Şimdi Ara

Şenol Güneş korkaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya çapında bir teknik direktör olacak yeteneği varken neden yerel kalmış hatta yerelde bile başarılı olamamış çok net gözüküyor.Bir insan okyanusları geçip derede nasıl bu kadar basit boğulur anlamam.

Şenol Hoca o kadar gereksiz hamleler yapıyor ki en kritik dönemeçlerde belli ki panikliyor.Geçen sene Kiev maçı Hadi Beck kırmızı penaltı gördü öncesinde ne oynadık ki adamlar tek kale maç yapıyordu.Çünkü panikliyor ve acemi sürücüler nasıl durmadan frene basar Şenol Hoca da frene asılıyor hemen.Maça sakin başlayayım deyip her seferinde kritik maçları kaybediyor.Bugüne kadar Şenol Hoca'nın sadece bir kritik maçı kazandığını hatırlıyorum 15/16 sezonundaki deplasmandaki Gs maçı onun dışında nerede büyük maç olduysa ayağı hep frende bekledi.Tüm oyun stilini değiştirdi.

Hatırlayın Kiev maçından önceki Bjk maçını şutu olmayan bir Bjk vardı.Şimdi de Porto maçından önce rotasyon yapıyor.Hadi her şeyi geçtim Bu takımı Şenol Güneş mi yönetiyor Quaresma mı?Dışarıdan Q7 yönetiyor gibi gözüküyor paşa ne isterse onu yapıyor.Kornerleri zaten onun dışında birinin kullanması mucize ki berbat korner kullanıyor.Frikikler desen 5 frikik varsa 1 ya da 2sini acıyor da Talisca'nın atmasına izin veriyor.Penaltı desen atlar hemen.Peki nerede teknik direktör otoritesi?Neyinden korkuyorsun hocam anlamıyorum ki?

Hıncal Uluç'u zerre sevmem ama bu videoda dediği gibi Şenol Hoca en kritik noktalarda korkar hemen frene asılır

https://www.izlesene.com/video/hincal-uluc-hayatimda-senol-gunes-kadar-korkak-hoca-gormedim-a-spor/9279291

• Kiev maçında gol yiyene kadar pozisyon buluyorduk, atak yapıyorduk, sonra golü yedik. Golü yedikten bir süre sonra toparlandık birazdan gol atacağız derken kırmızı kart yedik. Orada koptu maç zaten. Daha sonra ikinci kırmızı, goller falan.

Sırf sallamak için olayları tekrar hayal dünyanızda kurguluyorsunuz.

