2nci Seçenek: Vestel MILLENIUM 19796 19" 16:9 LCD TV Vestel DVB FREEBOX 15200 FTA Vestel ÇANAK ANTEN- 90 cm
Toplam 840 YTL.
Şimdiden teşekkürler...
bence 1 seçenek ben de aynı konuyuar aştırıyorum 22" lcd monitör 350 ytl civarında ama 22" lcd televizyon iki katı veya daha fazla
bende 22" lcd monitör ve seoul x3 ile bir sistem oluşturmayı düşünüyorum.
ama alacağın monitöre dikkat et DVI girişinin bulunması lazım o zaman HDMI çıkışı DVI ya dönüştürerek kullanmalısın
bende x3 almayı düşünüyorum bendeki monitörde vga çıkış var hdmı-dvı +dvı-vga bağlasam oluyor heralde birde birşey soracağım decoderden ses çıkışını nasıl sağlayacağız decoderin arkasında hangi girişler mevcut bilenler bilgi verebilirler mi
Öncelikle teşekkürler...
Sistemi kurdum... ama farklı bir şekilde...
Next YE-1900 19'' LCD TV Next FTA 6000 Uydu receaver Next Quad 4 girişli lnb. Çanak antenim olduğu için takılmadı...
525 YTL.
quote:
Orjinalden alıntı: -THIEF-
bende x3 almayı düşünüyorum bendeki monitörde vga çıkış var hdmı-dvı +dvı-vga bağlasam oluyor heralde birde birşey soracağım decoderden ses çıkışını nasıl sağlayacağız decoderin arkasında hangi girişler mevcut bilenler bilgi verebilirler mi
Composite çıkış mevcut , ben ses sistemine RCA kablo ile bağladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme