Şimdi Ara

Serbest Sohbet Köşesi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.058
Cevap
19
Favori
405.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın tabii ki senden daha değerli olamaz,ama bırakmasan daha güzel olurdu demek istemiştim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ocein

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ders bırakmasan şimdi ne güzell tatil yapardın.bu sıcaklarda nasıl ders çalışmayı düşünüyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ocein

al benden de dört adet zayıf. yazımız ders çalışmakla geçecek galiba

biz den değerli mi Hirataro....

• Hele şu düğünü bi yapayım. Şu anda düşündüğüm en ağır konu bu. Burayı hemen hergün okuyorum. Ama yazarsam buranın seviyesi düşer şimdilik yazmıyoru. Bir iki ay sonra kendimi toplarım Herkese selamlar saygılar.
    Akarahmet kardeşim hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 21 Haziran 2006; 11:33:08 >
  • zengin 47 allah mesut etsin

bölümün bu hali daha hoş olmuş...
  • Zengin 47
    Allah mesut ve bahtiyar etsin...
    Bir yastıkta kocaltsın ihtiyar etsin..
    İki cihan saadetini birbirinize kazandırmakta,
    fedakarlık güç ve kuvvet versin...
  • herkese bol şanslar,herşey güzel gider,şu güzel yaz günlerinde
  • Allah razı olsun

DArısı BeKaRlArıMıZın başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

Allah razı olsun

DArısı BeKaRlArıMıZın başına

bizleri kasdettin sanırım
  • @zengin47 ,ALLAH ,mesut etsin...
    @vese, pm atamıyorum sana...
    @herkes, selamlar...
  • Driver çabuk döndün,darısı feylesof ve mustafa hocamın başına.
    Deep maşallah sana da tatil yaramış.
  • @akarahmet ,
    pek döndüm sayılmaz,bugün bir kaçamak yaptım...
    bir selam yazmak istedim...
    ağustos tan sonra foruma yine katılacağım nasipse...
    tekrar selamlar...
  • Fakat sakın kaybolmaya karar verme,sen buraya lazımsın.
  • şu sıralar bu topic nie bu kadar sessiz yaw,anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: akarahmet

Yahu

C4,deep,Nakka,Was,Redstorm,Sufi,Zengin47,Vese,Neverlate,Feylesof,Mustafa hocam,kargaşa,Dussogani,Tracfind,Dream,Smyrna,The rion,emel hanım...

Nerdesiniz yaw!

Her yaz başında bu form böyle bir akıbete mi uğruyor?

Arasıra Lacrimanın,Kaotikanın,Yeni türkünün ...mesajları görünüyor...Onlarda lütfen yazıyorlar...

Uzun bir ayrılıktan sonra hararetli muhabbet ortamına dönebilirim dedim...Herkes tatilde!

Yeni arkadaşlar da doğrusu pek sarmıyor...Gelip yıkıp geçiyorlar...

Kılı kırk yaran bu ekibi özledim...

Bulamadım.

Anlaşılan bir süre denizin kucağına kendimi atarak teselli bulacağım,uzun ve neşeli sohbetlerin olduğu kış gecelerini özleyeceğim

Anlaşılan sizlere mazimin tatlı hatıraları gözüyle bakacağım.Tanışmadan sevdiğim bu insanları bulamamanın hüznüyle bu satırları karaladım...

Galiba tatil zamanı...

akarahmet@ ismimi burda görmek beni çok mutlu etti, kaybolmadım bende şimdilik mecburen pasif olarak katılıyorum yazıları okuyorum ama bu yaz sonu olacak düğünüm için kafamı buradaki ciddi konulara veremiyorum yorum yapacak kadar çok vakit ayıramıyorum..
    sizlerle güzel konularla tartışıp konuşmaktan vazgeçmiş değilim...

• hoşgeldin emell
  • Emel hanım,Allah mesut bahtiyar etsin.
    İnşallah hem dünyada hem ahirette
    ebedi arkadaşlığa karar verdiğiniz arkadaşınızla birlikte
    nice kazançlar için birbirinize faydalı olursunuz.
  • WWW.FREEHOLİDAYİNTURKEY.COM
  • quote:

Orjinalden alıntı: umulee

WWW.FREEHOLİDAYİNTURKEY.COM

sayfa da bir sorun var sanırım link doğru mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akarahmet

Driver çabuk döndün,darısı feylesof ve mustafa hocamın başına.
    Deep maşallah sana da tatil yaramış.

hiç sorma yaw ...

tatil ne de güzelmiş ...

o yayla senin bu köy benim ...

akrabalar eş dost ...

e tabii ki sıla ı rahim ...

yaradı yaradı
  • Ben olaya geç kaldım belki ama yazasım geldi. eee ben de şu arkadaşlarla tanışmak istiyodum olsun tanışamadık ziyanı yok...

kargaşa,
    deepimpact,
    newvatoo,
    shine_on

nickleri yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın. (benle tanışmak isteyen yoktur olsun lütfen yüzüme vurmayın.. )

Foruma yazamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayattakiler -- 5 Temmuz 2006; 14:00:09 >
  • Her geçen gün kültür & bilim'de yeni yeni nickler görmeye başlıyorum, ne güzel...

