Şimdi Ara

Serbest Sohbet Köşesi (691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.058
Cevap
19
Favori
405.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Kabuska, o avatar @Was abinin ya. Görünce o sandım seni :)

Bu arada herkese selamlar... Sağlıcakla...
  • Attığın grubu biliyorum, arada denk geldiğinde de dinlerim. progressive işler icra eden gruplardan bilmediğim çok azdır
    Çokta severek dinler ederim.

Al bende sana bi tane atayım;
    SoenVEVOyoutube
    Soen - The Words
    https://www.youtube.com/watch?v=y84R4GmTL7Q

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

@Kabuska, o avatar @Was abinin ya. Görünce o sandım seni :)

"Elektrik şoku yiyen çocuk" temalı avatarımdan sıkılmıştım, daha ilginç şeyler ararken forum sunucusunda bunu buldum:) Anlaşılan yeni bir tane lazım
  • quote:

Sırf burdaki arkadaşların hali ahvali nedir diye öğrenmek için bu konuya geliyorum arada bir.

Birde tabi güzel güzel oldies müzikler dinlemek için

Aynen bende abi nerelerdesin Ankaradasın görüşemiyoruz ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

ısparta :D. istanbuldan sonra sağlam zorlanıyorum valla :(

Senin bölüm neydi kardeş kusura bakma unuttum. Belli olmaz ben Ispartaya gelebilirim.

Hayırdır neden zor dedin anlayamadım.

gelirsen söylerim niye zor olduğunu. hem misafirim olursun.biliyorsun iğneleyici konuşmayı seviyorum. forum ahalisinden rencide olan olsun istemem :)

bölüm çene cerrahisi. amerikada, oral and maxillofacial surgery diye geçiyor.

edit: şimdi anladım. temelli gelebilirsin dimi abi? asdfghjjklş. ya şehir küçük, soğuk, yerlisini sevmedim. kazıkçı. sonra gene şehir küçük. bir antalyaya yakın, o otoyolda da her hafta ölümlü kaza oluyor. mordor'a ya da angband'a gitmek yeminlen daha kolay. bir de şehir küçük ve sıkıcı :D

İnşallah gelirim. Bakalım bir planım var gibi.

• quote:

@Kabuska, o avatar @Was abinin ya. Görünce o sandım seni :)

Bende ilk gördüğümde Was abi sandım nasıl sevindim
    Ha Kabuska Seni gördüğümüzede sevindik alınma aman
  • Gençler toplanmış yine
  • quote:

Sırf burdaki arkadaşların hali ahvali nedir diye öğrenmek için bu konuya geliyorum arada bir.

Birde tabi güzel güzel oldies müzikler dinlemek için

Duyuyorsunuz değil mi eyy, @Demonchild ve @Gothmog a maia? Ve çok sağolasın @El Cezeri. Sana da bolca selamlar.
    Demon, ne zaman İsparta'ya düştün yaww?
    Bu arada boşa direnme, TC sağlık sistemi seni dümdüz eder.

@gothmog a maia; Bunu duymuşmuydun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 5 Şubat 2015; 21:03:45 >

• ooo bilmez olur muyum hiç? duymuş muydun dedin ya gururumla oynanılmış gibi hissettim valla
    şaka bi yana en dinlenebilir prog gruplardan biridir. hazmetmesi kolaydır hani. mesela italyan grupların hazmetmesi daha zordur.
    madem 70'lere indik, bende ispanyol ekolünden çalışayım bari.

• Bu konu ve cevap beni aşar abi, ben kendi halinde popüler progcuyum!
    Bu arada 70'lerden yukarıya seyrek çıkarım, her şeyin en güzellerinin olduğu yılların 60'lar, 70'ler ve 80'li yılların başları olduğunu düşünüyorum.
  • neommy kullanıcısına yanıt
  • " Orijinalden alıntı: neommy
    Araplıktan uzaklaştıracak her şey kabülümdür, çok daha fazlasını yapmış olmalarını dilerdim, az yapmışlar!
    Ayrıca Peygamberimizin bile " Latin Alfabesi Arap Alfabesinden iyidir " yollu hadisi vardır, ve " Türk Milletinin alfabesini değiştirecek olanlar onlara ne mutlu ki cennete gideceklerdir " dediği de rivayet edilir!

@Ürung Ayıg Toyon;

Bende, o bölüm keşke olsaydı diyorum. Hiç olmazsa adam gibi kavga ederdik Arap kavmiyle! "

Şu mesajda rahatsız olacak ne var, birisi bana anlatıversin? " ateyizim, dinden anlamam, cidden merak ettiğimden soruyorum?
    Peygamber, hadisle başlayan kısım; Bir sürü palavra hadis olduğundan bahsedilir, bende Türkçe için uydurdum işte, bunda yanlış ne var?
    Ek: Konu zaten Harf Devrimi konusu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 27 Şubat 2015; 0:37:02 >
  • quote:

quote:

quote:

Senin bölüm neydi kardeş kusura bakma unuttum. Belli olmaz ben Ispartaya gelebilirim.

gelirsen söylerim niye zor olduğunu. hem misafirim olursun.biliyorsun iğneleyici konuşmayı seviyorum. forum ahalisinden rencide olan olsun istemem :)

edit: şimdi anladım. temelli gelebilirsin dimi abi? asdfghjjklş. ya şehir küçük, soğuk, yerlisini sevmedim. kazıkçı. sonra gene şehir küçük. bir antalyaya yakın, o otoyolda da her hafta ölümlü kaza oluyor. mordor'a ya da angband'a gitmek yeminlen daha kolay. bir de şehir küçük ve sıkıcı :D

Bizim arkadaşlar geçen evde sıkılıp çıkmışlar, muhabbet ede ede dışından tur attık diyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

quote:

Bizim arkadaşlar geçen evde sıkılıp çıkmışlar, muhabbet ede ede dışından tur attık diyorlardı.

asdfghjkl. aynen, tek caddeli, öğrenciyi-değişimi sevmeyen ama öğrenciden geçinen esnaflı şehir. klasik Türkiye şehri işte.

• Vay bee!
    Antropoloji 1920'lerden bu yana meslekmiş. Ben ilk defa 80'li yıllarda okuduğum Sanchez'in çocuklarının kitabında bir " sosyal antropolog" 'dan bahsedilince duymuştum Antropolojiyi. Forumda Trojka'yı tanıdık, bugün de CehaPe Çankaya adaylarından birisi bayan bir sosyal antropologmuş! Nerden nereye cidden!

• Dinlediğim en güzel şarkı belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slitheen -- 3 Nisan 2015; 17:31:34 >
  • Ölmüş burası yahu!
  • ncrdbl kullanıcısına yanıt
    Eski dedikoducuların hiçbiri kalmayınca böyle oldu işte!
  • canlandırmak bizim elimizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin, biz kimiz ?
  • 
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.