Şimdi Ara

sergenden inciler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vedat Okyar:Sergen koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?

Sergen:Ya Vedat Abi, ben koşunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir türlü.

Muhabir : İbrahim Üzülmez hakkında ne düşünüyorsun?

Sergen: İbo topu aldığı zaman ben içeri koşmuyodum çünkü orta açamıyacığını biliyordum.

Muhabir:Sergen kaç yıl daha futbol oynamayı düşünüyorsun ?

Sergen:5 yıl daha oynarım , fazla antreman yapmadığım için vucüdum hiç yıpranmadı.

100.yılda Ankaragücü maçı öncesi Ahmet Dursun'la Sergen maçı analiz ediyor:

Sergen : Birbirimize yakın olalım ki rahat gol atalım rakip defansın hepsi kazma.

Tümer Metin'in sürekli penaltı kaçırdığı dönemde devre arası:

Sergen : Abi bu takımın penaltıcısı kim ?

Y. Antrenör : Pancu.

Sergen : Eee niye bu a...k kullanıyor.

Muhabir : Sergen Barbie operasyonunda seninde adının olduğu söyleniyor.

Sergen : Bekar adamım Karaoke baramı gitseydim.

Sergen Trabzondayken Daum'un Beşiktaş'a transfer etmek istediği ancak "15 maç oynarım" deyince tepki veren Daum'a :

Sergen : Bütün maçları ben kurtaracaksam sen ne yapacaksın.
    diyerek ayarı vermiştir.

Hakan Ünsal : Bence Yunanistan takımının B planı yok.

Sergen : Bence Yunan takımının A planı yok.

Muhabir : Hasan Şaş'a yıldız diyorlar , sen ne düşünüyorsun ?

Sergen : Hasan Şaş yıldızsa bende kuyruklu yıldızım.

Rıdvan Dilmen : Sergen yetenekleriyle sahada oyuna liderlik ediyordu fakat konuşarak arkadaşlarını uyarmıyordu.

Sergen : O kadar uyarılcak adam vardı ki onları uyarmaya kalksam top oynayamazdım.

Muhabir : Sergen çok koşsaydın nasıl bir futbolcu olurdun ?

Sergen : Çok koşsaydım futbolcu değil , atlet olurdum.

Muhabir : Sergen yeni sezon başlıyor kendini nasıl hissediyorsun ?

Sergen : 2.7 kilo verdim kendimi kuş gibi hissediyorum.

Muhabir : Sergen , Van Hooijdonk senden daha iyi frikik atıyor diyorlar , ne diyorsun ?

Sergen : O çalışmış yapmış , bizimki allah vergisi.

Üzülmez : Sergen kupayı ben kaldıracağım.

Sergen : Bi dergi seni Türkiye'nin en çirkin futbolcusu seçmiş , kaldıramassın !

Sonuç , kupayı Sergen kaldırır.

Sergen Yalçın

Henüz 19 yaşındaydım. Çok gençtim. Deneyimsizdim. Ama genç takımdaki performansım sayesinde bir anda dikkatleri üzerime çektim. Teknik Direktör Gordon Milne� BJK A takımının Kıbrıs kampı kadrosunu açıkladığında dünyalar benim oldu.
    Kıbrıs´a gittik. Otele yerleştik. Tüm futbolcular odasına çekildi. Birazdan kapı çaldı. Gelen Feyyaz abiydi. "Sergen" dedi� "Senin odandaki TV iyi gösteriyor mu? Bizdeki herhalde bozuk."
    Odamdaki TV´yi açtım. Gayet net gösteriyordu. Bunun üzerine Feyyaz abi bir istekte bulundu: "Sen TV´den anlarsın. Kafan çalışır. Şu bizim TV´ye de bir el atsana."
    "Hemen abi" dedim. Kabul ettim. Ne de olsa kendimi beğendirecektim� şirin gözükecektim. Birlikte odasına gittik.
    TV´nin başına kuruldum. Başladım düğmelerle oynamaya. Oynadım� oynadım. Birazdan TV çok net göstermeye başladı. Feyyaz abi sevindi. Beni kutladı: "Harikasın be Sergen. Vallahi zekan müthiş. Kafan çok çalışıyor."
    O sırada odaya takımdaki diğer bazı futbolcular da geldi. Hepsi de becerimi görmüştü. İşin ilginç tarafı hepsi de aynı dertten mustaripmiş: "Ya Sergen bizim odaya da gelsene. Bizim TV de bozuk."
    Kıracak değilim ya... Sırayla odalarına gittim. Biraz zor oldu ama tüm TV´leri düzelttim. Hepsi de çok net göstermeye başladı. Haliyle büyük övgüler aldım: "Helal olsun Sergen� Bir insan ancak bu kadar becerikli olur."
    Fakat o anda bir şey dikkatimi çekti. Beni kutlayan futbolcular aynı zamanda kasıklarını tuta tuta gülüyordu.
    Pek anlayamamıştım ama... Ben de mutluydum. Görevi tam yapmanın� takımdaki büyüklerimin takdirini kazanmanın huzuru içindeydim. Ama aniden Feyyaz abi ağzındaki baklayı çıkardı:
    "Sergen elinin değdiği TV´ler tabii ki cam gibi gösterir. Çünkü senin kulakların çanak anten gibi."
    Yıkıldım. Kahroldum. Meğer odalardaki TV´ler bozuk filan değilmiş. Ayarını bilerek bozmuşlar.

• adamım benim :D

• bir sergen hayranı olarak bunların hepsini daha önce duymuş yada okumuştum ama yine çok güldüm
  • NTV SPOR u izliyorumda çok saçma sapan konuşuyor çoğu zaman geçen gün ercan tener dişlerini sıkıyordu sinirden adam reklama gidicez diyo dur daha bitirmedim diyor sergen bey

• Bayern Münih transferi eksik.
  • Valla ne olursa olsun Sergen'i çok seviyorum, çok dobra, Beşiktaşın Çocuğu
  • Beşiktaş kaleye yakın yerden serbest vuruş kazanır.Sergen ve Tümer topun arkasına geçer.

Tümer: Abi ne yapacaz.

Sergen: Ne yapacağızı varmı olum sen çekilecen ben vurucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

NTV SPOR u izliyorumda çok saçma sapan konuşuyor çoğu zaman geçen gün ercan tener dişlerini sıkıyordu sinirden adam reklama gidicez diyo dur daha bitirmedim diyor sergen bey

Adamın NTVSpor'daki 1 aylık döneminde yumurtladıkları koca futboluculuk yumurtlamalarını geçer.
  • Sergen Trabzondayken Daum'un Beşiktaş'a transfer etmek istediği ancak "15 maç oynarım" deyince tepki veren Daum'a :

Sergen : Bütün maçları ben kurtaracaksam sen ne yapacaksın.
    diyerek ayarı vermiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.