Şimdi Ara

JETTA MK5 ALACAĞIZ NASIL BİR ARABADIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • octaviadır avensis bakarken bu araca denk geldim beğendim buna karar verdim 1.6 comfortline model size soracağım sorularım var

-Otobanda rahat 170-180 araç rüzgarlardan savrulmadan gidermi ? ( şimdiki aracım symbol en ufak rüzgarda bile rahatsız ediyor bu sorun en büyük sorunum ne yazıkki )

-Yol sesi nasıldır ( Bide bu sorun var symbol gibi olmaz tabide )

-Rampada kesilirmi ? ( Symbolle 50-60 lı hızlara düşüyorum gelen geçiyor uyuz oluyorum bundada böyle olurmu ? )

Bu 3 sorumu cevaplarsanız çok sevinirim en çok kafama takılan sorular bunlardır iyi forumlar.. :)

• Bana göre MK6 Jetta'dan daha iyi bir araba. Almanya üretimi yanlış hatırlamıyorsam. Malzeme kalitesi, yol tutuşu vs. gayet iyi. Makyajlısı alınabilir.
  • meksika üretimi bir araçtır,alabiliyorsanız mk5.5 almanızı tavsiye ederim.mk5.5 2010'da üretilmeye başladı ve yeni tip göğüs var.içten makyajlandı.dışı yine aynı.1.4 tsi olmalı en az performans için.1.6 atmosferik hitler diye tabir ettiğimiz motorun lpg ile uyumu şahanedir,hızlanma açısından sizi rezilde etmez vezirde ama rampalarda çok iyi bir performans beklemeyin.jetta oturaklı bir araçtır 170-180 gibi hızlarda savrulmaz ama limitleri zorlamamak gerek.yalıtımı orta sınıf diyebiliriz biraz yol sesi alıyor içine,yol tutuşu iyidir.süspansiyonları serttir bu da yol tutuşuna bir artıdır.
  • 3,5 yıldır 2007 jetta mk5 1.6 102 bg comfortline 6 ileri otomoatik (dsg değil) kullanıyorum.
    Araç Meksika üretimidir.Tam yüklüyken rampalarda biraz bayılma yapmıyor değil. Performans bekliyorsanız 1,4 tsi öneririm. Yalıtımı c sınıf bir araç için bence ortalama düzeyde.
    Yol tutuşunda bir sıkıntı çekmedim şimdiye kadar.
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bütçe nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avensis derken 2011 den itibaren olan kasaysa vazgeçmeseysiniz

• Sen jettayı bırakta çılgın fabiş ne yapıyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    16 yıl önce açıldı
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mk5 kullanmış ve 1 senedir Mk6 jetta kullanan biri olarak.
    Mk5, Mk6 Jettadan daha kalitelidir. 1.6 atmosferik motoru lpg ile tam uyumludur. Performans olarak n çok iyidir n çok kötü. Ortalama bir performansı vardır. Ve sorularınıza gelince

1-Rüzgarın sertliğine bağlı eğer sert bir rüzgar varsa savrulma yapar ama rüzgar şiddetli değilse savrulma yapmaz.

2-Rüzgar yalıtımı ve motor yalıtımı gayet güzeldir. Yol sesini biraz içeri alır ama düzgün bir yolda gidilirse tatmin edici bir yol yalıtımı olur.

3-Yük durumuna bağlı

• hocam 6 sene önce 1.6 sına sahiptik aile olarak 1.5 sene kullandık .3000 devirde 100 le gider ,rampada illaki biraz hızdan düşme yaşıyor atmosferik olduğu için .102 hp 8 valf vir araçtır biz gaz taktırmamıştık şehir içi 10 lt şehir dışında babamın sürüşüne göre 6,5-8 arasında değişiyordu.motor sorunsuzdur namı değer hitler motor gazla %100 uyumlu.yalıtım ve yol tutuş açısından c segmenteki iy araçlardan biridir.malzeme kalitesi iyidir amanya üretimidir.süspansiyonları serttir birazda sesli çalışır.

