Şimdi Ara

Serbest Sohbet Köşesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.058
Cevap
19
Favori
405.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ MİSAFİRPERVERLİTEN DOLAYI.SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: Ocein

hoş geldin dağ kırlangıcı
  • Allah bağışlasın,uzun ve güzel ömürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: su*fi

Çocuklarım

Serbest Sohbet Köşesi

• evlatlarınızın adları su ve fi ile başlayabilirmi acaba.eğer forumda belirttiyseniz özür dilerim gözümden kaçmış olabilir.10 sayfalık topici takip ederken kaçırmış olabilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: su*fi

quote:

Orjinalden alıntı: vese
    Çocukların çok şirinler...

yorumsuz
  • @deep impact,
    Ben balın mikrop öldürücü antibiyotik tarzında özel bir niteliği olduğuna inanmıyorum. Ama balın mikropların üremesine engel teşkil ettiğini biliyorum. Çünkü bal o kadar konsantre bir madde ki, hiç bir canlı hücre bu ortamda hayatta kalamaz. Hücreler çok yoğun ortamlarda plazmolize uğrayarak su kaybederler ve büzülürler, bu durumda hayatsal fonksiyonlarını devam ettiremezler. Bu nedenle bir tabak bal açıkta bırakılsa bile asla bozulmaz. Bu nedenle yaraya sürülse bile yara üzerinde mikroplar üreyemez.
  • @kao

Antibiyotik, adı üstünde canlıları yok etme özelliğine sahip ilaçtır. Senin de dediğin gibi gerek balın yoğunluğundan gerekse muhteviyatından dolayı içinde mikrop yaşayamamaktadır. Dolayısı ile antibiyotik için aranan özelliği göstermektedir.
  • quote:

Burada yazılarını okuduklarımızın resimlerini görmek gerçekten ilginç ve egzotik
    Ben buralarda yeniyim merak eden varsa...
    Bu da benim.

öyledir.
  • @ayıterbiyecisi, "ayı" nın mecazi bir anlamı mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

@ayıterbiyecisi, "ayı" nın mecazi bir anlamı mı var?

Hayır yok. İtiraf edeyim ki bu foruma üye olurken pek ciddiye almıyordum. Aklıma ilk gelen eski irc niklerimden birini aldım. Havadan sudan gereksiz konuların konuşulduğu bir yer olarak algıladım herhalde. Maksat başkalarının yüzünde belki de bir tebessüm bırakabilmekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayıterbiyecisi -- 15 Haziran 2006; 22:40:19 >
  • Deep Impact Tarih 15 Haziran 2006; 8:17:34
    @kao

Antibiyotik, adı üstünde canlıları yok etme özelliğine sahip ilaçtır. Senin de dediğin gibi gerek balın yoğunluğundan gerekse muhteviyatından dolayı içinde mikrop yaşayamamaktadır. Dolayısı ile antibiyotik için aranan özelliği göstermektedir.

Bildiğimiz bal son zamanlarda açık yaraların bakımında kullanılmaya başlanmıştır. Yarayı dış ortamdan izole ederek ve söylediğin gibi muhteviyatından dolayı bakteri barındırmayarak yara iyileşmesini hızlandırır. Ama hala bazı hekimler bal kullanımına şüpheyle yaklaşmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayıterbiyecisi -- 16 Haziran 2006; 22:40:03 >
  • slm millet aranıza yeni geldum ben de foto koyim bari... dicektiimm tammm fotoların boyutu çok büyük almıo resmi :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: driver

tüm forum arkadaşlarıma, saygı ile selamlarımı sunarım...
    foruma uzun bir süre ara veriyorum..vedalaşmak değilde böyle yazmadan kaybolmayayım dedim..
    süper insanlarla tanıştığıma eminim burda,herkesi seviyorum..
    ALLAH a emanet olun...

sende Allah a emanet ol...
  • Yahu

C4,deep,Nakka,Was,Redstorm,Sufi,Zengin47,Vese,Neverlate,Feylesof,Mustafa hocam,kargaşa,Dussogani,Tracfind,Dream,Smyrna,The rion,emel hanım...

Nerdesiniz yaw!

Her yaz başında bu form böyle bir akıbete mi uğruyor?

Arasıra Lacrimanın,Kaotikanın,Yeni türkünün ...mesajları görünüyor...Onlarda lütfen yazıyorlar...

