Şimdi Ara

Serdar Gökalp dinleyicileriyle sinemaya gidiyor [ haftaya ertelendi ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eskiden her akşam dinlerdimde artık vakit bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Tövbe tövbe sanki angelina jolie gidiyor sinemaya. Bu adam kendini ne sanıyorki. Görmek isteyen aşağıdan baksın işte. Sen ben gibi bir adam.

Serdar Gökalp dinleyicileriyle sinemaya gidiyor [ haftaya ertelendi ]

Nerenle uyduruyorsun şu resmi anlamadım.Serdar Gökalp'in resmi değildir o.Resmi budur:
     Serdar Gökalp dinleyicileriyle sinemaya gidiyor [ haftaya ertelendi ]

Bence çok başarılı bir radyo programcısı.Telefon şakalarıyla ayrı bir tat katıyor programına.Bunlardan bir tanesi:
    http://www.youtube.com/watch?v=LwnylyzAZ-U

he şimdi ben demiyorum ki size gidin vs.. Amacım şu yukardaki yanlışı düzeltmekti.

ilk resme gel serdar gökalp amma değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

@qpcole öyle malesef..

DH den gelmek isteyen varsa buraya yazsın. Ben büyük ihtimal gidicem "yahşi batı" filmine gidilirse. Hem donanımhaber olarak da birbirimizle tanışmış oluruz.

İyi seyirler hocam.
    Ankara'da olmasam bu güzel teklife hayır diyemezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 3 Ocak 2010; 17:33:40 >
  • Görürseniz zeki kayahan çoşkun ve matrax dinleyicilerinden selam söyleyin. Programımızın içeriklerini çalmayı bıraksın artık bunuda söyleyin.
  • quote:

Görürseniz zeki kayahan çoşkun ve matrax dinleyicilerinden selam söyleyin. Programımızın içeriklerini çalmayı bıraksın artık bunuda söyleyin.

ben iki programıda dinliyorum.ikisininde birbirinden birşey çaldığını görmedimİkiside gayet kaliteli radyo programcısı.Niye illa birinin adını kötüye çıkartmaya çalışıyorsunuz ki onu anlamadım?
  • son gelen haberle haftaya yapılacağı söylendi

quote:

Serdar Gökalp (Serdar Yayında)
    Arkadaşlar tekrar merhaba güllü ben:
    Sinema organizasyonu aniden oldugu için çok kararsız arkadaş var o sebeple organizasyon haftaya yüksek ihtimalle olacak radyonuz açık olsun Serdar GÖKALP yayından bilgilendirecek herkesi ilgilendiginiz için teşekkür ederiz.
  • MATRAX ın çakması
  • vay vay vay caqlayan a bak sen.. Teknik Yardım' da deneme yönetici idi bir ara hatta.. İyi birisine benziyordu halbu ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

vay vay vay caqlayan a bak sen.. Teknik Yardım' da deneme yönetici idi bir ara hatta.. İyi birisine benziyordu halbu ki..

hala öyleyim merak etmeyin

@donanımcı123 selamlar
  • Sorununuz ne anlamıyorum. Bence işini kaliteli yapan insanlardan. Uzun bir süredir dinleyemiyorum ne yazık ki. Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.
  • Ben de dinliyorum Serdar Gökalp'ı.Gayet iyi yapıyor programını, tabi matrax gibi geniş bir dinleyici kitlesi yok ama yine de takip eden bir çok insan var.Yorumlarımızda biraz daha dikkatli olalım.Bende hem matraxı hem serdarı dinliyorum.İkiside dalında çok başarılılar.
  • Serdar abiye hiç laf ettirmem.Çok başarılıdır kendisi.Ayrıca şu vakte kadar hep espirilerinin çalındığından yakınmıştır serdar abi.Kim hırsız gayet iyi biliriz
  • Serdar da Matrax da Bay J de dinlerim. Celallenmeyin bi sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Ben de dinliyorum Serdar Gökalp'ı.Gayet iyi yapıyor programını, tabi matrax gibi geniş bir dinleyici kitlesi yok ama yine de takip eden bir çok insan var.Yorumlarımızda biraz daha dikkatli olalım.Bende hem matraxı hem serdarı dinliyorum.İkiside dalında çok başarılılar.

bende muzo ve serdarı takip ederim.
  • Şimdiye Kadar Zeki Gibi Bant Yayını Sunmadı....
    Serdar Dinleyicilerine Aptal Salak Demiyor...
    Serdar da Gayet Samimi ...