Dünkü maçta da topla oynama %75-25 di, 20-25 tane şut çektik, bir sürü pozisyon vardı, kaçan penaltı, direkten dönen toplar... Olmayınca olmuyor işte
  • Evet o kadar korkakki oguzhani 8 numara oynatiyor. 2 tane on libero 2 tane defansif acikla oynanan nerdeyse santraforun bile defans yapmasina gore degerlendirildigi ulke futbolunda, tamamen ofansif 8 tamamen ofansif aciklar tamamen ofansif 10 numarayla sampiyonlar ligi maclarina cikan hoca korkak demek. futboldan anlamayan insanlar sacma sapan fantazileri gercek gibi algiliyor. Futbol o kadar kolay degil. Ciddiyetsizlige yer yok. Once bunu bazilarinin algilamasi lazm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan 10 numara mı sanıyorsunuz?Oğuzhan 10 Numara oynayamıyor kendisi de biliyor bunu ve dile getiriyor.Gelmişsiniz bir de Oğuzhan'ı bile 10 numara oynatıyor diye tez geliştiriyorsun.Modern futbolda zaten aranan şey beklerin çıkması kim kaldı ki artık çakılı bekle oynayan.Yani basit şeyleri bile Şenol Hocanın marifeti gibi anlatmanız gerçekten komik.Beşiktaş 10 puan farkla şampiyon olacak diye bilmiş bilmiş konuşuyordun biliyoruz senin ne kadar futboldan anladığını.Ben aylar önce demiştim bu futbolla bu farkların olabileceğini.
  • Galatasaraya 8 puan avans 10 fark atacaz dedim ( gs lilerin havada uçtuğu bazı bjk taraftarcıkların takımı eleştirdiği dönemde) hala da arkasındayım dediğimin. Sen 2 yıldır şampiyon olamayalım da eleştireyim, haklı çıktım diyebilmek için pusuda bekleyen birisin zaten herkes biliyor seni ama her yıl sükutu hayale uğruyorsun. Hiç bir başarıda ortada yoksun biraz sallantıda konuların ardı arkasına geliyor. Bu yılda sana ekmek çıkmaz. Bu takım rahat rahat şampiyon olur. Bu ligde kim 8 numarada ofansif oyuncu oynatıyor. Oğuzhan senin çok beğendiğin Sosa kadar 10 numara oynar. Ne de olsa Sosanın meziyeti defans yapmakdı değil mi? Taliscayı defans yapmıyor diye eleştiriyordun bir ara. Hatta konu bile açmıştın adamı takip etmedi diye. Çok futboldan anladığın için Sosa döktürüyor zaten ligde. Konuya dönersek olay Oguzhanın 10 numara oynayabilmesi değil Beşiktaş takımının Talisca gibi bir 10 numara gördükten sonra Oguzhan gibi gol tehditi olmayan 10 numarayı yeterli görmemesi. Şenol Güneş korkak olsa Oguzhanı 10 numaraya koyar sag tarafada Quaresma gibi hucumsal değil daha dengeli bir açık koyar rakibin açığını kovalayıp maç kazanma yoluna gider. Abdullah avcı gibi. Beşiktaş 3 yıldır her rakibe karşı kendi futbolunu oynuyor. Şampiyonlar liginde futbol olarak ezerek 10 puan almışız adam Şenol güneş korkaklığı diye konu açıp benim futbol bilmimi sorguluyor

• Hız kesmeden devam etmektedir.Korkaktır 10 kişi kalan Kayserispor'dan bile korkmuş 1 puan hesabı yapmıştır.Negredo 80'de oyuna giriyorsa bunun başka açıklaması yok
  • Maalesef devam etmekte bu korkaklık.Tolgayı oyuna alacağına Vida'yı Q7'yi veya Babel'i kenarı alacağına Negredo'yu kenarı almış.Maçı Kasımpaşa'ya hediye etmek için elinden geleni yapıyor.Şimdi de Oğuzhan'ı çıkardı .Hocam direkt Fabriyi çıkar Medel'i falan koy kaleye de sen de rahatla biz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Maalesef devam etmekte bu korkaklık.Tolgayı oyuna alacağına Vida'yı Q7'yi veya Babel'i kenarı alacağına Negredo'yu kenarı almış.Maçı Kasımpaşa'ya hediye etmek için elinden geleni yapıyor.Şimdi de Oğuzhan'ı çıkardı .Hocam direkt Fabriyi çıkar Medel'i falan koy kaleye de sen de rahatla biz de

kazandıktan sonra isterse 10 kişi defans yapsın hiç önemli değil, 3 puan 3 puandır

şenol güneş olmassa dağılır gidersiniz be, bide adamı istifaya çağıranlar vardı geçen
  • Şu maç berabere bile bitse şampiyonluk ihtimali kalmazdı ki Kasımpaşa çok fırsat yakaladı her şey olabilirdi.Biri seni uçurumun kenarında ittirse düşmesen aa boş ver sonuçta düşmedim mi dersin?

Hiç de bir şey olmaz Şenol Güneş Bize gelmeden önce 13 şampiyonluğumuz vardı onun 0.Sezon ortası gönderilsin demem ama sezon sonu belli ki yollar ayrılacak zaten.K
  • Şu takımdan gitmesi gerekenlerden bir tek oğuzhan kaldı. Bu çocuk kendini zerre geliştiremedi.Bundan sonra da zerre gelişmez. İnsan en azından eşek gibi çalışır şu fiziğini güçlendirir, elin 35 yaşında ki yabancısı maç sonu salondan çıkmıyor kendine bakıyor, bizimkiler sanki kral anasını satayım, bir pozlar,bir haller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Şu takımdan gitmesi gerekenlerden bir tek oğuzhan kaldı. Bu çocuk kendini zerre geliştiremedi.Bundan sonra da zerre gelişmez. İnsan en azından eşek gibi çalışır şu fiziğini güçlendirir, elin 35 yaşında ki yabancısı maç sonu salondan çıkmıyor kendine bakıyor, bizimkiler sanki kral anasını satayım, bir pozlar,bir haller.

