Şimdi Ara

SERDAR ORTAÇ DENEN ADAM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DaRkDEVIL

quote:

Orjinalden alıntı: sarcoma

quote:

Orjinalden alıntı: Ey11

quote:

Orjinalden alıntı: spacedog

bırak o tornacıyı yaw uğraşma hiç

DÜZGÜN KONUŞ TORNACILIKTA NE VAR

@spacedog..

Kimsenin mesleği hakkında kötü konuşulmaz , sonuçta ekmeğini ondan çıkartıyor

+1243126156215365123675128512

• quote:

quote:

DÜZGÜN KONUŞ TORNACILIKTA NE VAR sedar ortaç beni ilgilrndirmez

ne demiş orada tornacı demiş. ne var Allahın tornacısı işte varmı ötesi.

tornacılığa kötü meslek diye bakıyorsanız daha iyi okuyun daha iyi işlerde çalışın. okumuyorsunuz diye tornacılığı büyük göstermeye çalışmayın

• Serdar Ortaç son dönemlerde özetileşti.Erkek havalarına giriyor ama kaşları pek öyle göstermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

quote:

tornacılığa kötü meslek diye bakıyorsanız daha iyi okuyun daha iyi işlerde çalışın. okumuyorsunuz diye tornacılığı büyük göstermeye çalışmayın

dostum bak şimdik.beni bilenler biliyor forumda.(boğaziçine iyi bir derece ile giriyorum)

ama ben buna rağmen 2-3 ay yazın boş kalmayayım diye abimin iş yerine girdim vede 2 kuruş daha fazla para kazanmak için mesai çıkışı gasp edilip ayağımdan bıçaklandım vede evde yatıyorum 10 gündür.

ben o iş yerinde o "allahın tornacısı" dediğin insanların ne şekilde ne şartlarda çalıştıklarını gördüm.iyi yerlerde iyi şartlarda çalışmak için okumak gerekiyor doru ama ben tornacı olan insanlara bu şekilde itamalrda bulunulmasını etik bulmuyorum.

bak empati yap, kendini onların yerine koy. küçümsenmek veya ezilmek gibi duyguları ifade ettiğin lafları duyarken hissedebilirsin.

• Adam deli beste yapıp satıyor. Kişiliği değil yaptığı iş önemli bizim için.
  • Allah'ın krosu basit, gereksiz kişilik
  • Bırakın böyle külahı düşmüş amigoları

Enya dinleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

quote:

quote:

dostum bak şimdik.beni bilenler biliyor forumda.(boğaziçine iyi bir derece ile giriyorum)

ama ben buna rağmen 2-3 ay yazın boş kalmayayım diye abimin iş yerine girdim vede 2 kuruş daha fazla para kazanmak için mesai çıkışı gasp edilip ayağımdan bıçaklandım vede evde yatıyorum 10 gündür.

ben o iş yerinde o "allahın tornacısı" dediğin insanların ne şekilde ne şartlarda çalıştıklarını gördüm.iyi yerlerde iyi şartlarda çalışmak için okumak gerekiyor doru ama ben tornacı olan insanlara bu şekilde itamalrda bulunulmasını etik bulmuyorum.

bak empati yap, kendini onların yerine koy. küçümsenmek veya ezilmek gibi duyguları ifade ettiğin lafları duyarken hissedebilirsin.

küçümsediklerinde kızıyorlar ama. küçümsememek lazım tabii ki de ama madem istemiyordun o işi, o zaman okuman lazım doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ağustos 2006; 21:47:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Adam deli beste yapıp satıyor. Kişiliği değil yaptığı iş önemli bizim için.

Evet 10 sene boyunca Karabiberim sarkisini degistirdi.

Ve Topu Topu 7 nota var ne yapabilirsiniz ki tezini ortaya surdu ve savundu.

