b.munih muhabbetıde guzeldı sergenın super adam sölenecek bısey yok
sergen yaa
bir tane de ben yazayım,
Üniversiteden bir arkadaşım Rıdvan ın oğluyla aynı kolejden mezun, anlatıyor; Sergen Gs ye transfer olduğunda Fatih Terim li Gs kadrosu da Monaco ya (yanlış hatırlıyor da olabilirim) gidiyor. Sergen i de sakat olmasına ragmen götürüyor FT. kaldıkları otelde Monaco nun maç kasetleri izlenirken. o dönem Monaco çok formda, önüne geleni yeniyor. Sergen Arif i dürtüyor, Arif de "ne var lan" diyor, Sergen de fırlama bir ifadeyle, "olum bunlar sizi beşler lan" diyor :)))))
ulan kepçe ne topçuydun ama
Türkiye'ya daha gelmedi öyle topçu bide futbolu sevseydi..
Ulan ne komik adam bu Sergen ya
Harika ya...
Özledik be büyük kaptan,süper solak...
Seviyorum Sergen'i
Muhabir: Sergen tigana senin için 4 kilo versin onu avrupaya transfer ettireyim demiş ne diyorsun Sergen: 4 kilo versem jokey olurum diyorum .
Saba Tümer'le Bu Gece'de anlattığı anısı
-Sergen çok hoşlandığı bir kıza mesaj atmak için arkadaşından yardım istemiş.Arkadaşı da ona 'bu dünyada iki kör tanıdım, biri senden başka hiç kimseyi görmeyen ben, diğeri beni hiç görmeyen sen...' diye bir mesaj yazmasını tavsiye etmiş.Sergen de mesajı çok uzun bulunca kısaltıvermiş. 'Bu dünyada iki kör tanıdım biri sen,diğeride ben'
buna çok gülmüştüm http://www.youtube.com/watch?v=TJDGMJkJEVc bence türkiyenin en yetenekli oyuncusuydu ve onun gibisi bence hala yok aklını kullansaydı avrupanın büyük klüblerinde kesin oynardı
Bir kaç alıntıda ben ypaayım çok güldüm ya
galatasaray - beşiktaş maçi sonrasi, sergen beşiktaşli yasin'in formasini giymiştir maç bittikten sonra, bir kamera ile mikrofon gelir, röportaj başlar: -sergen sirtinda beşiktaş formasi var bunun anlami nedir acaba? {büyük av yakalamiş olmanin heyecani ile sormaktadir, acaba sergenin kalbinde hala beşiktaş mi vardir? büyük bir mesaj mi veriliyordur? aman tanrimdir!} sergen: valla yasin formami istedi, ben de çiplak gezecek değildim heralde
taban kaldırdım ama adam sakatlanmadı oyuna devam etti, demek ki kırmızı kartlık hareket değil şeklin akıl yürütebilen nadir futbolcudur.
m: sergen hakem hakkında ne diyeceksin, tartışılan pozisyonlar var? s.g: walla hakemi biraz stresli(!!) gördüm sahada.. m: maç bitiminde hakemin yanına koştunuz. o esnada, hakeme ne söyledin? s.g: ''valla ağzıma geleni söyledim...(!?!)
hakan ünsal: bence yunan takımının b planı yok... sergen: bence yunan takımının a planı da yok...
- hasan şaş için yıldız diyorlar sergen, bu olaya ne diyeceksin ? + hasan şaş yıldızsa, ben kuyruklu yildizım.
kendimce şöle bi yorum yapıyorum önceden beşiktaş feneri yenerdi çünkü sergen vardı şimdi öle bi oyuncusu yok ve yenemiyolar
quote:
Orijinalden alıntı: pyr@mid
bir tane de ben yazayım,
Üniversiteden bir arkadaşım Rıdvan ın oğluyla aynı kolejden mezun, anlatıyor; Sergen Gs ye transfer olduğunda Fatih Terim li Gs kadrosu da Monaco ya (yanlış hatırlıyor da olabilirim) gidiyor. Sergen i de sakat olmasına ragmen götürüyor FT. kaldıkları otelde Monaco nun maç kasetleri izlenirken. o dönem Monaco çok formda, önüne geleni yeniyor. Sergen Arif i dürtüyor, Arif de "ne var lan" diyor, Sergen de fırlama bir ifadeyle, "olum bunlar sizi beşler lan" diyor :)))))
bu çok iyi yaa
Ulan Sergen
-sergen, pierre van hooijdonk senden daha iyi frikik atıyor diyorlar, ne diyorsun? -o çalışmış yapmış, bizimki allah vergisi.
Frikik kazanırız ve..
Ahmet Dursun:Ne yapacağız abi..
Sergen:Ne yapacağızı var mı Ahmet sen çekileceksin ben vurucam..