Şimdi Ara

ŞEREFSİZLİK BU !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukardaki yazımda iftira nerede söyler misin? Tabii lafın bana değilse diyecek birşeyim yok. Ayrıca ben sana "vuramaz yalan söylüyorsun" demedim. "Vurabilir olasılıklar şunlardır" dedim sadece ve amacım yardımcı olmaktı. Ayrıca sc kullandığınıda ilk yazdığın satırda belirtmemişsin onun için defansını garip buldum. Sc basarak olası bir defansın var.

Ayrıca bu tür buglar sürekli Cypher da da oluyor. Hatta oyunu bırakma derecesine bile geldim artık. Lag var damage veremiyorum ama heltimin saniye saniye düştüğünü görüyorum exp kasarken. Pot basıyorum, minor basıyorum yok işlemiyor! Ama healtim gidiyor ve charımın 1000 healtten yattığını izlemek zorunda kalıyorum! K2 firmasının teknik departman sorumlusu ve oyundaki buglar ve açıklarla ilgilenen kişi az maaş aldığı gerekçesiyle işten ayrılmış ve o gittiğinden beridir bu tür sorunlar başgöstermeye başladı! Charlar hackleniyor, bug diz boyu, oyundan düşmüyorsunuz ama 15-20 dk. lagda kalabiliyorsunuz! Yakında bende bu oyunu bırakıp WOW filan oynayacağım artık!

Saygılar ...

• RoL = Ring of Life

RoC = Ring of ... ( )

• quote:

Orjinalden alıntı: okies

ztn +3 dual ROC ve +3 dual ROL birlikte giyilmez :)

Birlikte takılır yazmadım zaten. Ayrıca takı giyilmez takılır. Sadece olası olabilecek itemleri yazdım.

ROC = Ring Of Courge
    ROL = Ring Of Life ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Yukardaki yazımda iftira nerede söyler misin? Tabii lafın bana değilse diyecek birşeyim yok. Ayrıca ben sana "vuramaz yalan söylüyorsun" demedim. "Vurabilir olasılıklar şunlardır" dedim sadece ve amacım yardımcı olmaktı. Ayrıca sc kullandığınıda ilk yazdığın satırda belirtmemişsin onun için defansını garip buldum. Sc basarak olası bir defansın var.

Ayrıca bu tür buglar sürekli Cypher da da oluyor. Hatta oyunu bırakma derecesine bile geldim artık. Lag var damage veremiyorum ama heltimin saniye saniye düştüğünü görüyorum exp kasarken. Pot basıyorum, minor basıyorum yok işlemiyor! Ama healtim gidiyor ve charımın 1000 healtten yattığını izlemek zorunda kalıyorum! K2 firmasının teknik departman sorumlusu ve oyundaki buglar ve açıklarla ilgilenen kişi az maaş aldığı gerekçesiyle işten ayrılmış ve o gittiğinden beridir bu tür sorunlar başgöstermeye başladı! Charlar hackleniyor, bug diz boyu, oyundan düşmüyorsunuz ama 15-20 dk. lagda kalabiliyorsunuz! Yakında bende bu oyunu bırakıp WOW filan oynayacağım artık!

Saygılar ...

sana deil arkdaşım lafım, topici başından beri takip edersen kimlere dediğimi anlarsın

