Şimdi Ara

Serbest Sohbet Köşesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.058
Cevap
19
Favori
405.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADSL'ye abone olduğum tarih ile bu foruma üye olduğum tarih aynı; Ekim 2004
    145'li bağlantılara ödediğimiz servet nedeniyle hiçbir siteye üye olmamıştım. Yinede özellikle Donanım Haber forumlarını uzun bir süredir takip ediyordum. ADSL aboneliğinden sonra, o heyecanla birçok foruma üye oldum. O gün bu gündür aktif bir şekilde katılım sağladığım tek forum "Donanım Haber" oldu. Diğer forumlara attığım mesaj sayısı 3'ü 5'i geçmez. Donanım Haber formatındaki diğer forumların kalitesi elbette çok yüksekti, o sitelerden de birçok şey öğrendim. Ama buradaki atmosfer çok daha sıcak gelmişti bana.
    Birçok bilgili ve tecrübe sahibi üye sayesinde Bilgisayar ve İnternet hakkında çok şey öğrendim.

"Kültür ve Bilim" bölümü açıldıktan sonra, bu forum içerisinde apayrı bir yeri oldu benim için.
    Birçoğumuz için de öyle olduğundan kesinlikle eminim.
    Hafızam beni yanıltmıyorsa geçen yıl Mart ayı başlarında açıldı bu bölüm. "Konu Dışı" bölümündeki eski alışkanlıklar yüzünden pekte bölüme yakışır paylaşımlar, yapıcı tartışmalar yapılamadı bir süre. Zamanla bazı arkadaşların gayretleriyle bölüm belli bir seviyeye ulaşmayı başardı. Buna rağmen ortamı mahvetmek isteyen birçok "sahte" üyenin tacizleri yüzünden neredeyse bölüme giremez hale geliyorduk. Hatta bu yüzden birçok arakadaş forumu terketti. Ben de dahil olmak üzere bazılarımız da uzun bir süre mesaj yazmadı bölüme. Sanırım muhatap bulamayan az gelişmiş, belli bir fikri altyapısı olmayan, karakteri oturmamış bu sahte üyeler bir süre sonra buralardan uzaklaşmak zorunda kaldılar. Tabi bu tacizler tamamen sonlanmadı ara ara devam etti ama o eski şiddetini büyük ölçüde yitirdi.

Şu an bölümün geldiği aşamaya baktığımda kesinlikle büyük bir ilerleme katedildiğini söyleyebilirim.
    Bu 1 yılı aşan süreç içinde birbirinden özgün ve kaliteli fikirlerle karşılaştım ve buradaki birçok arkadaşı okumaktan çok büyük bir zevk aldım.
    Tamamen zıt düşüncelere, farklı dünya görüşlerine sahip olduğumuz arkadaşları , kimi zaman sinirlensem de, kızsam da büyük bir zevkle okudum. Farklı bakış açılarını öğrenme fırsatım oldu onlardan.
    Bazı düşüncelerimi sorgulama/test etme fırsatını buldum ve bu bana yanlışlarımı düzeltme imkanını sağladı.
    Diğer taraftan yazma isteğimi tatmin edebileceğim ve fikirlerimi ifade edebileceğim mükemmel bir ortam sağladı burası.
    Yazmayı gerçekten de çok severim. Her fırsatta fikirlerimi, duyduğum güzel sözleri, öğrendiğim şeyleri, söylemekte zorlandığım duygularımı, Günlük tutma alışkanlığım sayesinde defterlere karalarım.
    Tabi internet hayatıma girdi gireli kalemi elime almadım desem yalan olmaz.
    Neredeyse bir bağımlılığın oluştuğunu sanırım buranın müdavimi olan herkes kabul edecektir.
    Ama Forumda geçirdiğim zamanı asla boşa harcanmış olarak nitelendiremem.

