Şimdi Ara

Şenol Güneş'in artık gitme vakti gelmedi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam ligi sabote ediyor 2 sene sampiyonluk yasatti diye adami ilah ettiniz.Degisiklik yapmaz sacma sapan ilk 11 cikarir biktik be artik bugunde Medel-Atiba orta sahasina yer vermis.Dakika 80 olur degisiklik yapar 2 0 ondedir gider necibi alir yeter be arkadas biktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En az 3 sene daha kalır umarım Şenol.
  • Ben kaç kere dedim şenol hoca ile olmuyor diye demediğinizi bırakmadınız.

Adam halen q7 ile şansını denemeye çalışıyor. Artık q7 gibi oyuncuların modası çoktan geçti. At q7 ye topu o da orta açacak adam geçecekte ehööö ne kadar yorucu değil mi ? Q7 bu saatten sonra sadece ama sadece 80 den sonra oyuna girebilecek özelliklere sahip bir oyuncudur. Ve kendisini sezon sonu takımda görmek istemiyoruz. Yallah başka takıma .

Lens'i oynatılmıyorsa demek ki bu takımda sıkıntı vardır demek.

Gelelim atibaya .Tamam zamanında çok katkın oldu eyvallah ama bu seni eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Artık yoruldun atiba. Atibanın bölgesine medel oynatılmalıdır diye bas bas bağırdık ama filozof hocamız nedense bir türlü oynatmak istemiyor. Oraya mehmet topal yada selçuk alınsaydı kesin oynatırdı.

Gelelim cenk'e bu adam da ne var ben anlamıyorum .Sadece burak yılmaz'ın bir tık üstü bir oyuncu. Eğer iyi bir teklif varsa hemen satılmalı. .

Sadece şu soruma cevap verin . Medel , lens , negredoyu oynatmayacaktın o zaman neden onay verdin ?

• Şenol hocanin secimlerini anlamak zor ama senol hocanin gitmesini istemek biraz garibime geldi. Herkes tutturmuş lens diye lensi kac may oynatti Olcay Şahan daha iyiydi ondan. Senol hoca kadroya almıyorsa vardır bir bildiği, sonucta antrenman performanslarini en iyi hoca biliyor.

• Gitse kim gelecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Gitse kim gelecek?

Onu bende bilmiyorum ama gereksiz israrlari yuzunden suan boyleyiz o israrlari surdurmese suan en kotu 4 5 farkla liderdik

• quote:

Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

Ben kaç kere dedim şenol hoca ile olmuyor diye demediğinizi bırakmadınız.

Adam halen q7 ile şansını denemeye çalışıyor. Artık q7 gibi oyuncuların modası çoktan geçti. At q7 ye topu o da orta açacak adam geçecekte ehööö ne kadar yorucu değil mi ? Q7 bu saatten sonra sadece ama sadece 80 den sonra oyuna girebilecek özelliklere sahip bir oyuncudur. Ve kendisini sezon sonu takımda görmek istemiyoruz. Yallah başka takıma .

Lens'i oynatılmıyorsa demek ki bu takımda sıkıntı vardır demek.

Gelelim atibaya .Tamam zamanında çok katkın oldu eyvallah ama bu seni eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Artık yoruldun atiba. Atibanın bölgesine medel oynatılmalıdır diye bas bas bağırdık ama filozof hocamız nedense bir türlü oynatmak istemiyor. Oraya mehmet topal yada selçuk alınsaydı kesin oynatırdı.

Gelelim cenk'e bu adam da ne var ben anlamıyorum .Sadece burak yılmaz'ın bir tık üstü bir oyuncu. Eğer iyi bir teklif varsa hemen satılmalı. .

Sadece şu soruma cevap verin . Medel , lens , negredoyu oynatmayacaktın o zaman neden onay verdin ?

Kesinlikle katılıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercihleri garip bunda herkes aynı görüşte, gitmesi bence kötü olur, yerine kimi getireceksin ki?

Zico şu an Şenol Güneş'in düştüğü duruma düşmüştü, ardından avrupa şampiyonu hoca ve golcüsü getirildi, sonuç ortada. Farklı bir durum yaşayacağımızı sanmam.