Ayrıca 2 Programıda Dinliyorum Şimdiye Kadar 2 Sininde Birbirinden Alıntı Yaptığını Görmedim

5-6 Kere İstanbuldayken Best Fm Stüdyosuna Gittim Gayet Tanıştık

Ama Alem Fmde yok Şöle Yok Böle Almadılar ....

Best Fmde Hoşuma Giden Başka Birşeyde İsmail ve Mert Abinin Tutumları ...

Mertin Kim Olduğunu Ben Söylemiyorum Tahmin Edersiniz...
  • quote:

Tövbe tövbe sanki angelina jolie gidiyor sinemaya. Bu adam kendini ne sanıyorki.

O kendini bişey sanmıyor ama senin kendini angelina jolie sandığın belli
  • serdarı hep kamyoncular dinlemiyormuş demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

vay vay vay caqlayan a bak sen.. Teknik Yardım' da deneme yönetici idi bir ara hatta.. İyi birisine benziyordu halbu ki..

hala öyleyim merak etmeyin

@donanımcı123 selamlar

Hocam ödümü kopardın yahu.Süresiz banı görünce

Milette hemen arkandan atıp tutmaya başladı he

Millete para veriyor ya Zeki o yüzden herkes taraftarlık(!) yapıyor...
    Aynı Ati Nvidia gibi ...

• Serdar asla alıntı yapmaz. Kimseden espri felan çalmaz. Serdar bir telefon şakası yapsın anında internete düşüyor. Herkesin elinde dolanıyor şakalar. Buna lafımız yok. Dinleyebilirler. Paylaşabilirler tabiki de! Ama bir de isim yazmıyorlar. Şaka Best FM den Serdar Gökalp ' e ait ancak bazı densizler alıp kendi radyolarında, sanki kendileri yapmış gibi yayınlıyorlar. Çok büyük emek hırsızlığı bu!

quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

Şimdiye Kadar Zeki Gibi Bant Yayını Sunmadı....
    Serdar Dinleyicilerine Aptal Salak Demiyor...
    Serdar da Gayet Samimi ...

Ayrıca 2 Programıda Dinliyorum Şimdiye Kadar 2 Sininde Birbirinden Alıntı Yaptığını Görmedim

5-6 Kere İstanbuldayken Best Fm Stüdyosuna Gittim Gayet Tanıştık

Ama Alem Fmde yok Şöle Yok Böle Almadılar ....

Best Fmde Hoşuma Giden Başka Birşeyde İsmail ve Mert Abinin Tutumları ...

Mertin Kim Olduğunu Ben Söylemiyorum Tahmin Edersiniz...

Çok güzel yazmışsın arkadaşımm ;)

Serdar alıntı yapmaz. Niye yapsın? Hem yapacaksa da Zeki'nin alıntılarını niye yapsın ki? ;)

Bir de Zeki "Salak Yayında" diyor. Bunu mutlaka Serdar duymuştur. Ancak istifini bozmaz. Kimseye de cevap vermez. Niye versin kiii

Zeki utanmalı ve özür dilemeli bence. Terbiyesizlik resmen onun yaptığı. Serdar ile Zeki çok farklıı. Serdar çok seviyeli saygılı düzgün bir program yapıyor.
    Serdar kii telefonda birisi "önemsenmeyecek derecede" bir kelime konuşsa o kişinin söylediği kelimeyi kesen birisi. Neden canlı yayında böyle konuşulsun ki? ;) Kimseyi de kırmaz etmez. Çok güzel bir dille anlatır.
    1 kere programı dinleyin anlarsınız zaten ;)
    Burada önemli olan objektif olmak ;)
    Zeki'yi sevenlere saygı duyarım ancak haksız olduğu halde savunulması taraftarı değilim ;)

Bu arada Mertt... Artık onun adı Mert değilll Çok tatlı ekipteki herkes. İnsanı nasıl güldüreceklerini çok iyi bilen insanlar. Öyle küfürle güldüren insanlar değiller ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.