefer Trabzon ve BJK taraftarları karşı karşıya gelir. Bu da şu günlerde istenmeyen bir durum.

hangi beşiktaşa yakışır arkdaşım . fikret ormanı ben seven bir insanım lakin beşiktaş kulübü hala daha kan emicilerden, ihale böceklerindeni taşeron yalakalarından kurtulamamış bir kulüptür. lige bazı dengelerde pis kutuplarda yer alan takımdır bu ligde unutmayın şikeyi aklamaya çalışan yöneticilerin çoğu beşiktaşlıdır . bunların biz yedi seceresini biliyoruz.

taraftar babında ben beşiktaş taraftarını seven bir insanım ama yönetim babında ne yazıkki hala daha pis kutuplarda yer almaktadırlar.

hadi beşiktaş temiz takım diyelim öyle olsa bile şenol hocamızın o kulüpte çalışacağını hiç zannetmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Beşiktaş'a Şenol Güneş yakışır. Amma velakin herhangi bir başarısızlıkta veya olumsuz olayda taraftarlardan Şenol Güneş'e yakışmayacak laflar gelirse bu sefer Trabzon ve BJK taraftarları karşı karşıya gelir. Bu da şu günlerde istenmeyen bir durum.

hangi beşiktaşa yakışır arkdaşım . fikret ormanı ben seven bir insanım lakin beşiktaş kulübü hala daha kan emicilerden, ihale böceklerindeni taşeron yalakalarından kurtulamamış bir kulüptür. lige bazı dengelerde pis kutuplarda yer alan takımdır bu ligde unutmayın şikeyi aklamaya çalışan yöneticilerin çoğu beşiktaşlıdır . bunların biz yedi seceresini biliyoruz.

taraftar babında ben beşiktaş taraftarını seven bir insanım ama yönetim babında ne yazıkki hala daha pis kutuplarda yer almaktadırlar.

hadi beşiktaş temiz takım diyelim öyle olsa bile şenol hocamızın o kulüpte çalışacağını hiç zannetmem.

Kim ne derse desin.

Şenol hoca Beşiktaş'a yakışır. O söylediğiniz pisliklerden bizim tkımda da vardı ve Şenol Güneş gitti. Orada da ynı şeyleri görürse yine kendisine ykışanı yapacktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Kim ne derse desin.

Şenol hoca Beşiktaş'a yakışır. O söylediğiniz pisliklerden bizim tkımda da vardı ve Şenol Güneş gitti. Orada da ynı şeyleri görürse yine kendisine ykışanı yapacktır.

ülkenin resmi futbol organlarının altyapısını ilegalleştiren adamların çoğu hala daha beşiktaştadır bizdeki pisliklerin bize zararı vardır ama ordaki pisliklerin türk futboluna zararları vardır. bu ülkede ne yazıkki o pislikler yüzünden beşiktaş güvenilmez bir takım hüvüyetine büründü.

• Ben bu yasindan sonra Türkiyede Trabzonspor disinda bir takim calistiracagini hic sanmam.
  • Valla yakışır aslında ama burada her ne kadar olumlu karşılayan oluyorsada ileride durum yuhulamayı gerektirebilir.Yada basının bir iki gazıyla proveke olabilir insanlar.
  • Şenol güneş başka bir Takımın başında Avni akere gelse büyük Alkış alır.Şenol güneş gibi dogrunun peşinde koşan ve iyi örnekler veren bir İnsana kimse Tepki vermez.Yalnız ben Türkiyede görev yapacagını düşünmüyorum.Türk futbolundaki haksızlıklar gidilmeden,Tff deki kan emiciler gitmeden Hoca burda görev almaz.Şahsen bana sorsanız Tr de Bjk ye gidebilir ama ordada harcanma Riski var çünkü bjk de temizlenmesi gereken İnsanlar var.
  • Tarihimizdeki 7 şampiyonluğun 6'sında sahada, sonuncusunda ise teknik direktör olan, yıllarca bize hizmet etmiş, bizi her alanda mükemmel şekilde tanıtmış Şenol Güneş'i Trabzon'da kimse protesto etmez. Tribünlere çağrılır, alkışlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünceli Karınca

Bir Beşiktaşlı olarak merak ediyorum. Şenol Güneş Beşiktaşın başına gelse yadırgar mısınız? Ben kendimi bildim bileli gördüğü teknik direktörler içinde en düzgün insanlardan biri. Yıllardır istediğim bişeydi ve şimdi gündemde. Şenol Güneş Beşiktaşın başında Avni Aker e gelse yuhalanır mı?

Tahminin tuttu. Bilic'ten sonraki yeni hocamız Güneş olacak
  • Uzak olsun
  • bunların ne yapacağı belli olmaz, arena da pankart açıp teşekkür olarak küfür yedik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

bunların ne yapacağı belli olmaz, arena da pankart açıp teşekkür olarak küfür yedik..

Para komidinin üstünde pankartı açılınca alkış mı tutacaktık?

• Senol Günes Besiktasin basinda Avni Akere ciksa bile yuhlanmaz...neden yuhlansin. Adam TS ile özdelesmis.
    Ha Besiktasin basinda görmek istermiyim ....kesinlikle Hayir.
    Sonucda Besiktas kendisini sampiyon yapmis Lucescuyu bile göndermeyi becerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

bunların ne yapacağı belli olmaz, arena da pankart açıp teşekkür olarak küfür yedik..

Para komidinin üstünde pankartı açılınca alkış mı tutacaktık?

• Galatasaray/Fenerbahçe yadırganır -ki zaten Şenol hoca oralara gitmez. Beşiktaş'ın yadırganacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.