Şimdi Ara

ŞENOL HOCA Hakkında [ÖNEMLİ] (herkes mutlaka okumalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
38.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size şu kadar diyorumki Şenol hoca adamın dibi hasıdır. bazı egolu üç beş sazan zıplayıp çok basit anlatıyor çok üstten alıyor diyecek demiştir. fakat,

olaya şurdan bakmaktan acizdirler, bu ygs maratonunda hangi öğretmen. eğitimci bir öğretmen olarak, hiçbir çıkar veya hiçbir para talep etmeden size tüm dersleri sunmak için çabaladı? senol hoca yada herhangi bir hocayı küçümseyenlere hep tav oldum şunu unutmayın hiçbir öğrenci bir öğretmeni küçümseyecek kadar küçülemez. o beğendiğiniz öğretmenler sabah görevini yapıp akşam size ders videosu hazırladımı? Behsat hoca o hoca bu hoca demeyin o beğendiğimiz bize söz veren behsat hocamız şimdi ücretliye döndü ve aralarındaki fark ne biliyormusunuz?

Düşünün kim? Eve yorgun argın gelip bir Keçeli kalem alıp dosya kağıtlarını alıp önce geometri veya mat'deki formülleri şekilleri bir kağıda çizer ardından kamerasını kurup anlatır ve şunu görmenizi isterim bu adamın onlarca videosu var kalemleri dosyaları kendi cebinden alıp bize hiçbir çıkarı olmadığı halde anlatıyor temeli bize sunuyorki balık vermiyor, balık tutmayı öğretiyor..

çoğu hoca gibi sanal bir ortamdan tablet pdf akıllı tahtada önceden çizilmiş sorularla değil. oturup kendi çiziyor kağıda

Ve uzun zamandırda yayınına devam ediyor gayet içten bir üslupla. ben bunları nedenmi yazıyorum? ben vefalı bir insanım senol hocayı tanımam etmem ama yiğidi öldür hakkını yeme derlerdi bize hiçbir şey bilmezken senol hocadan çok şey öğrendim birçok şey.. bu memlekette 100 öğrenciye birşeyler öğretse bir faydadır ve eminim şenol hoca bu konuda birçok öğrenciye bu faydayı sağlamıştır. ve her öğretmen şenol hoca gibi memlekete faydalı olsa emin olun eğitim düzeyimiz bambaşka olur şöyle bir düşünün bizim için çabalayan kağıt kalem işten gelip çizip cüzi bir sitede paylaşan sadece tek başına bu işi yapan bir öğretmen. ..

Benim gönlümde yaşayan bir Mahmut hoca bir eğitimci...
    Siz ne düşünürsünüz bilemem..

Teşekkürler.
    Şenol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

Yahu yeter artık şu tepkiden sonra ben Behzat Hoca'nın yerinde olsam ben bütün videoları kaldırırım. Nankörler. O adamın size hiç iyiliği dokunmadı mı? Evet ayıp etti ama bu kadar.

Not: Ben pek izlemedim ama Şenol Hoca'ya sonsuz teşekkürler saygılar o ayrı konu.

Bence o kadar basit değil. Bir söz vermiş ve sözünü tutmayarak insanları yarı yolda bırakmış. Ücretli bir sisteme geçecekse de bunu seneye yapmalıydı, bu sene ona güvenip KAF alanlar oldu.

• Şebol hocayı ve Behzat Rasuli hocayı dinlemiş biri olarak söylmeliyimki internetteki en iyi matematik anlatan hoca kesinlikle Nejder Kirpi hocadır. Herkese göre göreceli olabilir fakat Nejdet hocayı dinledikten sonra bana hak vereceksiniz.

NOT: Şenol ve Behzat hocanın emeklerini hiçe saymyrm ikiside birbirinden degerli hocalardir.

