bence adamın itemler sağlam we dex fasla asas sati fasla damage werir necisin sen ha bide skill boşalımı war aynı anda skiller boşalır direk yatarsın belki bu oluodur
ama aynı adam 2 defa vurmamış değişik adamlar vurmuş bence koxptur bana kral bile 50 lwlken 2k vuramadı
Arkadaslar düsününki 500 defansınız olsun 300 ac ilede 800 .. Kafanızda dd olmasın .. ve karsınızdaki adamda lvl 70 ve dual +8 shardlı felan saglam diyebilecegimiz 1 tip.. 1 malice yeseniz defansınız düsecek 400 'e ve dd'niz de yok .. 2500 damage normal hatta az bile ..
normal bı damage bu bence dun ben bır mageye 3208 vurdum ap 1964 normal bence malıce yemıssındır gorunmuyordur bug var sanırım malıce var ac ustde normal duruyor ondandır yoksa cok zor o damageler dd helmetın yoksa ama normal o kadar damage alman...
COMBO YAPMIŞTIR.SKILL+R OLAYI...
sen noob san adamlar ne yapsın yaw malice falan yemişsen cakarlar 2.5
Bak canım sen eziksin galiba biraz ben intci priest ım beramusta herkes bilir beni angel_1194 defense 1100 lerde kunttan daha iyi olan :comeonbaby: bana 980 vuruyo 71 lvl sen 55 lvl sın ve papersın 70 lvl sana en az 2k dmg koyar oyunu öğren öyle oyna derim ...
KARDEŞ OLUR BÖYLE VAKALAR KOXP KULLANICAKSIN AMA CZ_DE DEIL LWL 70 OLACAKSIN KOXLA SONRA CIKIP CZ_YE/koxpsuz/YIKACAKSIN ORTALIGI
Böyle şaçma şaçma topic açma adam sağlam ki vurmuş sorun sende demek ki helal olsun onu vurana da.
Allah size akıl fikir versin başka bişi demiyorum
bakın arkdaşlar bu demage yi yiyen sadece ben değilim
bütün humanlar akşam savaşını ne die terk etti
bana inanmıyanlar bi ares e girsin baksaın dün savaşta olan bi human a sorsun
bu bana inanmayanlar ya areste deiller yada areste orclar
ve bana noob diyen hasan yusuf sen önce kendine bak Allah'ın eziği sen daha önünü göremeyecek kadar
oyunu kavramayacak kadar noobsun LoL
bu demage yi sadece ben yesem tamam dicem bende bi sorun var ama areseki humanların hatta savaş
komutanının bile savaşı terk etme sebebi bu !!!!!
ANLAYIN ARTIK MANTIKLI DÜŞÜNÜN O AKDAR AÇIKLADIM MALICE YEMEDIM
Konu gereksiz yere cok uzamıs bence.Oyunda orcların lehine bir bug var ki bu kadar cok damage vuruolar ayrıca insanlar savası terkediyor
quote:
Orjinalden alıntı: mc_fubang
asasım lwl 62 atağım 1554
defansım 790
ama bak ne diyorum saana ben lwl 55 te cz ye gidiodum ve
ve hiç bir adam şimdiye kadar bana böle bi demage vurmadı
en yüksek yediğim demage 1300
böle birşey olmas ben asasım oda asas ama 2 ker oluo ve farklı kişiler de oluo
birinde fp set vardı
bilmem anlatabildim mi
herhalde bana GM denk gelmedi
denk gelsede 2 sidemi GM
Fp seti varsa çok zor... Ama ark. ın dediği gibi paperse eline +8 shardları almışsa takılar uçmuşsa çok rahat vurabilir..