şuan 18 yaşındayım hatırladıklarım bunlar,iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeTLaG

Mk5 kullanmış ve 1 senedir Mk6 jetta kullanan biri olarak.
    Mk5, Mk6 Jettadan daha kalitelidir. 1.6 atmosferik motoru lpg ile tam uyumludur. Performans olarak n çok iyidir n çok kötü. Ortalama bir performansı vardır. Ve sorularınıza gelince

1-Rüzgarın sertliğine bağlı eğer sert bir rüzgar varsa savrulma yapar ama rüzgar şiddetli değilse savrulma yapmaz.

2-Rüzgar yalıtımı ve motor yalıtımı gayet güzeldir. Yol sesini biraz içeri alır ama düzgün bir yolda gidilirse tatmin edici bir yol yalıtımı olur.

3-Yük durumuna bağlı
    Aynen. Mk5 kasa gerçekten çok konforlu. 1.4 TSI benzinli 140 HP manuel mevcut. Şehiriçi 7 sehirdisi 5 litreyi geçmiyor. LPG takmaya gerek yok. Eğer uzun yol yaparım derseniz LPG li alın veya dizel motor alın. Ses yalıtımı ve diğer donanım özellikleri, c sınıfı diğer araçlara göre daha iyi. Hem ikinci eli hareketli. 60 bin verilir bu arabaya.

• 1. 170-180de savurma falan olmaz. Ama 120den sonra hafiften rüzgar sesi başlar.
    2. Ham yollarda yol sesi alır. Passat kadar izolasyonu başarılı değil. Japonlar gibi kötü de değil. Orta diyelim.
    3. Torku alt devirlerde veren bir araç. devirli kullanımda tırmanır geçer. Ama bir dizel değil tabiki.

Avensis D sınıfıdır bir araç,
    Jetta, Corolla ile kıyaslanmalı.
  • Sa mk5 Jetta 1.6 motor araç aldım kanıt kesesi yok orijinallerde mi yok anlamadım ilk sahibinden aldım ama yok

• Gençler 80 milyon bu arabanın peşinde koşuyor, temiz Jetta Golf 5 vs kalmadı artık boşuna bakmayın şu arabalara temizleri de 150-200 bin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-otomatik-1.6-tdi-dsg-dizel-827554301/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-72-bin-km-de-2010-vw-jetta-1.6-tdi-dsg-comfortline-905465869/detay

Sıfır en üst donanım Egea parasına ikinci elde 10 yaşında Jetta alamıyorsun VW'nin ikinci eli de Maşallah millet köpek gibi saldırıyor şu arabalara.

• Bu kasa efsaneler efsanesidir. Konu hort fakat yinede alacaklara rehber olsun.Tam bir alman aracı konfor abidesi. Otobüs gibi tıslaya tıslaya gider. Yolda çukuru gördüğünde size hissettirmez, tekerlek çukura girer çıkar.

Şu an heyecandan ne yazacağımı karıştırıyorum. Çünkü TDI DSG’ sini uzun yıllar kullandık aklıma o günler geldi. Ayrıca Volkswagen’ nin başını çektiği otomobil tarihinde ki devrimlerin ilk uygulandığı modellerden bir tanesidir. Buna DSG gibi min tüketim ve maks performansı sunan mühendislik abidesi ve vermlilikte israfa karşı geliştirilen TSİ felsefesi bunların en çok öne çıkanıdır.

Otobanda 170-180 gibi hızları size hissettirmez, mühendisliğinde ki tasarımsal nitelikleri düşük rüzgar direncinin müsebbibi olduğu için rüzgar bile içinden geçen jettaya direnemez. Bu size en çok yakıt tüketimi olarak döner.

Yol sesi diye bir şey yoktur ben bu ses olayını şirket aracım corolloda gördüm. Daha dün uzun bi seyahat yapmak zorundaydım ve başımın ağrısı yeni yeni geçti.

Motor konusunda maksimum performans ve minimum tüketim için benzinde TSİ dizel de TDI derim. 1.6 hitler dedikleri nasıldır bilemem.

Mk5 jetta netice itbariyle kültleşmiş bir modeldir. Bugün mk6’lar bile ikinci elde iki pejo ve 1.5 corollo alıyorsa bu miras mk5’in başarısıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 3 Nisan 2021; 14:18:43 >

• 1.4 tsi olsun motoru atmosferik zayıf kalıyor tamam iş görüyor ama yinede devir turbo devri kasa için ise biraz eskidi ama taş gibi arabadır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.