• Behzat Hoca kaflı videoları paralı yapmış evet doğrudur ve bu çoğumuzun ödeyemeyeceği bir miktar 10$ nedir arkadaş ya milletin gelir seviyesi belli yani biraz onu göz önünde bulundurması lazımdı ayrıca söz verip sözünde durmaması da kendi karakteri ile ilgili, bu konuda söz hakkım yok. Bence udemy' den ekmek kazanamayacağını anladığında bundan vazgeçeçektir (umarım çok geç olmaz)
  • Senol hoca gercekten gerek anlatis tarziyla gerek emekleriyle son derece saygi duydugum bir hocadir. Gercekten konuyu acan arkadasin her bir kelimesine katiliyorum. Insanin tuyleri urperiyo resmen..

• quote:

Orijinalden alıntı: delyruzgar94

Şebol hocayı ve Behzat Rasuli hocayı dinlemiş biri olarak söylmeliyimki internetteki en iyi matematik anlatan hoca kesinlikle Nejder Kirpi hocadır. Herkese göre göreceli olabilir fakat Nejdet hocayı dinledikten sonra bana hak vereceksiniz.

NOT: Şenol ve Behzat hocanın emeklerini hiçe saymyrm ikiside birbirinden degerli hocalardir.

+1

şenol hocaya dinledim temel 0 olan için ve yetersiz

en iyi anlatan nejdet hoca 9.5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjina

quote:

Şebol hocayı ve Behzat Rasuli hocayı dinlemiş biri olarak söylmeliyimki internetteki en iyi matematik anlatan hoca kesinlikle Nejder Kirpi hocadır. Herkese göre göreceli olabilir fakat Nejdet hocayı dinledikten sonra bana hak vereceksiniz.

+1

nejdet hoca için para mı ödememiz gerekiyor yoksa videoları var mıdır biryerlerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkat bu sadece bir espridir.

Şenol Hocanın sitesinde reklam yok mu?

• quote:

Aynen. Hem mat-1'de hem mat-2'de hem geoda on numaradır Nejdet kirpi kendisine o derece güveniyorum ki bu yıl nasılsa Nejdet hocanın derslerini satın alırım diye dersaneye gitmedim.
  • Dogru yazmissin kardeş hele birde sinavdan bi onceki aksam haril haril videolarini izlerdim. Adamin dibi cok hoca var. Senol hoca mustafa tekinay gerci o da sonradan parali satmaya baaladi ama o da birzamanlar isimize cok yaradi. Rabbim boylelerini eksik etmesin diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

+1

nejdet hoca için para mı ödememiz gerekiyor yoksa videoları var mıdır biryerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

+1

• Arkadaşlar; kendi yorumum şöyle.

1) 8.7/10 Behzat Rasuli; Allah razı olsun kendisinden.Gerçekten en hızlı en pratik zekice akıl dolu çözüyor.

2) 7.5/10 Sunummat: Her sayfaya korsan ise, hakkım haram olsun yazmış olsa da; pps slaytta bir grafik gözüküyor mesela, bir ok işareti geliyor (diyor şu şundan oldu) sonra ok gidiyor vb. slayt halinde anlatmış olması da güzel.

şenol hoca: 6.8/10 gerçekten güzelce anlatıyor.Nejdet kirpiden daha akıcı; fakat çok kolay.Temelden anlatıyor.

Nejdet hoca; çok ağırca yavaşça 6.5/10

Khanacademy.org.tr; her konu yok. YGS&LYS matematiği değil; gerçek matematiği, abd de avrupada anlatılan matematii anlatıyor.Tabi buna ünv de çalışın.YGS için bi behzat kadar verim alamayabilirsiniz.

Ama şunu söylemek istiyorum; Şenol hoca ve Mustafa Tekinay çok tatlı geliyor bana gerçekten istemsiz olarak kalben seviyorum. Bir mahmut hoca gibi.. Allah herkese niyetine göre versin.

Selametle

• şenol hoca gayet basit ve güzel anlatıyor ayrıca videolarından çıkan reklamlardan para kazanıyor
  • mmorwen kullanıcısına yanıt
    netlerin ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer**

netlerin ne durumda?

Hocam valla tanıyamadım sizi ama pm'den konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.