Şimdi Ara

Şenol Güneş korkaklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Korkaksın benim gözümde artık sen pısırık futboldan zerre anlamayan bir bunaksın. Şu maça Necip ile çıkan birinden büyük teknik direktör olmaz.
  • Katılıyorum.

Resmen ELLERİ ile takımı yerle bir etti.
    6 haftadır takır takır kazanan takımı bozup, saçma sapan Necip le falan başlayarak, mucizeler sonucu yeşeren şampiyonluk umudumuzu yerle bir etti.
  • Sanki beraberlik size yariyormuscasina kadroyla ve anlayışla basladiniz. Sadece hücumu düşünüp pas oyunuyla bizi oyundan dusurmeliydiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbide ne düşünerek böyle bir maç çıkardığını gerçekten merak ediyorum... Maça Necip-Atiba ile başlaması, Adem’in kanatta olması, Necip’in beke çekilip Dorukhan’ın oyundan çıkması, Kagawa’nın ve diğer değişiklillerin kadar gecikmesi ne düşünüyordu acaba? İlk yarı yorup, ikinci yarı hırpalayacaklar diye bekledim, boşa bekledim...

• hamsi beyinliden baska turlusu beklenmezdi, olumune ofans ile cikmasi gereken maca sanki 1. yada 2. biziz de aman ne sis yansin ne kebap bu da elden gitmesin kafasiyla cikti.

lan cik, asil, parcala saldir, yenilsen zaten birsey fark etmiyor hamsi beyin !!!

cok dedik ama anlatamiyoruz: SG kritik maclarin hicbirinde kazanamaz, bastan korkak cikar.

2 laz yediler bitirdiler takimi
  • Ne takım ne Şenol Güneş şampiyonluğa inanmıyordu. GS maçında alınan sonuçtan çok oynamayan hiçbir varlık gösteremeyen BJK şampiyonluk için tüm umutları söndürdü. GS ve TS derbisinin kaybedilmesinin sorumlusu sezon başından beri korkunç hatalar yapan kafası hep milli takımda olan Şenol Güneş'dir. Bence geçen sene sezon sonunda gönderilmesi gerekliydi.
  • Kanat, stoper bir de Atiba’yı yedekleyecek orta saha alınmalı. Sergen de gelirse kimse tutamaz bu takımı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.