zaten oğuzhanın en büyük sıkıntısı fiziği gibi duruyor. adam 15 20 dk yüksek tempo yapıyor maçın geri kalanında hayalet moda geçiyor. fizik olarak 1 gram öteye geçemedi. yeteneğine laf yok ama bu kondisyonla verimli olması imkansız.
  • Talisca golleri quaresma asistleri yapinca c plani senol gunese sallamaya gecmis yine. Senol da da bir sey bulamayinca d plani fikret ormana sallar. Dun oyuncu degisikliklerini bende begenmedim ama bu 2 yil sampiyon yapan hocaya sallama hakki vermiyor. Yok bjk 13 sampiyonlugu varmis da senolun 0 sampiyonlugu varmis. Bunlar yuzunden rakip coluk cocuk yuz bulup laf atiyor ona yaniyorum. Senol gunes bu takimin basarisinda buyuk pay sahibi, caliskan, buyuk takim teknik direktoru olma niteliklerine sahip bir hoca. Bazilari gibi 1- 0 one gecince defansif orta saha almadigi icin korkak galiba. 2 yil once atiba oguzhan orta ikilisiyle oynasak dense sacmalama elek oluruz diyecek adamlar hocayi korkaklikla sucluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Ben senin gibi sadece aklamak için bakmam.Beşiktaş'ın menfaatine mi değil mi ona bakarım. Talisca diyelim ikinci yeri 30 gol attı ama Beşiktaş şampiyon olamadı yine de derim ki.İlk yarı vasat altı oynadığı çoğu maçta takımı 10 kişi bıraktığı için şampiyonluğu kaybettik.Talisca 19 lig maçının 17 sinde kötü hatta çoğunda vasat oynamış.Tesadüfe bakın ki 4 ay sonra transfer sezonu başlayacağı için topa ayağını uzatmayan Talisca'nın performansı arttı ve 2 maçta iyi oynadı diye 17 maçı görmüyorsun.

Şenol Güneş nasıl ki 15/16 sezonunda o defans hattıyla şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attıysa ilk yarı itibariyle açık ara ligin en iyi kadrosunu 6 puan geride bırakınca da çok büyük bir başarısızlık yapmış demektir.Bunu kabul etmiyorsan Beşiktaşlı değilsin Şenolgüneşsporlusundur.

Senin mantığın şu bir araba göz göre uçuruma gidiyor.Ben diyorum ki bakın araba uçuruma gidiyor durdurun şu arabayı.Sen ise ya ne var daha uçurumdan düştü mü diyorsun.O araba o uçurumdan düştükten sonra Şenol Güneş'i eleştirmenin hiçbir anlamı olmayacak.Beşiktaş 1 maç kaybettiği an şampiyonluk gidecek sen hala Talisca Şenol Güneş Q7 güzellemesi yapma derdindesin.Yine diyorum bu 6 puan fark kapanır ve şampiyon olursak işte nasıl ilk yarı başarısız diyorsam tam tersini de derim.Ama bunu iki maça bakarak yapmam sezonun tamamına bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Galatasaraya 8 puan avans 10 fark atacaz dedim ( gs lilerin havada uçtuğu bazı bjk taraftarcıkların takımı eleştirdiği dönemde) hala da arkasındayım dediğimin. Sen 2 yıldır şampiyon olamayalım da eleştireyim, haklı çıktım diyebilmek için pusuda bekleyen birisin zaten herkes biliyor seni ama her yıl sükutu hayale uğruyorsun. Hiç bir başarıda ortada yoksun biraz sallantıda konuların ardı arkasına geliyor. Bu yılda sana ekmek çıkmaz. Bu takım rahat rahat şampiyon olur. Bu ligde kim 8 numarada ofansif oyuncu oynatıyor. Oğuzhan senin çok beğendiğin Sosa kadar 10 numara oynar. Ne de olsa Sosanın meziyeti defans yapmakdı değil mi? Taliscayı defans yapmıyor diye eleştiriyordun bir ara. Hatta konu bile açmıştın adamı takip etmedi diye. Çok futboldan anladığın için Sosa döktürüyor zaten ligde. Konuya dönersek olay Oguzhanın 10 numara oynayabilmesi değil Beşiktaş takımının Talisca gibi bir 10 numara gördükten sonra Oguzhan gibi gol tehditi olmayan 10 numarayı yeterli görmemesi. Şenol Güneş korkak olsa Oguzhanı 10 numaraya koyar sag tarafada Quaresma gibi hucumsal değil daha dengeli bir açık koyar rakibin açığını kovalayıp maç kazanma yoluna gider. Abdullah avcı gibi. Beşiktaş 3 yıldır her rakibe karşı kendi futbolunu oynuyor. Şampiyonlar liginde futbol olarak ezerek 10 puan almışız adam Şenol güneş korkaklığı diye konu açıp benim futbol bilmimi sorguluyor