bence bi tür bug bu oda bizi buluyo

• ya arkadasım adamın elindeki silaha ve elbiselerinden tut takılarına kadar her sey demageyi etkiler bu normal.
    ama su koxpa cok karsıyım.diger oyuncuları direk enayi yerine koyuyo.bide bu her kopike ban diyen tipler beni bitiriyo.KAHROLSUN KOXP.yasasın tas kebabı
  • bende aslında pek şerefsizlik sanmıyorum banada +7 +6 chitinlerle 2000 vuran oldu ama ben pek yadırgamadım ...
  • YA ARKADALAR ANLAYIN YA NE OLUR ANLAYIN ŞAKAMI YAPIOSUNUZ ANLAMAK MI ISTEMIYOSUNUZ TÜM ORKLARDA VARDI BU :S SADECE BENIM BAŞIMA GELSE TAMAM DICEM
    HUMANLARDA HEMEN HEMEN HERKES FARK ETTI DURUM ARESTE AKŞAM SAVAŞINDA OLANLAR SIZ HALA YOK ITEMDI YOK LWL DI YOK SAĞLAMDI :S ALLAM YAA OFFFFFFFF OFFFFFFFFF
  • yeni patch de shell grevi vs görevler çıktı ve ares büyük server bunu değerlendirmeyi bilir sana damage vuranlar itemleri geliştirmiştirr hemde normalından fazla
  • ya kardesım ya sen oyunu bılmıosun yada baska bı sey ne alaka ya dupe mıs koxp mıs ........ ya ben 70 lvl mage e 2k kusur damage vuruom tabı malıce lı ıken sen dıosun 62 lvl ım 2.5 k damage yedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: combox_seme

ya kardesım ya sen oyunu bılmıosun yada baska bı sey ne alaka ya dupe mıs koxp mıs ........ ya ben 70 lvl mage e 2k kusur damage vuruom tabı malıce lı ıken sen dıosun 62 lvl ım 2.5 k damage yedım

ASIL SEN BENİ ANLAMIYORSUN KARDEŞIM NE DIYORUM ORKLARDA BIRŞEY VAR ARES 1 DE NORMAL DEIL BU BİŞİ VAR BU İŞTE SEN KENDINDA BAHSEDIYORSUN 2K DEMAGE VURUOM DİOSUN Bİ DE MALİCE VARKEN DİOSUN BENE MALİCE YOKTU BİŞİ YOKTU OK_? ANLA ARTIK
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: okies

ztn +3 dual ROC ve +3 dual ROL birlikte giyilmez :)

Birlikte takılır yazmadım zaten. Ayrıca takı giyilmez takılır. Sadece olası olabilecek itemleri yazdım.

ROC = Ring Of Courge
    ROL = Ring Of Life ...

Dual ROC ve dual ROL yazmışsın..ROL neysede ROC ne alaka onu anlamadım..ROCu warriorlar takar..

"(olası olabilecek)"
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseGeneration

quote:

Orjinalden alıntı: mc_fubang

ya arkadaşlar Allah'ını severseniz biraz mantıklı düşünün

şimdiye kadar kimden 2,5k demage yediniz

ve kaç kere bu oyunda açık var ve bazıları bunu kullanıo

adam 80 lwl oldu herhalde

hile olduğu kesin ve net anlamıcak ne var msn de sölüyorum arkadaşıma

doğruluo var die öle bi prog. beni anlayan çıkcana eminim

keske sana o kadar damage vurmasalarmıs amma kafa sısırdın yaw...

BU GUNDE BANA 300 AC +7 CHİTİN SET LE WARRİOR 1,5K VURDU KAFEDE ALAY KONUSU OLDUM İSMİ LOST SOUL AMA ELEMAN COK İİ SONRAKİ KARŞILAŞMAMIZDA 800 FİLAN VURDU BENDE ANLAMADIM AMA 1,5 K YI YEDİK TEK SEFERDE

• quote:

quote:

Yukardaki yazımda iftira nerede söyler misin? Tabii lafın bana değilse diyecek birşeyim yok. Ayrıca ben sana "vuramaz yalan söylüyorsun" demedim. "Vurabilir olasılıklar şunlardır" dedim sadece ve amacım yardımcı olmaktı. Ayrıca sc kullandığınıda ilk yazdığın satırda belirtmemişsin onun için defansını garip buldum. Sc basarak olası bir defansın var.

