Bildirim
Serbest bir simulatör oyunu arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
test drive unlimited'i denedın mı? -
Yok denemedim bu gece onu indiririm tavsiye için teşekkür ederim. -
Test Drive Unlimited ilacın olacaktır. -
test drive unlimited similasyon değil -
hem harita hem de similasyon dediğine göre benim de aklıma TDU'dan başkası gelmedi.. -
Test Drive yi denedim ancak grafiği BMW M3C den sonra çok kötü geldi.Bugün TDU ya da bir bakayım o zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: VoldroY
Test Drive yi denedim ancak grafiği BMW M3C den sonra çok kötü geldi.Bugün TDU ya da bir bakayım o zaman.
Test Drive ve TDU aynı oyun zaten ? -
TDU da iyi -
Herkes aynı cevabı verdiğine göre TDU oyna -
Kesinlikle TDU -
TDU hardcore modu ile bambaşka bir oynanışa kavuşuyor. Yapımcılar zaten bu modu oyunu daha gerçekci bir biçimde oynamamız için geliştirdiklerini söylüyorlar ayrıca bu modda klavye kullanımı önerilmiyor, mümkünse debriyajlı bir direksiyon seti (Logitech G25 diyelim biz ona:) ile oynamamız tavsiye ediliyor. İsimden dolayı yanlış bir anlaşılma olmasın bazı arkadaşlar hardcore mod dediğimiz vakit oyunun yapay zekasının aşırı zorlaştığını ve bu sayede oyunun genel anlamda zor olacağını sanıyorlar ama burada ki hardcore sözü aracın kullanımı ile ilgili Bu modda G25 gibi bir direksiyon seti ile tüm yardımcı ekipmanlar kapalıyken TDU oynadığınız vakit ne kadar gerçekci bir sürüş tecrübe ettiğinizi anlayacaksınız arkadaşlar. Serbest gezi imkanı ve gerçekci kontrol sistemi ile ben de tüm arkadaşların dediği gibi TDU diyorum başka alternatif yok zaten. Nfs umarım bir daha ki oyunun da Shift'de ki kontrol sistemini aynen korur ve TDU'da ki gibi serbest gezi imkanı sağlayacak bir oyun çıkartır işte o zaman TDU'ya da alternatif geldi diyebiliriz ama şu anda kesinlikle TDU kendi türünde pc de tek.
-
Arkadaşlar isim size yanlış şeyler çağrıştırmasın.Ne kadar meymenetsiz, tamamen ticari amaçla üretilmiş gibi gözüksede yeteri kadar güzel bir oyun.Konuya ilk baktığımda "Test driver Unlimited" ismini görünce hiç okuyasım gelmedi cevapları ama yinede okudum ve oyunun ne kadar gerçekçi olduğunu gördüm.Yuuutubdan :) Tabi bunu neden anlattın derseniz isimlere fazla takılmamak gerekiyor ;) Bunu şahsen kendim öğrendim bugün :) tabi klawye ile oynanacaksa pek zevki çıkmayacaktır.İyi forumlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: zrosse
Arkadaşlar isim size yanlış şeyler çağrıştırmasın.Ne kadar meymenetsiz, tamamen ticari amaçla üretilmiş gibi gözüksede yeteri kadar güzel bir oyun.Konuya ilk baktığımda "Test driver Unlimited" ismini görünce hiç okuyasım gelmedi cevapları ama yinede okudum ve oyunun ne kadar gerçekçi olduğunu gördüm.Yuuutubdan :) Tabi bunu neden anlattın derseniz isimlere fazla takılmamak gerekiyor ;) Bunu şahsen kendim öğrendim bugün :) tabi klawye ile oynanacaksa pek zevki çıkmayacaktır.İyi forumlar..
Ne varmış isimde yahu Test Drive'ın tarihi 80'li yılların sonuna dayanır o yıllarda hiçbir araba yarışında olmayan özellikleri ile tüm yarış severlerin sevdiği bir oyun olmuştu. Polisin sizi kovalaması ilk kez Test Drive'da uygulanmıştı onun dışında ilk oyunda bile kokpit kamerası kullanılıyordu 4. oyuna kadar iyi bir gidişatı olan sonra Nfs'nin yükselişiyle düşüşe geçen seri TDU ile toparlandı. Daha önce Test Drive ismini duymamış genç oyuncular için bile ismin itici geleceğini sanmıyorum ama böyle düşünen genç arkadaşlar varsa oyunu oynayıp o düşüncelerinden kurtulsunlar derim
-
İşte bende bunu anlatmaya çalıştım.İsme takılmayın :) Oyunun görmüş geçirmiş olduğunu yeni öğrendim.Sozluktede arattım ama pek entry yoktu Ayrıca Nfs serisini hiç sevmedim.Shift hariç.
