Şimdi Ara

Sergen'in geri dönmesi. Bu resimden ne çıkarmalıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sergen'in geri dönmesi. Bu resimden ne çıkarmalıyız ?

Ben bunu anlamıyorum arkadaşlar. Nedir bu şimdi. Bu resimden ne çıkarmalıyız ? Guiza boş kaleye atamayınca NEDEN KALEYE ATMADIN GUIZA diyerek tepki vermekle bunun arasında bir fark var mıdır ? Her maçta kim bilir kaç tane şu tip pozisyon oluyordur. Niye oraya atmadın niye buraya atmadın diyerek neyi kanıtlayacağız ? Konuyu açma sebebim şu resmi koyup bir şeyler ima etmeye çalışanların ne kadar saçmaladıklarını söylemekti.

• hasan kabze nin resmini koy sende kaçar giderler.
  • Sergenin önünde 4gs li 4 bjkli var.. Görende dicek 4 e 1 gidiyolar da sergen pas atmıyo
  • Fenerbahçe şike olayları oldu ortalıkta galatasarayın şike yaptığına dair görüntü arayan gençlerin hareketleri.
  • En sağdaki oyuncuya havadan süper bir atarsa ve o taraftaki GS'li oyuncunun ayağı falan kayarsa ancak öyle pozisyon olur. FIFA oynarken falan bu pozisyonu golle sonuçlandırabilecek kaç kişi var forumda?
  • Sergen pası atıp Beşiktaşlı oyuncu koşarken bizimkiler de duracaklar demi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olum resim saçma tamam da sergen en soldaki adama nasıl pas verecek bi saattir onu düşünüyorum.
  • Oyunu okuma ve saha görüşü diye bir şey var, oyuncu bizim gördüğümüz gibi tepeden futbolcuların nereye koştuğunu görmüyor, tecrübeyle sabit bir şekilde kendinizi geliştirebiliyorsunuz.Dünyanın en klas ara pası atan adamların yaş ortalamasına bakın daha iyi anlarsınız.

Ayrıca bu ara paslarını bizim gördüğümüz gibi tepeden görebilen bir adam var;

xaviniesta
  • o pozisyonda öyle bir oynatırsın ki takımı ...
    en üstün bir altına verirsin bi kısa pas , yukardan kaçanın stoperi almaya gelir topu ama en yukardakiyi boşta bırakır . verirsin yukardakine zaten penaltı çizgisine kadar rahat girer içeri
  • Bu maçlara bir girdim GS-PSG maçından çıktım.
    2:45'deki Aslan Fener'li ye bakın hele.

http://www.youtube.com/watch?v=6dPJGlJbdao
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Olum resim saçma tamam da sergen en soldaki adama nasıl pas verecek bi saattir onu düşünüyorum.

Ben de onu anlamaya çalışıyorum 2 saattir.nerden geçecek o top diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı var.
  • Sturm Graz maçına dair iddiaları ne kadar mantıklıysa bu da o kadar mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

0:26'ya dikkat fena küfür ediyor içinden

• Bu pozisyonla şampiyonluğu kaybetsem herhalde yolardım bu oyuncuyu
  • çok eski bu be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

• Ümit Karan: Hiçbir suçum yokken hapisteyim ama konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir !
    Hasan Şaş : Galatasaray'da yaşananları açıklasam, insanlar Galatasaraylılığından soğur.

der ve giderim.
  • Şöyle konu açıp prim vermenin mantıgı ne çözemiyorum ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.