Ama nedense eski tadı alamıyorum.

kültür & bilim e yolu düşmüş en değerli üyelerden biri olduğunu düşündüğüm feylesof un veda yazısını dikkatle okumanızı rica ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

ADSL'ye abone olduğum tarih ile bu foruma üye olduğum tarih aynı; Ekim 2004
    145'li bağlantılara ödediğimiz servet nedeniyle hiçbir siteye üye olmamıştım. Yinede özellikle Donanım Haber forumlarını uzun bir süredir takip ediyordum. ADSL aboneliğinden sonra, o heyecanla birçok foruma üye oldum. O gün bu gündür aktif bir şekilde katılım sağladığım tek forum "Donanım Haber" oldu. Diğer forumlara attığım mesaj sayısı 3'ü 5'i geçmez. Donanım Haber formatındaki diğer forumların kalitesi elbette çok yüksekti, o sitelerden de birçok şey öğrendim. Ama buradaki atmosfer çok daha sıcak gelmişti bana.
    Birçok bilgili ve tecrübe sahibi üye sayesinde Bilgisayar ve İnternet hakkında çok şey öğrendim.

"Kültür ve Bilim" bölümü açıldıktan sonra, bu forum içerisinde apayrı bir yeri oldu benim için.
    Birçoğumuz için de öyle olduğundan kesinlikle eminim.
    Hafızam beni yanıltmıyorsa geçen yıl Mart ayı başlarında açıldı bu bölüm. "Konu Dışı" bölümündeki eski alışkanlıklar yüzünden pekte bölüme yakışır paylaşımlar, yapıcı tartışmalar yapılamadı bir süre. Zamanla bazı arkadaşların gayretleriyle bölüm belli bir seviyeye ulaşmayı başardı. Buna rağmen ortamı mahvetmek isteyen birçok "sahte" üyenin tacizleri yüzünden neredeyse bölüme giremez hale geliyorduk. Hatta bu yüzden birçok arakadaş forumu terketti. Ben de dahil olmak üzere bazılarımız da uzun bir süre mesaj yazmadı bölüme. Sanırım muhatap bulamayan az gelişmiş, belli bir fikri altyapısı olmayan, karakteri oturmamış bu sahte üyeler bir süre sonra buralardan uzaklaşmak zorunda kaldılar. Tabi bu tacizler tamamen sonlanmadı ara ara devam etti ama o eski şiddetini büyük ölçüde yitirdi.

Şu an bölümün geldiği aşamaya baktığımda kesinlikle büyük bir ilerleme katedildiğini söyleyebilirim.
    Bu 1 yılı aşan süreç içinde birbirinden özgün ve kaliteli fikirlerle karşılaştım ve buradaki birçok arkadaşı okumaktan çok büyük bir zevk aldım.
    Tamamen zıt düşüncelere, farklı dünya görüşlerine sahip olduğumuz arkadaşları , kimi zaman sinirlensem de, kızsam da büyük bir zevkle okudum. Farklı bakış açılarını öğrenme fırsatım oldu onlardan.
    Bazı düşüncelerimi sorgulama/test etme fırsatını buldum ve bu bana yanlışlarımı düzeltme imkanını sağladı.
    Diğer taraftan yazma isteğimi tatmin edebileceğim ve fikirlerimi ifade edebileceğim mükemmel bir ortam sağladı burası.
    Yazmayı gerçekten de çok severim. Her fırsatta fikirlerimi, duyduğum güzel sözleri, öğrendiğim şeyleri, söylemekte zorlandığım duygularımı, Günlük tutma alışkanlığım sayesinde defterlere karalarım.
    Tabi internet hayatıma girdi gireli kalemi elime almadım desem yalan olmaz.
    Neredeyse bir bağımlılığın oluştuğunu sanırım buranın müdavimi olan herkes kabul edecektir.
    Ama Forumda geçirdiğim zamanı asla boşa harcanmış olarak nitelendiremem.

Bu yüzden forumu çok özleyeceğim.
    Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Forumdan ayrılan arkadaşlar kervanına biz de katılıyoruz.
    Yaşamımla ilgili aldığım bazı kararlar neticesinde sadece bu forumdan değil tümden internetle olan bağlarımı koparmak durumundayım. Gerçekleştiremediğim, sürekli ertelediğim bazı şeyler için, bir diğer bazı şeyleri feda etmekten başka yapacak birşey yok. İnternet de, feda etmek durumunda olduğum şeylerden sadece birisi. Çok uğraştım ama bir orta yol bulmak ya da dengeyi sağlamak mümkün olmadı. Bazı şeyleri kesin ve net bir şekilde hayatımdan çıkarmam gerekiyor.

Burada gerçek bir dostluğun kurulduğunu hissediyorum. Fiziken tanışmadan, sadece yazdıklarımızla dostluk kurulabileceğini 1 sene önce söyleselerdi gülüp geçerdim. Ama şimdi bundan eminim. Zaten bu nedenle kararımı buraya yazmak zorunluluğunda hissettim kendimi.

Sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 7 Temmuz 2006; 1:41:30 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.