Bu yüzden forumu çok özleyeceğim.
    Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Forumdan ayrılan arkadaşlar kervanına biz de katılıyoruz.
    Yaşamımla ilgili aldığım bazı kararlar neticesinde sadece bu forumdan değil tümden internetle olan bağlarımı koparmak durumundayım. Gerçekleştiremediğim, sürekli ertelediğim bazı şeyler için, bir diğer bazı şeyleri feda etmekten başka yapacak birşey yok. İnternet de, feda etmek durumunda olduğum şeylerden sadece birisi. Çok uğraştım ama bir orta yol bulmak ya da dengeyi sağlamak mümkün olmadı. Bazı şeyleri kesin ve net bir şekilde hayatımdan çıkarmam gerekiyor.

Burada gerçek bir dostluğun kurulduğunu hissediyorum. Fiziken tanışmadan, sadece yazdıklarımızla dostluk kurulabileceğini 1 sene önce söyleselerdi gülüp geçerdim. Ama şimdi bundan eminim. Zaten bu nedenle kararımı buraya yazmak zorunluluğunda hissettim kendimi.

Sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun.

• ilk girdigimden beri aklımda yer edinmiş üyelerden birisin.üzüldüm.

internet bagımlılık haline geldi bir çogumuzda ve zararlı yönleri çok fazla. ama forum ayrı .başka hiç bir yerde kendimizi bukadar özgürce ifade edebilecegimiz sanmıyorum ve buna baglı olarak gerçek kimligimize uygun dostlar edinebilecegimizi.bu yüzden arada birde olsa ugra foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargaşa -- 27 Nisan 2006; 23:21:40 >
  • @feylesof,
    Gitme kararı aldığın için üzgünüm.
    Senin gibi nitelikli dostları, DH dışında karşılaşıp tanışmak isterdim.
    Başarılar diliyorum.
  • @feylesof

Akıllı adamın hali başka oluyor!

Aldığınız karar çok mantıklı.Tebrik ederim!

Yolunuz açık olsun!Planlar suya düşmesin hocam madem burdan ayrılıyorsunuz planlar mutlaka uygulansın ve başarılı olsun :)Bu ümitle hoşçakalın diyorum size.Hoşçakalın...
  • @feylesof;

Kararlı duruşundan anladığımız kadarıyla bir daha seninle görüşemeyeceğiz. Her ne kadar diyaloğumuz çok gelişememiş dahi olsa da seni tanıdığıma!(fikren de olsa) gerçekten çok memnun oldum. Hayatının geri kalan kısmında bütün iyiliklerin seninle olmasını dilerim.
    Kendine iyi bak,
  • SU*Fİ SEN ANIMSAMAMISIN BİLE BENİ AMA ANKARADASIN GALİBA BENDE ANKARADAYIM TANIŞMAK İSTERİM SENİNLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: eylul_mu

SU*Fİ SEN ANIMSAMAMISIN BİLE BENİ AMA ANKARADASIN GALİBA BENDE ANKARADAYIM TANIŞMAK İSTERİM SENİNLE

anlaşılan ankara dan katılım oldukça fazla.. @Ocein ankara katılım...
  • EVET SENİNDE ANK.DA OLMANA SEVİNDİM...ANK. GÜNÜ NEDEN DAHA ERKEN BİR TARİHTE DEİL
  • @feylesof gıtmene gecekten uzuldum.
    zamanın olursa bulusmaya gelmenı cok ısterım.
    yapmak ıstedıgın ıslerde sana basarılar dılıyorum.
    hayata gulen gozlerle bak dıyorum.

saglıkla kal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_ogr

quote:

Orjinalden alıntı: junayerturk

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_ogr

quote:

bir ara beni de erkek zannediyorlardi.
    belki hala da oyledir.

Yok yok, şahsen 5 dk. önce fikrim değişti, sen de erkek değilsin...

hadi oradan hocalarin hocasi sen biliyordun zaten.
    eskiler biliyorlar benim bayan oldugumu bas bas bagiran bu da benim teorim diye bir topic acmisdim hatirlarsan eger. evrim hakkinda.
    zaten bir kacinizla sahsen bir kacinizlada pm. ve msn yoluyla gorusuyorum.

Yok yaf, cidden öyle biliyodum.

