Şimdi Ara

Sensodyne Kullan ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bn kullanıyorum çok memnumun güzel bi dış macunu reklamlara bnde inanmazdım ama güzel bi macun diş ağrısını alıo

• Ok.
  • benbunu kullnıyom süperr bembeyaz yapıyor.tavsiye ederim

OPALESCENCE BEYAZLATICI DİŞ MACUNU (28 gr)

Beyazlatıcı ve Hassasiyet Giderici Diş Macunu
    " Dünyanın En İyi Beyazlatıcı Diş Macunu ! " ( Dental Townie Choice Awards 2008 ) *
    " Dünyanın En Az Aşındırıcı Madde İçeren Beyazlatıcı Diş Macunu ! "

ÖZELLİKLERİ :
    Bembeyaz bir gülüş ile çok iyi bir his
    Ferah ve hoş kokulu bir nefes ile kendine güven,
    Tertemiz bir ağız bakımı ile sağlıklı bir hijyen sağlar.
    Diş minesine zarar vermediği gibi eskisinden de sağlıklı bir hale getirir.
    Diş yüzeyindeki lekeleri temizleyerek dişlerin 1 ay içerisinde 2 ton açılmasını sağlar.
    Beyazlatılmış dişlerinin rengini korumak ve daha da beyazlatmak isteyenler için idealdir.
    Özellikle sigara ve çay, kahve gibi renklendirici ürünleri sık tüketen bireyler için vazgeçemeyecekleri bir üründür.
    Düzenli kullanıldığı takdirde sıradan diş macunları gibi 8-10 saatlik değil yıllarca kalıcı bembeyaz ve sağlıklı dişlere kavuşmanızı sağlar.
    Benzersiz formülü sayesinde çürüklere karşı dişlerin ekstra bir koruma özelliği kazanmasını sağlar ve de anti bakteriyeldir.
    Flor salınımı diğer diş macunlarına göre 4–8 kat kadar daha fazladır.
    Diş minesinin maksimum korunması için minimum aşındırma sağlayan çok özel bir formüle sahiptir.
    Diş minesinde aşındırmaya sebep olmadığı gibi porselen ve diğer restorasyonlara da zarar vermez ve korur.
    Gingivitis gibi diş eti problemlerini azaltır.
    Doğal, güzel ve kullananların çok beğendiği ilginç bir tadı vardır.
    Küçük boy olanı çantanızda sizinle birlikte tüm seyahatlere gelir ve kendinizi her gittiğiniz yerde iyi hissetmenizi sağlar.
    Kullananların tamamına yakınında kesin memnuniyet sağlamış ve büyük bir çoğunluğunda başkalarına da tavsiye edilmiştir.
    Raf ömrü 24 aydır
    * Her yıl diş hekimlerinin oyları ile belirlenen ve "Diş Hekimliğinde Oscar Ödülleri" adıyla anılan "Dental Townie Choice Awards 2008" de En İyi Beyazlatıcı Diş Macunu Ödülü' nü almıştır.

• tamam.
  • Alın bunu dışarı
  • 133 gr arkadasin dedigimacunun 30 lira
  • ben glister kullanıyorum ama bende alıcam denemelik
  • sensodin deli para hacı. Colgate signal elime ne gecerse farketmez. Bu arada ufak bir hatırlatma, dişlerinizi bastırarak fırçalamayın ve çürük dişiniz varsa fırcaladıktan sonra problem olmaz demeyin, düzenli olarak 5-6 ay da bir diş doktoruna gidin sonra benim gibi 8 tane dolgunuz olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

133 gr arkadasin dedigimacunun 30 lira

büyüklüğü ne kadar acaba 26 lira öteki 30 gr var daha ucuz kaç gün götürür 30 gramlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

133 gr arkadasin dedigimacunun 30 lira

büyüklüğü ne kadar acaba 26 lira öteki 30 gr var daha ucuz kaç gün götürür 30 gramlık

günde ben 2 kere fırçalıyom 1 buçuk 2 ay 133 GR olanı gidiyor istersen SS KOYARIM
    hepsiburadan temin edebilirsiniz
    http://www.hepsiburada.com/Liste/opalescence-beyazlatici-dis-macunu-133gr/ProductDetails.aspx?productId=sgguneytooth&categoryId=334742

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnet54 -- 25 Temmuz 2010; 19:53:33 >

• yau mililitre falan olsa boyutu hayal edebilirimde bu gram nası oluyor diş fırçası ile bi ss koysana 133 gramını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

yau mililitre falan olsa boyutu hayal edebilirimde bu gram nası oluyor diş fırçası ile bi ss koysana 133 gramını

yuahu matketten aldığın diş macınlarıylan aynısı 133 gr olanı tabii 2 ay yeter sana dostum günde 2 kre fırçalarsan
    ayrıca elektrikli diş fırçası ile fırçalarsan çok daha verimilki oluyor.elektrikli diş fırçası olarakda braun öneririm istersen model konusunda yardımcı olurum dostum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnet54 -- 25 Temmuz 2010; 23:25:41 >
  • Misvak....... Kralı'nı tanımam 10 senedir kullanırım çürük yok dış etlerimde harika ağız kokusuna birebir benim gibi sigara iciyorsanız eger
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.