Şimdi Ara

Serdar, Almanya'yı seçti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya Birinci Ligi takımlarından VfB Stuttgart’ta oynayan Serdar Taşçı, Almanya Milli Takımı’nda oynamayı tercih ettiğini açıkladı. Serdar, Almanya’da doğup büyüdüğünü, ancak anne ve babasından dolayı Türkiye’ye de sıkı şekilde bağlı olduğunu belirterek, "Hangi ülkenin milli takımında oynayacağım konusunda karar vermek kolay olmadı. Uzun uzun düşündükten sonra Almanya Futbol Federasyonu lehine karar verdim. Almanya’nın genç takımlarında oynadım. Almanya benim futbol vatanım. Bu yolda devam etmek istiyorum" dedi.
    11.10.2006

Kaynak : Hürriyet

İşte, Uğur Yıldırım ve Malik Fathi'den sonra bir gurbetçi daha bulunduğu ülkenin formasını seçti. Bence bu tercihdeki en büyük neden Nuri Şahin, Yıldıray Baştürk ve Halil Altıntop gibi gurbetçi oyuncuların Ulusal Takım'da yeterince ilgi görememeleridir. Son maçlarda sürekli yedek kalan bu oyuncular genç gurbetçileri umutsuzluğa itmiştir. Ligimizin kalitesizliğinden söz edip dururuz ama Bundesliga'nın bu önemli futbolcularını Milli Takım'da yedek bırakırız. Çelişkili bir durum. Halbuki bu futbolcular Alman Milli Takımı'nı seçseler onbirin direkt ismi olurlardı bence. Malik Fathi örneğindeki gibi.

• herkesin kendi tercihi...milli takım ruhuu yeteri kadar hissetmiceklermişki gelmemişler...elimizde çok daha kaliteli oyuncular var..önce onların kıymetini bilelim
  • nizamettin çalıskan vardı oda almanyaya gitti.
  • bunlara önce vatan aşkı aşılanmalı onlar vatan olarak almanyayı benimsemişler

inşallah başarılı olurlar ama benim için türk değildirler artık

ülkelerinin para ve şöhret uğruna değiştirdiler

futbol takımlarında zaten kendini gsterebilirdiler eğer parlayacakdıysalar dahada bu milli takımda olmuyor sadece eğer milli takımd aoluyorsa onuda türk milli takımındada olurlardı

burda forma bulma imkanları dah kolaydı

hemde bu senelerde jenerasyon degısımı olurken bu takımın banko oyuncularından olurlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackali6116 -- 11 Ekim 2006; 13:31:09 >
  • Kendi milli takımlarında yedek kalmaktan korkup Almanya formasını seçmek ayrı gariplik. Almanya sanki boş beleş takım orada kadroya direkt girecekler. Ha olurda Arda gibi form yetenek gösterirsin kimsede sana hayır demez. Sabredip çalışmak erdemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.