Test driver benim için Gran turismo ve grid ten sonra geliyor artık Yalnız oyun biraz daha geliştirilip sims tarzı birşeyler yapılabilir.Mesela benim aklıma ilk olarak elektrik malzemesi taşımakla görevli bir şöfşr geldi Sizcede güzel olmaz mı? -
quote:
İşte bende bunu anlatmaya çalıştım.İsme takılmayın :) Oyunun görmüş geçirmiş olduğunu yeni öğrendim.Sozluktede arattım ama pek entry yoktu Ayrıca Nfs serisini hiç sevmedim.Shift hariç.
Test driver benim için Gran turismo ve grid ten sonra geliyor artık Yalnız oyun biraz daha geliştirilip sims tarzı birşeyler yapılabilir.Mesela benim aklıma ilk olarak elektrik malzemesi taşımakla görevli bir şöfşr geldi Sizcede güzel olmaz mı?
Aslında eski Nfs oyunlarının bazıları gayet iyidir ama tabi kişisel görüşünüzdür saygı duyarım. Bende her Nfs'yi sevmem ama Nfs 1-2, Nfs III Hot Pursuit, Nfs IV, Nfs: Porsche 2000 (Her ne kadar Porsche'lerden nefret etsemde:) , Nfs Hot Pursuit II ( O kadar iyi bir Nfs oyunu değil belki ama ben yine de seviyorum.) Nfs Undergraund 1-2 ve Nfs Most Wanted benim için güzel oyunlardı severek oynamıştım. Gerçi Nfs Undergraund 1-2 ye ilk etapta ısınamadım ama sonradan sevebildim TDU oynanabilirlik olarak gerçekci yapısı ve Hawaii gibi egzotik bir ada da serbest gezi imkanı sunmasından dolayı benim için şu an bir numara ama yukarıda dediğim gibi Nfs umarım serbest gezme imkanı olan ve Nfs: Shift'de ki gibi kontrollere sahip bir yarış oyunu çıkartır. TDU için bahsettiğiniz farklı tarzda görevlerin de TDU 2'de olacağına eminim
-
piyasada maalesef oyle bir oyun yok , Simbin (GT Legends,GTR,GTR 2),LFS, Rfactor sadece yaris.
Tdu ise simulasyon olarak gormuyorum .
bu arada Simbin Volvo racing adli oyunu var , BMW M3 CHALLENGE yapan firma ,bu sefer araclar volvonun bi kac modeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 26 Kasım 2009; 18:21:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: venom800
quote:
Test driver benim için Gran turismo ve grid ten sonra geliyor artık Yalnız oyun biraz daha geliştirilip sims tarzı birşeyler yapılabilir.Mesela benim aklıma ilk olarak elektrik malzemesi taşımakla görevli bir şöfşr geldi Sizcede güzel olmaz mı?
Aslında eski Nfs oyunlarının bazıları gayet iyidir ama tabi kişisel görüşünüzdür saygı duyarım. Bende her Nfs'yi sevmem ama Nfs 1-2, Nfs III Hot Pursuit, Nfs IV, Nfs: Porsche 2000 (Her ne kadar Porsche'lerden nefret etsemde:) , Nfs Hot Pursuit II ( O kadar iyi bir Nfs oyunu değil belki ama ben yine de seviyorum.) Nfs Undergraund 1-2 ve Nfs Most Wanted benim için güzel oyunlardı severek oynamıştım. Gerçi Nfs Undergraund 1-2 ye ilk etapta ısınamadım ama sonradan sevebildim TDU oynanabilirlik olarak gerçekci yapısı ve Hawaii gibi egzotik bir ada da serbest gezi imkanı sunmasından dolayı benim için şu an bir numara ama yukarıda dediğim gibi Nfs umarım serbest gezme imkanı olan ve Nfs: Shift'de ki gibi kontrollere sahip bir yarış oyunu çıkartır. TDU için bahsettiğiniz farklı tarzda görevlerin de TDU 2'de olacağına eminim
NFS serilerinden nedense sadece shift çekici geldi.Belki simulasyona yakın olması sebebiyledir bilemiyorum.Ama TDU 2 sanal bir hayat şeklinde olacaksa beklemeye başlim Oyun firmaları parayı geleceği çizmekte arıyor ama bence hiç te uzakta değil.Hep düşündüğüm Afrikada aslan veya kartal olma fikri en sonunda başkaları tarafından keşfedilmiş Pek hayal ettiğim gibi değil.Afrikada fotoğraf çekimi olarak geçiyor.Yani oyun sektoru bence gerçekliğe yönelmeli.Günlük yaşamı sanalda yaşamak uzayda zombi kovalamaktan daha eğlenceli olacaktır.
-
Test Driver ile TDU aynı şeyler mi acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X