Uzun bir ayrılıktan sonra hararetli muhabbet ortamına dönebilirim dedim...Herkes tatilde!

Yeni arkadaşlar da doğrusu pek sarmıyor...Gelip yıkıp geçiyorlar...

Kılı kırk yaran bu ekibi özledim...

Bulamadım.

Anlaşılan bir süre denizin kucağına kendimi atarak teselli bulacağım,uzun ve neşeli sohbetlerin olduğu kış gecelerini özleyeceğim

Anlaşılan sizlere mazimin tatlı hatıraları gözüyle bakacağım.Tanışmadan sevdiğim bu insanları bulamamanın hüznüyle bu satırları karaladım...

Galiba tatil zamanı...

• galiba tatile erken çıkmışlar @akarahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: akarahmet

Yahu

C4,deep,Nakka,Was,Redstorm,Sufi,Zengin47,Vese,Neverlate,Feylesof,Mustafa hocam,kargaşa,Dussogani,Tracfind,Dream,Smyrna,The rion,emel hanım...

Nerdesiniz yaw!

Arasıra Lacrimanın,Kaotikanın,Yeni türkünün ...mesajları görünüyor...Onlarda lütfen yazıyorlar...

Uzun bir ayrılıktan sonra hararetli muhabbet ortamına dönebilirim dedim...Herkes tatilde!

Bulamadım.

Anlaşılan bir süre denizin kucağına kendimi atarak teselli bulacağım,uzun ve neşeli sohbetlerin olduğu kış gecelerini özleyeceğim

Anlaşılan sizlere mazimin tatlı hatıraları gözüyle bakacağım.Tanışmadan sevdiğim bu insanları bulamamanın hüznüyle bu satırları karaladım...

Galiba tatil zamanı...

dört tane bütüm kaldı

ders çalışıyorum ben

hele şu okul bitsin akılımda bisürü konu var

• al benden de dört adet zayıf. yazımız ders çalışmakla geçecek galiba
  • quote:

Yahu

Nerdesiniz yaw!

Bulamadım.

Galiba tatil zamanı...

sayın akarahmet sizi tekrar burada görebilmek ve ismimi zikretmeniz beni çok sevindirdi

ben buralardayım ara sıra girip neler yazılmış diye bir gözatabiliyorum ama işlerimin yoğunluğundan ciddi konularda pek yazamıyorum. sanırım bir süre daha forumda pasif katılımcı olmaya devam edeceğim...

saygılar...

• ders bırakmasan şimdi ne güzell tatil yapardın.bu sıcaklarda nasıl ders çalışmayı düşünüyorsun.
    quote:

al benden de dört adet zayıf. yazımız ders çalışmakla geçecek galiba
  • quote:

Yahu

Nerdesiniz yaw!

Bulamadım.

Galiba tatil zamanı...

Akar ahmet benim adımı da yazmışsın mutlu oldum Merak etme canım kimsenin mazide kaldığı yok. Biz buradayız. Hele şu ankara buluşması olsun. Was gelicek, Vese gelicek, Kaotika gelecek. C4 gelmezse fotoğraflarını mafyaya veririz zaten dream master gelmem derse onuda tehdit ederim. Pacamane rica edriz, lacrima hayatta gelmez ama olsun, gelmiş sayarız bir çok kişiyle tanışma fırsatı olucak bu sefer o güzel olucak. Sonuçta herkes yaşlı başlı insanlar Şaka şaka, alınmayın, ne demek istediğimi biliyosunuz. Forumdada eskiler -neden bilmem- daha çok yakıp yıkmaya mı başladı yoksa banamı öyle geliyor. Az yazıyorr ve yazıncada sert çıkışlar yapıyorlar. Sanırım yeni gelen üyeleri tanımadığımızdan tanıyana kadar yazmak istemiyoruz.

o bu değilde feylesofun gidişi bana çok koydu. Resmen forumun bir yanı eksik kaldı. Track ara sıra yazıyor gene ama Feylesof ve serden geçti

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ders bırakmasan şimdi ne güzell tatil yapardın.bu sıcaklarda nasıl ders çalışmayı düşünüyorsun.
    quote:

al benden de dört adet zayıf. yazımız ders çalışmakla geçecek galiba

biz den değerli mi Hirataro....
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.