Tamam o topici hatırladım ama, profiline felan çok bakmaya çalıştım izin vermiyomuşsun. Ben ertürk adında bi erkek felan sanıyodum sizi

neyse sımdı ogrendın ıste bayanım.
    ımzamda da resmım var zaten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: drony

21

@drony erkek miymis!
    uyelerin bulusmasi icin bir topic acilmis di da orada arkadaslardan birisi drony'nin avatarindaki resimden etkilenip eger resimdeki sensen ben de mutlaka gelirim demisdi.
    ay ne komik bir durum.
    hatirladim da cok guldum simdi.
    drony'de hatirliyordur eminim.

bu arada cok tatli oldugunu soylemeden de edemiyecegim.
    25 yasinda olmak da guzelmis bir yerde rahat rahat tatlisin sirinsin diyebiliyoruz biden kucuklere ve yanlis anlasilmiyoruz ne guzel.

evet hatırlıyorum..
    ama halen beni kız zannedenler var forumda onlarca farklı resmim olmasına rağmen..
    önemsemiyorum..

bu arada tekrar hoşgeldiniz..

• tesekkur ederım drony.
    evet bayan zannetmelerı cok da onemlı degıl dedıgın gıbı. benı de erkek zannedıyorlardı daha once soyledıgım gıbı, bunu bende onemsemıyordum.
    bu arada ben sızın resımlerınızı gordum daha once orada da bu ne tatlıymıs boyle demıstım sımdı de dıyorum. bazı resımlerınızde yanınızda da kız arkadasınız vardı galıba yanlıs hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ocein

Serbest Sohbet Köşesi

bilinmeyen yönleriyle @ocein...

buarada ocein da yazacakdım ama unutmusum galıba.
    @oceın sende ınanılmaz yakısıklısın.
    fakat resmınde huznun yuzunu gordum. sankı bır okyanus kadar derın bır ruh halı hıssettım resmınde.
    masum bır yuz, derın ve anlamlı bakıslar. gozlerın renklı galıba. oyle mı?
    en az kapak resımlerındekı cocuklar kadar sen de yakısıklısın.

• @junayerturk
    en yakışıklısı mr.lonely dir. İsterden bir de onu gör ondan sonra karar ver.
    (şaka değil ciddiyim)
  • @feylesof,

Bence foruma senin yerini dolduracak birisi bir daha gelmez.

Keşke karşılıklı bir fincan kahve içebilseydik.

Ben ayrılıklara karşı şu silahımı kullanıyorum : İyi ki Ahiret var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

@junayerturk
    (şaka değil ciddiyim)

Herkes birbirini yağlıyo (şaka şaka)..

Hakikaten iki arkadaş da yakışıklı.

@Kaotika, bir ara sizin de fotoğrafınız vardı imzanızda, siz de fena değilsiniz hani... (Ben de biraz yağlayım)

Hey siz yakışıklılar, böbürlenmeyin öyle, kendiniz yapmadınız o vücudu.

Sizin iki kat şükretmeniz lazım ona göre
  • aman haa beni karıştırmayın, benim öyle bir iddiam yok. Ben fikir adamıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

@junayerturk
    (şaka değil ciddiyim)

katılıyorum çok yakışıklı ve tatlı biri mr.lonely..
    kao senin resmini bir ara görmüştüm ama artık yok
  • quote:

tesekkur ederım drony.
    evet bayan zannetmelerı cok da onemlı degıl dedıgın gıbı. benı de erkek zannedıyorlardı daha once soyledıgım gıbı, bunu bende onemsemıyordum.
    bu arada ben sızın resımlerınızı gordum daha once orada da bu ne tatlıymıs boyle demıstım sımdı de dıyorum. bazı resımlerınızde yanınızda da kız arkadasınız vardı galıba yanlıs hatırlamıyorsam.

kız arkadaşımla olan fotoğraflarımı foruma koymam..
    aşırı kıskanç biriyim zaten
  • @ocein
    @drony

maaşaallah.......
    güzel simalar,iç güzelliğinin de aynası olabilir..bu yüzlerden kötülüğü kim bekler..
    ALLAH nazarlardan,hasetlerden korusun...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.