Şu mesajı sağlama alalım sen silmeden

• quote:

Galatasaraya 8 puan avans 10 fark atacaz dedim ( gs lilerin havada uçtuğu bazı bjk taraftarcıkların takımı eleştirdiği dönemde) hala da arkasındayım dediğimin. Sen 2 yıldır şampiyon olamayalım da eleştireyim, haklı çıktım diyebilmek için pusuda bekleyen birisin zaten herkes biliyor seni ama her yıl sükutu hayale uğruyorsun. Hiç bir başarıda ortada yoksun biraz sallantıda konuların ardı arkasına geliyor. Bu yılda sana ekmek çıkmaz. Bu takım rahat rahat şampiyon olur. Bu ligde kim 8 numarada ofansif oyuncu oynatıyor. Oğuzhan senin çok beğendiğin Sosa kadar 10 numara oynar. Ne de olsa Sosanın meziyeti defans yapmakdı değil mi? Taliscayı defans yapmıyor diye eleştiriyordun bir ara. Hatta konu bile açmıştın adamı takip etmedi diye. Çok futboldan anladığın için Sosa döktürüyor zaten ligde. Konuya dönersek olay Oguzhanın 10 numara oynayabilmesi değil Beşiktaş takımının Talisca gibi bir 10 numara gördükten sonra Oguzhan gibi gol tehditi olmayan 10 numarayı yeterli görmemesi. Şenol Güneş korkak olsa Oguzhanı 10 numaraya koyar sag tarafada Quaresma gibi hucumsal değil daha dengeli bir açık koyar rakibin açığını kovalayıp maç kazanma yoluna gider. Abdullah avcı gibi. Beşiktaş 3 yıldır her rakibe karşı kendi futbolunu oynuyor. Şampiyonlar liginde futbol olarak ezerek 10 puan almışız adam Şenol güneş korkaklığı diye konu açıp benim futbol bilmimi sorguluyor
    Avanslı yorumunuda buldum.

Avanslar bir yerine kaçmamıştır inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine Korkaklık yapmış Fb maçına korktuğu için Adem olmadan bir kadroyla çıkmıştır. Beşiktaş'a çok zarar veriyor ama maalesef bizim taraftar futboldan anlamıyor.
  • Şenol hocada maalesef FB fobisi var. Bunu geçen sene bizim takıma da yansıttı ve gereğinden fazla gergin geçen maçlar yüzünden sonraki haftalarda oynadığımız maçlarda da puan kaybettik. Dünkü maçta tek sevindiğim nokta ortam gerilmedi ve gelecek haftaki maça stressiz, rahat çıkacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Yine Korkaklık yapmış Fb maçına korktuğu için Adem olmadan bir kadroyla çıkmıştır. Beşiktaş'a çok zarar veriyor ama maalesef bizim taraftar futboldan anlamıyor.
    Beşiktaş tarihinin en cesur teknik direktörüne korkak demek hayat bu kadar ironik işte.
  • quote:

ğstad

• Maçı hemen 1-0'a kitleyeyim diyor ama son zamanlarda öne de geçemiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.