• Size Tudor müstehak.

• Ergenler firarda

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Gereksiz ısrar değil medel lens nevresim ilk geldiğinde döküldüler oynadıkları maçlardaki ısrar edip oynatsaydı hem oyunculara hem takıma zarardı hocanın en güzel huyu antrenmanda kim formdaysa formayı veriyor dün akşam yaptığı Atiba medel ikilisi bunun en büyük örneği q7 olayı ise farklı bi olay sistem onun üzerilene kurulu ve hemen değiştiremeyiz sabredip hocanın kararlarına saygı duyalım o en iyisini bilir

• NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    Sizin minnet duygunuz yok adam daha ne yapsın çok bilmiş taraftar 50 senedir futbolun içinde olan hocadan iyi bilecek

• eğer biraz daha şenol güneş ile uğraşırsanız Galatasaray gibi olursunuz.
  • Tudor boşta hocam bi düşünün derim
  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    burası renkli forumu değil yanlış geldin galiba ! basarıya çamur atma durduk yere beşiktaş’ın neyini cekemiyorsun ?

• Futbol cahilleri futboldan konuşmasın mümkünse ya. Şenol Güneş'in niye gitme vakti geldi açıklar mısın? Şampiyonlar Ligi'nde takımımızı ilk kez gruplardan çıkardığı için mi? 1 hafta içerisinde 3 maç yaparken, Avrupa Ligi'nde rotasyon yapan mevcut liderin sadece 3 puan gerisinde olduğu için mi? Bazı arkadaşlar kibirlisiniz diyince kızıyorsunuz ama bu gerçekten kibir. Size Bilic gibi salak saçma insanlar müstehak. Hocanın yanlış kararları olabilir, inadı olabilir ama 2 yıl üstüste şampiyon yapan, Avrupa'da çeyrek final oynatan hocanın kredisi 1 yılda bitecek bir kredi değildir. Herkes haddini bilsin. Şenol Hoca tartışılmaz değildir ama küstahça artık gitme vakti gelmedi mi şeklinde konusu açılacak vaziyete asla gelmemiştir ve gelmeyecektir.
  • norveçlimühendis=matej mitrovic denen troll . he deyip geçin, saçmalasın dursun.
  • Kesinlikle artik gitme vakti geldi. Ust uste 2 sampiyonluk, gecen sene SL gruplarinda sadece tek yenilgi, bu sene yenilgisiz grup liderligi. Ozellikle de Avrupa'da yaptiklarinin hicbiri kabul edilecek seyler degil, hem de Turk futbolu milli takimlar ve takim bazinda iflas etmisken (Hostirsondius, Vardar). Bu yaptiklarinin elbette bir cezasi olmali.

Bir de bu sene daha ligin ilk devresi bitmemis, liderin uc puan gerisinde sampiyonlugun en buyuk adayiyken, kesinlikle gonderilip, GS'nin durmadan yaptigi gibi sezon ortasinda dibe vurulmalidir.

Yani bazen tuvalet duvarlarina yazilan yazilar bile burada acilan basliklardan daha mantikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

Kesinlikle artik gitme vakti geldi. Ust uste 2 sampiyonluk, gecen sene SL gruplarinda sadece tek yenilgi, bu sene yenilgisiz grup liderligi. Ozellikle de Avrupa'da yaptiklarinin hicbiri kabul edilecek seyler degil, hem de Turk futbolu milli takimlar ve takim bazinda iflas etmisken (Hostirsondius, Vardar). Bu yaptiklarinin elbette bir cezasi olmali.

Bir de bu sene daha ligin ilk devresi bitmemis, liderin uc puan gerisinde sampiyonlugun en buyuk adayiyken, kesinlikle gonderilip, GS'nin durmadan yaptigi gibi sezon ortasinda dibe vurulmalidir.

Yani bazen tuvalet duvarlarina yazilan yazilar bile burada acilan basliklardan daha mantikli.

Herkesın IQ aynı sevıyede degıl dostum. Idare et.. Ya da benım gıbı gormezden gel

• bu sene 3. bile olsak (ki olmayız) kalmalıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.