Şimdi Ara

Şenol Güneş İstifa! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözdüm ben bu çocuk ironi yapıyor bu konu altında
  • Yallah Trabzon'a, yallah milli takıma, yallaaaaaahhhhhhhh!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Avrupa'da ve ligde nasıl böyle tamamen farklı oynatıyor hayret.
  • Şenol gidince Morinyo gelecek sanıyor arkadaş. Morinyo gelse Şenol gibi yönetemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

Bu adam Avrupa'da ve ligde nasıl böyle tamamen farklı oynatıyor hayret.

Vitrin yapma peşinde. Talisca'ya maç seçiyor diyenler, asıl maç seçen ŞENOL'dur.

• Uefa ligi kalitesinde gruptan cikarmak kolay senol efendi sıkıyosa genclerle malatyayi deplasmanda yenn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu trollü sallamayın artık
  • Sonuna kadar Şenol Güneş
  • Ne nankörsünüz be,adam iki yıldır şampiyon yapıyor

• Negredo ya da lens olsam bu saatten sonra ben de oynamam. Beşiktaş bu sene lige havlu attı orası net. Kimse de bu fark kapanır falan demesin, gs yi geçtim başak götürür ligi. Talisca denilen gereksize, bir insan göz göre göre nasıl bu kadar süre dayanabilir. Hayır çıksın kenarda beklesin oyun içinde de olmasın takım zaten on kişi. Bir de cenk in gününde olması gerekiyor ki gol yollarında etkili olalım. Atiba eski atiba olmayınca orta saha üretkenliğini kaybediyor. Sözün özü bu sene ligden hiç bir şey beklemeyin. Şenol hoca benim için bu sene büyük hayal kırıklığı. Hala aynı kadro ile bu sezonu da götürmeye çalışıyor. Elin oğlu yepyeni on bir adam aldı çömez bir teknik direktörün eline verdi o bile ne hale getirdi takımı. Bizimki hala eski tas eski hamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Sonuna kadar Şenol Güneş

Beşiktaş taraftarları olarak gün geçtikçe sizin gibiler yüzünden yobazlaşıyoruz, ligin başından beri takımı nasıl oynatacağını hala kavrayamamış adamı savunmak Beşiktaş düşmanlığıdır.

• Dünyada bizim kadar nankör bir millet yok
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Sonuna kadar Şenol Güneş

Beşiktaş taraftarları olarak gün geçtikçe sizin gibiler yüzünden yobazlaşıyoruz, ligin başından beri takımı nasıl oynatacağını hala kavrayamamış adamı savunmak Beşiktaş düşmanlığıdır.

Adam iki senedir şampiyon yapıyor takımı , üstelik tarihimizde ilk kez şampiyonlar ligi grubundan üstelik lider olarak çıktık hiç mi kredisi yok bu adamın daha kaybedilmiş bir şey yokken bu adama sırtını dönmek ne kadar dogru bizim türk insanı hiç bir zaman akıllanmıyor , istikrar , istikrar , istikrar , Şenol Güneş ile şampiyonluk kaçsa bile sonuna kadar devam edilmeli

• Rakip takımın taraftarları Şenol Güneş gitsin derken, TFF'si gitsin derken... onlarla aynı tarafta yer almak...

• gs maçını yenemezsek başlığa katılacam

• şenol hocayı göndermek çöküş dönemini başlatır.Her takım her sene şampiyon olamaz. şenol gidince biliç dönemine geçileceğini düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da mı sahte
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.