Şimdi Ara

Sergen'in geri dönmesi. Bu resimden ne çıkarmalıyız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Ümit Karan: Hiçbir suçum yokken hapisteyim ama konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir !
    Hasan Şaş : Galatasaray'da yaşananları açıklasam, insanlar Galatasaraylılığından soğur.

der ve giderim.

+ tümer metin : benim içim rahat, fakat diğer arkadaşlarımı bilemem ( gs-bjk maçı sonrası )
  • Yav şike yaptık diyelim de sussunlar. Ha susmasalar nolcak şikeye ceza falan yok zaten
  • şikesi ispatlanmış adamlar gelip hala konuşuyor yahu, yüzsüzlüğün bu kadarı. pişkinliğin son safhası heralde bu olsa gerek..
  • arkadaş ben sergen den herşeyi beklerim ama bunu gözardı ederek bir yorum yapıcam.

Şike vardır ya da yoktur demiyorum ama sergen gibi bir oyuncu o topun başında ise o pozisyonun GOL POZİSYONU olma ihtimali YÜZDE 95 tir.
    gs li futbolcular hayatta o topu yakalayamazlar,lütfen biraz objektif olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaş ben sergen den herşeyi beklerim ama bunu gözardı ederek bir yorum yapıcam.

Şike vardır ya da yoktur demiyorum ama sergen gibi bir oyuncu o topun başında ise o pozisyonun GOL POZİSYONU olma ihtimali YÜZDE 95 tir.
    gs li futbolcular hayatta o topu yakalayamazlar,lütfen biraz objektif olun.

buna pek katılmıyorum,

alttan üste bakarsak 3. kişiye attığında anca tehlike yaratabilir gibi, belki 4. ye de atsa olur. gerçi burda gs li en üstte olan oyuncu topa müdahale edebilecek bir pozisyonda.
    1. oyuncuya atarsa arada gs li oyuncu da var, top geçemeyebilir, 2. oyuncu da cezasahasına doğru durmuyor topu kontrol etmesi zor olur.

ama yine de tehlikeli pozisyon
  • bende beşiktaş fener maçında Ferrari beşiktaş 2/1 öndeyken Luganoya durduk yere dirsek atıp hem penaltı hem kırmızı kart pozisyonu gibi bir pozisyonunun İRDELEYELENMESİNİ istiyorum.
  • quote:

Ümit Karan: Hiçbir suçum yokken hapisteyim ama konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir !
    Hasan Şaş : Galatasaray'da yaşananları açıklasam, insanlar Galatasaraylılığından soğur.

der ve giderim.

+1907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARMADATURK

bende beşiktaş fener maçında Ferrari beşiktaş 2/1 öndeyken Luganoya durduk yere dirsek atıp hem penaltı hem kırmızı kart pozisyonu gibi bir pozisyonunun İRDELEYELENMESİNİ istiyorum.

O zaman bende Bucaspor'un golü atıp 1-1'i yakaladıktan sonra Trabzonspor'un santra vuruşuyla hemen 3 pas da karşı takımdan hiç bir fiziksel temas görmeden 88 dakikada golü atmasının incelenmesini istiyorum
    video da buhttp://www.youtube.com/watch?v=LIv9WfLnFuU

• sahaya yansımışmı veya elinizde belge kanıt iddianame varmı haa şimdi kayıp 1milyon falan diyeceksiniz onun şikeyle alakası yok adnan polat kendi cebine para aktarmadan usulsüzlükten yargılanıyor şampiyonluk yarınlara kaldı lalaylalaylay
  • Şike veya değil. Ama futbolu bilen Sergeni canlı izleyen herkes Sergen in normal koşullarda orada ara pasını istediği adama atabileceğini bilir. Kimse boşa çene yormasın bu konuda. O topu iğne deliğinden geçirir yine atar.

Ha burada geri dönmesi farklı birşeydir. Şike vardır yoktur veya amacı nedir bilinmez. Art niyet de aramam. Belki o anki skor Sergen in işine geliyordu belki başka birşey düşünüyordu bilemeyiz.
  • O kadar eski ki rahmetli ecevit zamanı mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

O kadar eski ki rahmetli ecevit zamanı mübarek.

Uefa Kupasından sonraydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

der ve giderim.

+ tümer metin : benim içim rahat, fakat diğer arkadaşlarımı bilemem ( gs-bjk maçı sonrası )

Tümer'in sözü hakkında bir bilgi yok. Diğerleri içinde şunu söyleyeyim geçeceksiniz bu işleri. Yok konuşursam böyle olur konuşmazsam şöyle olur. Aziz Yıldırım da diyor konuşursam şöyle olur böyle olur diye. E hadi konuş ? Konuşacaksın arkadaşım o zaman, öyle lafı ortaya koyup arkasını getirmemekle olmuyor. Bunların ardına sığınmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.