Saygılar ...

sana deil arkdaşım lafım, topici başından beri takip edersen kimlere dediğimi anlarsın

Biri Açıklamış Ya GM orcların Vuruşunu %30 Artırmış Neden Bu Kadar Üsteliyorsunki Sen Eziksen Biz Napalım ALLAH ALLAH YA daha da cvp yazma sinir ediyorsun beniiiii yeter be bütün ezikler topic açıp bide üstelemiyormu tek ben yesem neyse herkes yiyor demiş ya arakadaşımız %30 vuruş arttı diye senin anlama kıtlıgınmı var bug demişşsin bug de kapat konuyu sen hala yok ona dedim yok buna dedim yok bana spike koydu fln fln yeter ya napalım Maneste de TheMattatoni Bana 2.8k vurdu 610 defensla ee buna ne dicen hem %30 da artırma yok adamın itemleri saglam şimdi kapat konuyu ve f.o

• ilginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzDewiL

quote:

quote:

Saygılar ...

Biri Açıklamış Ya GM orcların Vuruşunu %30 Artırmış Neden Bu Kadar Üsteliyorsunki Sen Eziksen Biz Napalım ALLAH ALLAH YA daha da cvp yazma sinir ediyorsun beniiiii yeter be bütün ezikler topic açıp bide üstelemiyormu tek ben yesem neyse herkes yiyor demiş ya arakadaşımız %30 vuruş arttı diye senin anlama kıtlıgınmı var bug demişşsin bug de kapat konuyu sen hala yok ona dedim yok buna dedim yok bana spike koydu fln fln yeter ya napalım Maneste de TheMattatoni Bana 2.8k vurdu 610 defensla ee buna ne dicen hem %30 da artırma yok adamın itemleri saglam şimdi kapat konuyu ve f.o

ezik olan varsa oda sensin kendini belli ediyosun

kendi kendine sinir oluosun çünkü MALSIN bunu kabullen salak salak konuşuyosun

bende sonradan duydum o %30 meselesini tamam ben eziğim o zaman sağlam adam yok ares humanlarda savaş komutanıda savaşı terk ettiğine göre sağlam adam kalmdı tek sağlam sensin sen oyunun kralısın (ama MALLARIN KRALISIN) çok konuşma kapa çeneni ben öğrenceğimi öğrendim sen yoluna bak...

NOT: yapılan tüm açıklamalar için herkese tşk ediyoruum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

Böyle şaçma şaçma topic açma adam sağlam ki vurmuş sorun sende demek ki helal olsun onu vurana da.

sen hiç 2.5k damage yedin mi asastan?
  • bence sen bu konuyu mesaj sayın artsın diye açmışsınnn

• pfff nekadar abartmıssın olayı adam sana 3k dmg vurmamıs ıyıkı allah bılır neler yapardın.
  • quote:

ya kardeşim edersen et şikayetinzaten moralim bozuk

oyunuda bırakmayı düşünüyom

forumuda bırakmayı düşünüyom

townda herkes shouttan yazıo hangi adamın kaç demage vurdunu millet savaştann çıkıo

ben laf anlatamıorum adamlara
    ne yaparsan yap istersen tüm msjlarımı şikayet et bırakmam için bi neden olur

umarım lafının arkasında durursun merak etme üzülen olmaz arkandan

ayrıca 0000000 2. videosunda paper mage e 2.9k dmg wuruyodu.paper mage in defansı tam bilmesemde en azından 600 wardır.600 def.le 2.9k dmg yeniliyosa 800 def.le 2.5k dmg da çok rahat gelebilir sana
    0000000 tek 70 yada tek +8 dual shard a sahip kişi diil belki senin karşılaştığın adamlarında itemleri en azından zero kadar iyi.olamazmı?

canavarlara arşı oluyo fakat cz de oluyomu iblmiyorum ama eğer warsa critical dmg olabilir o 2.5k dmgler

sen 2 kere yattın diye oyunu bırakmayı düşünüyosan yazık sanasen oyun bırakcak sebep görmemişin daha

• quote:

Orjinalden alıntı: maystor12

bence sen bu konuyu mesaj sayın artsın diye açmışsınnn

msj sayım artınca bana para vercekler :S

0 olsun isterse msj sayım asıl sana

ben tamam dedim öğrendim öğrenceğimi

die açıkladım yukarda ii okursa eğer

tşk de ettim sanada tşk ediorum

herkesede

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fubang -- 9 Ağustos 2006; 22:02:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.