Şimdi Ara

ŞEREFSİZLİK BU !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar taa ne zaman bi resim vardı lordos bi paper mage 3453 vurmustu
  • hmm araştırdım.bugün savaşta hep böyle olmuş ares te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 8 Ağustos 2006; 22:21:29 >
  • ya Böle bişe imkansız 2.5k dmgei düpcünün kralı olursun vurusun başka türlü olmaz arada takıldığım bi cafe war adamlar dupenin anasını ağlatmış herif kendine bi char düzmüş 63lvl 1900ap war paper mageye 1700 vuruyo bu adam asas mageden daha çok defi war siz hala olabilir felan dionuz bu damageyi ancak gm vurur oda arkın dediği gibi 2gm birden mi rastlar bi insana. Kesin Düpcüydü 2side kardeş dupe yapanların sülalesin .....................................................................
  • YA YOL SAKİN KARUS WARDER 1-2 KESILMIŞTI BEN KARUS WARDER 1 E GIDIODUM KENARDAN SAKİN TARAFTAN MALICE YEMEDIĞIME EMINIM MALICE YEMIS OLSAM HP ÇUBUĞU RENK DEIŞTIRIRDI DEFANSIM DUŞERDI... OFFFFFFFF OFFFFFFFFFF BEN ANLATAMICAM BUNUN Bİ HILE OLDUNU KIMSEYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fubang -- 8 Ağustos 2006; 21:03:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lotheery_

ya Böle bişe imkansız 2.5k dmgei düpcünün kralı olursun vurusun başka türlü olmaz arada takıldığım bi cafe war adamlar dupenin anasını ağlatmış herif kendine bi char düzmüş 63lvl 1900ap war paper mageye 1700 vuruyo bu adam asas mageden daha çok defi war siz hala olabilir felan dionuz bu damageyi ancak gm vurur oda arkın dediği gibi 2gm birden mi rastlar bi insana. Kesin Düpcüydü 2side kardeş dupe yapanların sülalesin .....................................................................

TŞK EDIYORUM KARDEŞİM

BENİ ANLICAK BİRİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM

OYUNDA HUMANLARDAN BIR ÇOK KIŞI 1 AY MUTE CEZASI YEDI

VE ORKLAR BASKINA GELEMEDI GM DE FARK ETTI DURUMU HERHALDE

• ya adamın söyledğiği şeylerden zerre kadar anlamıyorsunuz beyninz sulandı galiba biraz hava alın gelin.
    Adam demişki malice yememiştim ve 800 def vardı ayrıca +8 fp setim var demiş.Siz atlamışsınız adam paper olur demişisniz vu herif tam papper deil fp paper defansına direk bakarak cevap verilir ayrıca.Herneyse 2.5k dmg atan adamın 80 lvl olsa bile öle bir skill vuracağı yok yani sonuç olarak bunda bi iş var.Burda konuşanları %90 ı okuduğundan hiçbirşey anlamayan insanlarla dolu biraz düzgün okuyun düşünün öle cevap verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_fubang

ya arkadaşlar Allah'ını severseniz biraz mantıklı düşünün

şimdiye kadar kimden 2,5k demage yediniz

ve kaç kere bu oyunda açık var ve bazıları bunu kullanıo

adam 80 lwl oldu herhalde

hile olduğu kesin ve net anlamıcak ne var msn de sölüyorum arkadaşıma

doğruluo var die öle bi prog. beni anlayan çıkcana eminim

keske sana o kadar damage vurmasalarmıs amma kafa sısırdın yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: riddick31

ya adamın söyledğiği şeylerden zerre kadar anlamıyorsunuz beyninz sulandı galiba biraz hava alın gelin.
    Adam demişki malice yememiştim ve 800 def vardı ayrıca +8 fp setim var demiş.Siz atlamışsınız adam paper olur demişisniz vu herif tam papper deil fp paper defansına direk bakarak cevap verilir ayrıca.Herneyse 2.5k dmg atan adamın 80 lvl olsa bile öle bir skill vuracağı yok yani sonuç olarak bunda bi iş var.Burda konuşanları %90 ı okuduğundan hiçbirşey anlamayan insanlarla dolu biraz düzgün okuyun düşünün öle cevap verin

oley beee tşk ederim canım kardeşim sonunda aklı başında bi adam çıktı

böle bişeyin olmucanı ben anlattım anlamadılar sen anladın

bende sabahtan beridir diorum bu işte bi bişi var die ama anlamıolar

• 2,5k damage de pek normal bişi deil
  • Kardeş sana inanıyorum bu işte bi iş var ama bilemicem artık ortalık hacker dlu anasını satayım...
  • tşk ederim kardeşim anlayan anladı zaten