Simdi ise Touch it Klibinden calinti Kanye west Figurleriyle dans etmeye calisan rnb yapmak icin malum yerlerini yirtan kendini SANATCI sana adamin biri.
  • O değilde adamın yaptığı dansöz ve sor klipleri bana göre Türkiye de çekilen en dandik kliplerdir.Yani bi klip bu kadar mı amatörce çekilir .Ayrıca her sahneside başka bir klibin kopyası
  • DÜNYADA EN SEVMEDİĞİM İNSANLARDAN BİRİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

Bırakın böyle külahı düşmüş amigoları

Enya dinleyin

+1

enya yı dinleyince kendimi sanki cennetteymiş gibi hissediyorum... insanın içi huzur doluyo çok süper bir ses var kadında
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade77

quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

Bırakın böyle külahı düşmüş amigoları

Enya dinleyin

+1

enya yı dinleyince kendimi sanki cennetteymiş gibi hissediyorum... insanın içi huzur doluyo çok süper bir ses var kadında

valla yav ama Türkiyeden çok hayranı yok sanırım

• quote:

quote:

quote:

dünya tornacılara muhtaçtır bunu unutmayın.şu anda kullanılar herşeyin içinde tornacıların emeği vardır.yediğiniz ekmekten mıçtığınız tuvalete kadar.kunnalndığınız bilgisayarın vidalarını kim yapıyo zannediyorsunuz kullanıdığınız arabaların parçaları içtiğiniz ilaçların makinalarını ne bilim herşeyde tornacıların emeği vardır bu yüzden o insanları küçümsemeyin bu arada tornacılık öyle basit bir meslek değüildir tornacılık için iyi bir matemnatik gereklidir.açılan dişli hesapları falan yani karışık iş belli bir derecede okul bitirmek lazım

• Böyle şarkıcılar için polemiğe girmeye değmezzzzzzzzzz....................
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

O değilde adamın yaptığı dansöz ve sor klipleri bana göre Türkiye de çekilen en dandik kliplerdir.Yani bi klip bu kadar mı amatörce çekilir .Ayrıca her sahneside başka bir klibin kopyası

SANA KATILIYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: Pckopatimben

quote:

quote:

quote:

dünya tornacılara muhtaçtır bunu unutmayın.şu anda kullanılar herşeyin içinde tornacıların emeği vardır.yediğiniz ekmekten mıçtığınız tuvalete kadar.kunnalndığınız bilgisayarın vidalarını kim yapıyo zannediyorsunuz kullanıdığınız arabaların parçaları içtiğiniz ilaçların makinalarını ne bilim herşeyde tornacıların emeği vardır bu yüzden o insanları küçümsemeyin bu arada tornacılık öyle basit bir meslek değüildir tornacılık için iyi bir matemnatik gereklidir.açılan dişli hesapları falan yani karışık iş belli bir derecede okul bitirmek lazım

benim demek istediğimi anlamamışsın. sadece tornacılık değil benim dediğim. ayak işleri getir götür işlerini sırf o işe muhtaç diye (okumadığı için)o işi gözlerinde büyütenlere lafım.

• o ayak işlerini yapanlar çıraklardır.tornacı ustalığı öyle kolay değildir tornacılık için özel eğitim alınmalıdır.tam bilmiyorum ama 4 yıl çıraklık eğitimi alıyorsun.ondan sonrada usta olabilmen için askerliğini yapman gerekiyor askerliğini yaptıktan sonra 2 yılda ustalık için okuyorsun yani 6 yıl eğitim görüyorsun tornacı olmak için.yani bir doktor kadar eğitim alman gerekiyor. öle ayak işi falan değil
  • o alemde narsist insan sayısı o kadar fazla ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa[F]

Serdar Ortaç konserine giden veya onun canlı performansına şahit olan var mı?
    O zaman düşünceleriniz değişir.

Cece deki konserindeydim düngece. Fena değildi ama dağılmış geldi. Sheraton otelinde düğün varmış ve ekip çok yorgunmuş. Öyle söyledi. Ben memnun kaldım ama beğenmeyenler de vardı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.