Şimdi Ara

Seramik Kaplama öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, 0 olarak aldığım Megane 4 HB aracıma Bursada seramik kaplama yapacak yer arıyorum.

Renaulttan Ultimate elmas koruma paketi söz konusu verdikleri fiyat: 1250 TL

Glasscoat : 5 Yıllık boya korumadır. Araç dışına cam bir katman olarak düşünülebilir. 5 mikron kalınlığındadır. Araç dışında kayganlık yarattığı için daha geç kirlenir. Paket içinde döşeme koruma+5 cam su kaydırıcı +jant koruyucu dahildir. 5 Yıl içerisinde herhangi bir parçada boya-değişim gibi işlemlerde ücretsiz olarak işlem tekrarlanır.

Sonax'ın çıkardığı yeni bir ürün söz konusu onun içinde yine aynı fiyat verdiler. Onun da 3 yıl garantisi mevcut.

Nerede yapacağım hangisi daha iyidir, bunlar dışında başka yerde mi yaptırmak lazım bilemiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Açıkçası ben hangi işlem yapılırsa yapılsın aracın üstünde 5 yıl kalacağına inanmıyorum sonuçta illaki bu araca temizlenmesi için köpük değecek tazyik değecek onun yerine arabana 6 ayda bir cila attır şöyle kalitelilerinden 150 200 liraya komple atıyorlar diye biliyorum aşağı yukarı 1 saatte hallediliyor
  • vanhelcing V kullanıcısına yanıt
    Sonax a bak derim 1000 liradan fazla verme. Ön kaputa da poliüretan malzemeden 200 mikron kaput koruma yaptir derim. Ama pvc yaptirma dikkat et ona yaparken malzemesine bak. 500 600 den aşağı yapmazlar birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para tuzağı,yazık çok gereksiz,, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 6 ayda 1 cila attır tamam
  • Yaptırmak istiyorsanız qtecniq veya hikari marka tavsiye ederim. Yaptırmayacaksanız hızlı cila olarak 1-2 yıkamada bir sonax brillant shine detailer tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 28 Aralık 2016; 18:43:27 >
  • Uygulamak için yeriniz varsa kendiniz alıp yapabilirsiniz.

www.detailingdukkani.com
    Nano Korumalar : Araç Bakım ve Detaylı Temizlik Ürünleri
    http://www.detailingdukkani.com/urun/gtechniq-c1-crystal-lacquer-nano-koruma---30ml_1404.aspx?CatId=244
  • aydinpurcek kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünü kendimiz mi alıyoruz? Sonaxda mı yapıyoruz?
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Bu işlemin tam adı nedir hocam? Oto yıkamacıda mı yapacağız?
  • vanhelcing V kullanıcısına yanıt
    kendiniz yıkamadan sonra 2 microfiber bez alın 1 tanesine ile sıktığınız yüzeye yayın diğer bezle silip parlatın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.