kolay deil 2.5k demage areste olan bilir akşam 7 savaşında

shouttan kaç kişi yazdı
  • biri düzgün cvb verdi herkes bi iş buldu içinden herkes 1 yazana devam ediyo
  • Ben 3256 hp ile bana tek çektiklerini biliyorum. Birisi winston diğeri poyraz walla sen kesin bişeyler yemişsindir. Yada vuran adamda dual dv+8 vardır ondada "Critical Attack" var. ama malice yada tormentsiz 2000+ vurmaları çok zor. Zaten burası K2Network herşey olabilir...
  • ya bak kardeşim yemedim malice ortalık sakindi warderleri kesilmişti

ben onların warder 1 ne gidiyordum arkamda bi tane dde mage geliodu

800 defansım var malice yemediğimden eminim

zaten bi anda çıktı karşıma göremdim bile onu demage ye baktım 2517 hp var benim buflu lwl 62 yim

ne varsa gitmiş 2. bi demage yok

anlayın lütfen bu işte bişi var herkes hack kullanıo

anlayın lütfen biraz mantıklı düşünün hiç bişi yokken tek çekmesi imkansız
  • Arkadaşım keşke ss alsaymışsın. Anlatmakla olacak bir şey değil maalesef.
    DD kullanıyormuydun ? Sana o dmg'ı vuranlar kim ? Bilmiyoruz...

Konu dışında olacak belki ama sana da destek olması açısından test server'ından bir ss koyayım.

Ben test server'ında orc'tum. Orc base'in arkasındaki tepelikte dolaşırken birden bire scream yedim ama scream vuran warrior ortada yoktu. Hem hide olmuş hem de dmg vuruyordu. Ben kaçtım ve orc base'e geri dondüm, tabii o da peşimden geldi ve kulelere yattı.
    Bende 4 tane ss var, yer kaplamaması için sadece ilk ss'ı koyuyorum.
     ŞEREFSİZLİK BU !!!
  • aklıam geldi ama sonra savaştan çıktım konsol u ukarı kaldırdım tekrar konrol ettim

ewet 2.5 k demage yemişim

sonradan foto çektim ama upload yapamıorum olmuo

biri ezikti onu biliyorum

adamıda göremiorum lupin açık olmasına rağmen

alışkanlık bende lupin olmadımı savaşta huylanırım kaçırmam lupini

yani lupin açık olmaması da imkansız :( bu işte var bişeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fubang -- 8 Ağustos 2006; 23:45:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_fubang
    aklıam geldi ama sonra savaştan çıktım konsol u ukarı kaldırdım tekrar konrol ettim
    ewet 2.5 k demage yemişim
    biri ezikti onu biliyorum
    adamıda göremiorum lupin açık olmasına rağmen
    alışkanlık bende lupin olmadımı savaşta huylanırım kaçırmam lupini
    yani lupin açık olmaması da imkansız :( bu işte var bişeyler

Resimde de gördüğün gibi bende lupin'siz dolaşmam ama warrior nasıl yaptıysa hem lupin'e yakalanmadan görünmez olup hem de dmg vuruyordu. Test server'ı bile olsa sonuçta Fire Drake...

Senin başına gelenlerin Dupe veya koxp olduğunu sanmıyorum. Sanırım başka bir bug buldular.
    Yakında kokusu çıkmaya başlar...

• +8 fp ye +2581 damage atabilen bi asaas imkansız gibi. paper olamaz nedeni yüksek lwli olan bir yere kadr dex verir . bir yere kadar paperdır ve ne kadar paperda olsan +2581 damage astronomik kaçıyor. ya arkadaş doğru söylemiyor yada bu damage yi yediren asaas +9 shard kullanıyor . böyle bir macro biraz saçma kaçar.
  • kardeşim walla aklıma gelmedi ss almak...

yoksa ispatlamak için alırdım ares savaşta olan kimse yokmuydu human olan

baya kişi mute cezası yedi

savaş komutanı bile savaştan çıktı

ares 1 de human olupta savaşta olan birine sorun

onun başına gelmediyse duymuştur
  • öğlen savaşı böyle değildi kimse şikayet etmedi ama akşam savaşı herşeyi değiştirdi 4 saatte bu adamların hespi 70-80 level olamaz ya hepsi öylediydi yav birsi ols atamamda ama hepsi işin içi,nde bi iş varda bakalım daha neler karşımıza çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.