2500 DAMAGE WAAAOWW oyunda çok akışkan gençler var desenize .
Birkaç alternatif var. Fire Drake yeni geldi sana 2500 damge vuracak adam diyelim ki 71 LvL bir Assassin olsun. Bu arkadaşta sana bu damge ı vermek için olması gereken itemler şunlar;
+3 Dual ROL +3 Dual ROC +8 Dual Md veya Shard +8 Full FP,Chitin veya Shell Set
ki sen Malice siz bu damge ı alasın. Ya da bir diğer alternatif elinde item dahi olmadan Isiliona 30k damge verebilen Gm lerden biridir. Ama 2 kere ard arda farklı kişilerden bu damge ı yedim diyorsan gerçekten çok ilginç. + olarak ben sende +8 fp set ile nasıl 790 defance var anlamış değilim! Ben 63 LvL Rouge um full +7 shell setim ve +1 dual kekuri ringim var bende o kadar defance yok 490 olması gerekiyor defansımın! Defance olayını biraz sallamışsın tabii üstün full uniq takı ile doluysa ki öyle olmadığını söylemişsin o defance olmaz! Ayrıca oyunda Assassinlerin kullandığı bir çeşit macro var ama o macro sana fazla damage vermesini sağlamıyor sadece spike ve thrust benzeri geç load olan skillerin aynı Warriorun SD si gibi çabuk dolmasını sağlıyor. Yani herhangi bir hile programı ile dahai olsa 1 kerede 2500 damge hemde 790 defance demişsin (ki ben bunu inandırıcı bulmadım) çok zor. Ancak yukarda saydığım özelliklere sahip bir char sana bu damge ı verebilir diye düşünüyorum.
Ha oyunda çok sağlam charlar yok mu? Var tabii biz onlara $ char diyoruz ....
fire drake geldiğinden beri aldığım damagelar gözle görülür bir şekilde arttı..paper mage im 621 defans var..ske belt var..takılar full unique..1100 civarı vuruyodu asaslar en fazla..1200 çok nadirdi..ama 1300ü gördüm fire drake nin gelmesiyle..clanla pk yapıyorduk ve hepimiz şikayetçiydik aldığımız damagelardan..65 lvl bi int priestımız var full shell..dd si yüksektir 5-6 asas zor alırdı..sinirden alt-f4 çekti..2500 lere çıkabilceğini sanmıyorum..büyük ihtimal ac bitti senin farkedemedin..ama damage larda gözle görülür bir artış var bunu söyleyebilrm..
bu konuya cvp ım iki sözcük lol ve ZZZzzzzzZZZ
quote:
Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill
bu konuya cvp ım iki sözcük lol ve ZZZzzzzzZZZ
LOL tek başına 3 kelime ztn :)
Şu konuya adam gibi cevap veren kişilerin sayısı ne kadar az...
...noob...lol...zzz...ezik...vb saçmasapan ifadeleri ekleyerek de mesajlarını süsleyen(!) ne çok zavallı var!...
Adam size malice yemedim demiş... özelliklerini saymış... anormal durumları söylemiş... ve siz hala yok sen
böle yapmamışsındır yok şunu görmemişsindir diosunuz... öncelikle bu konuya sadece ARES'te olan
oyuncular cevap vermeli... ben de savaşa girerken dc oldum ve şahidim savaş başkanlarının sözlerine,
humanların savaşı terk edişine... ben dün savaşa girdiğimde reset gelicekti 5dk içinde o yüzden el morad
gate'in orda otururken kapı her açılışında en az 30 kişi savaşı terk etti...
yani fubang sana katılıorm... bir çeşit bug var oyunda ama yakında kokusu çıkar bu işin... oyunu bugün
oynamadım ama yeni patch'in ve bu dc'lerin bu sorunu düzeltmekle de bi ilgisi olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: undomiel
Şu konuya adam gibi cevap veren kişilerin sayısı ne kadar az...
...noob...lol...zzz...ezik...vb saçmasapan ifadeleri ekleyerek de mesajlarını süsleyen(!) ne çok zavallı var!...
