Şimdi Ara

SERES 3 Elektrikli C-Suv ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
12
Favori
37.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üretilmeyen, üstelik Tayyibin ambargosu ile ülkemizde yasaklı olan Çin malı 2022 model Seres3 mü almayı düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt

1 milyona alınabilecek daha iyi seçenek var mı?

• mimleon kullanıcısına yanıt

seres 3 güncel olarak üretiliyor. Fakat ülkemize gelmiyor. Aşağıya makyajlanmış fotoğrafını ve dfsk global linkini bırakıyorum. Burada teknik özelliklerini inceleyebilirsiniz.

https://www.dfsk.com/portal/index/vehiclemodel/id/65.html

Ayrıca Seres yetkilisi Çinli yakın zamanda ülkemize gelmiş, ülkemizde üretim yatırımı yapmak istediklerini belirtmiştir. İlgili haber linklerini aşağıya bırakıyorum.

SERES 3 Elektrikli C-Suv ANA KONU
    SERES 3 Elektrikli C-Suv ANA KONUdoviz.com
    Çinli otomobil firmalarından Türkiye atağı: Yatırım için niyet bildiren 5 marka
    https://haber.doviz.com/gundem-haberleri/cinli-otomobil-firmalarindan-turkiye-atagi-yatirim-icin-niyet-bildiren-5-marka/739119

SERES 3 Elektrikli C-Suv ANA KONUwww.trthaber.com
    DFSK Türkiye'yi üretim için radarına aldı
    https://www.trthaber.com/haber/ekonomi/dfsk-turkiyeyi-uretim-icin-radarina-aldi-805857.html

• SERES markası, dünyadaki hedefleri, üretim ve global satış hedeflerinin ne olduğunu yakın zamanda yaptıkları konferansta dünyaya ilan ettiler. Seres markasının geleceği ile endişe duyan seres 3 sahipleri olarak okunası bir makale bırakıyorum.

https://www.dfsk.com/portal/index/newdetail/id/141.html

Türkçe çevirisi:

19 Mart'ta 2024 SERES auto Yurtdışı İş Konferansı resmen başladı. Etkinliğe dünya çapında 62 ülke ve bölgeye yayılan 300'den fazla bayilikten temsilciler katıldı. SERES Group Yönetim Kurulu Başkanı (Kurucu) Zhang Xinghai, SERES auto'nun dünya çapında ilk on lüks markadan biri olmayı hedeflediğini yerinde ifade etti. 'Lüksü Yeniden Tanımlayan Zeka' teması altında, otomobilleri yazılım aracılığıyla tanımlayarak zekayı ürünlerine derinlemesine entegre etmek, böylece geleneksel lüksü miras alırken akıllı ürünler, akıllı güvenlik ve akıllı hizmetlerin tüm değer zinciri boyunca teknolojik bir güçlendirme sistemi oluşturmak. Bu çaba, kullanıcıların en temel lüks ihtiyaçlarını karşılayarak yepyeni bir lüks deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

SERES auto, denizaşırı genişleme stratejisini uygulamak üzere, bir dizi önemli girişimi hayata geçirmek için güçlü araştırma ve geliştirme yeteneklerinden ve gelişmiş üretim becerisinden yararlanacaktır. Bunlar arasında SERES serisi altında küresel pazarlar için özel olarak tasarlanan yepyeni lüks akıllı SUV modellerinin kademeli olarak piyasaya sürülmesi de yer alıyor. Bu hamle, akıllı teknoloji, mekansal tasarım, güvenlik özellikleri, sürüş kontrolleri ve zengin konfigürasyonlar dahil olmak üzere çeşitli alanlarda lüks akıllı otomobillerin kriterlerini yeniden tanımlamayı amaçlamaktadır. Üç elektrik teknolojisi, uzun menzilli teknoloji, elektronik-elektrik mimarisi ve süper elektrikli tahrik akıllı teknoloji platformlarındaki öncü uzmanlığının yanı sıra dünya lideri birkaç akıllı fabrikanın kurulmasıyla desteklenen SERES auto, ürünlerini üretim ve teslimatta endüstri lideri zeka seviyeleriyle güçlendirmeye hazırlanıyor. Ayrıca, küresel müşteri hizmetlerini geliştirmek için SERES auto, uluslararası iş ortaklarıyla işbirliğini daha da derinleştirecek. Yaklaşımını iş modeline ve her bölgenin kendine özgü pazar dinamiklerine göre uyarlayan şirket, karşılıklı fayda ve güçlendirmeyi amaçlayan çeşitli ve esnek işbirliği stratejileri izleyecektir. Bu stratejiler, bunlarla sınırlı olmamak üzere, yerel satış iştirakleri kurmayı ve denizaşırı üretim tesisleri geliştirmeyi içerebilir.

Ayrıca SERES auto, küresel müşterilerine akıllı hizmetler konusunda birinci sınıf bir deneyim sunarak olağanüstü bir hizmet ekosistemi oluşturmaya kararlıdır. Küresel lüks otomobil pazarındaki bozulma ve dönüşüme yanıt olarak SERES auto, akıllı lüks pazarın taleplerini karşılayan tam entegre bir yetenek ekibi kurmak için ortaklarıyla işbirliği yapacak ve böylece sürdürülebilir kalkınmayı başaracaktır.

Veriler, SERES auto'nun Avrupa, Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Güneydoğu Asya'da 70'in üzerinde ülke ve bölgeye araç ihraç ettiğini ve toplam araç ihracatının 500.000 adedi aştığını göstermektedir. İleriye dönük olarak SERES auto, küresel bayilik ortaklarıyla yakın işbirliği yaparak gelişim direncini ve dahili itici gücünü güçlendirmeye devam edecektir. Şirket, sarsılmaz bir kararlılık ve tam bir bağlılıkla Çin'in yeni enerji otomobil endüstrisini küresel sahneye taşımayı hedeflemektedir.

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

arkası olan ve 1 milyona satılan her araba daha iyi seçenektir

• Dünyada ne yaptıkları önemli değil,TR de ne yaptıkları önemli.

TR de olanların bile hali ortadayken bunun akıbetini düşünemediğim için vazgeçmiştim.

Yoksa evet,benim için de fiyatına göre iyi bir seçenekti EV olarak.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.