Adam size malice yemedim demiş... özelliklerini saymış... anormal durumları söylemiş... ve siz hala yok sen
böle yapmamışsındır yok şunu görmemişsindir diosunuz... öncelikle bu konuya sadece ARES'te olan
oyuncular cevap vermeli... ben de savaşa girerken dc oldum ve şahidim savaş başkanlarının sözlerine,
humanların savaşı terk edişine... ben dün savaşa girdiğimde reset gelicekti 5dk içinde o yüzden el morad
gate'in orda otururken kapı her açılışında en az 30 kişi savaşı terk etti...
yani fubang sana katılıorm... bir çeşit bug var oyunda ama yakında kokusu çıkar bu işin... oyunu bugün
oynamadım ama yeni patch'in ve bu dc'lerin bu sorunu düzeltmekle de bi ilgisi olabilir...
Bence genelleme yapmamak lazım ve sadece Aresteki arkadaşlar cevaplayacak veya bu konu hakkında yorum yapacak gibisinden bir kaide olmaz. Ben Cypher da oynuyorum diye Aresteki oyun tarzını char özelliklerini bilmemem gibi birşey nasıl sözkonusu değilse aynı şey bu konu içinde sözkonusu olmaz sanırım. Ama yazdığın yazının 2. satırına aynen katılıyorum ...
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
2500 DAMAGE WAAAOWW oyunda çok akışkan gençler var desenize .
Birkaç alternatif var. Fire Drake yeni geldi sana 2500 damge vuracak adam diyelim ki 71 LvL bir Assassin olsun. Bu arkadaşta sana bu damge ı vermek için olması gereken itemler şunlar;
+3 Dual ROL +3 Dual ROC +8 Dual Md veya Shard +8 Full FP,Chitin veya Shell Set
ki sen Malice siz bu damge ı alasın. Ya da bir diğer alternatif elinde item dahi olmadan Isiliona 30k damge verebilen Gm lerden biridir. Ama 2 kere ard arda farklı kişilerden bu damge ı yedim diyorsan gerçekten çok ilginç. + olarak ben sende +8 fp set ile nasıl 790 defance var anlamış değilim! Ben 63 LvL Rouge um full +7 shell setim ve +1 dual kekuri ringim var bende o kadar defance yok 490 olması gerekiyor defansımın! Defance olayını biraz sallamışsın tabii üstün full uniq takı ile doluysa ki öyle olmadığını söylemişsin o defance olmaz! Ayrıca oyunda Assassinlerin kullandığı bir çeşit macro var ama o macro sana fazla damage vermesini sağlamıyor sadece spike ve thrust benzeri geç load olan skillerin aynı Warriorun SD si gibi çabuk dolmasını sağlıyor. Yani herhangi bir hile programı ile dahai olsa 1 kerede 2500 damge hemde 790 defance demişsin (ki ben bunu inandırıcı bulmadım) çok zor. Ancak yukarda saydığım özelliklere sahip bir char sana bu damge ı verebilir diye düşünüyorum.
Ha oyunda çok sağlam charlar yok mu? Var tabii biz onlara $ char diyoruz ....
sevgili kardeşim ac li ve şu ancientlerden çıkan defans sc sini kullnıarak defansım 790 ac siz sc siz imkansız zaten 790 defans olması TEkrar sölüorum malice yok, özelliklerii saydım ve bana bunun bir bug olduğunu söylediler {undomiel} kardeşim sen anladın beni dün bende savaşı terk ettim :( ne yapabilirdim 2.5 k demagelere kim karşı koyacak bütün humanlar şikayetçiydi bu durumdan gece savaşıda çok anormal gecti orclar bizden üstün oynadı hiç bi gece savaşını orklar kzanmadı ben bu oyunu oynadım oynayalı ama dün orclar warderlerimizi kesti nasıl işse :S Neyse arkadaşlar ben size sölüceğimi söledim 2.5 k demage bu kolay deil Areste olanlanar cvp versin yalan mı doğrumu dünkü akşam savaşında olanlar areste olmayanlar arese girsin dün savaşta olan bi human a sorsun Bilip bilmeden konuşmayın ve iftira atmayın
ztn +3 dual ROC ve +3 dual ROL birlikte giyilmez :)