Şimdi Ara

SERGIO RAMOS için bir oyda siz verin (Şu anda 250 bini aştı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maçı izleyenler bilir. Sizde benim gibi Ramosun hareketini kasti buluyorsanız, aşağıdaki linten imzalayabilirsiniz.
    https://www.change.org/p/uefa-uefa-fifa-should-punish-sergio-ramos-for-intentionally-hurting-mohamed-salah

İmzanın başlığı: Sergio Ramos Muhammed Salahı kasıtlı olarak sakatladığı için UEFA ve FIFA tarafından cezalandırılmalı.

• Sıktınız ama artık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • offside kullanıcısına yanıt
    Sıkılanlar imzalamasın. Yada karşı bir imza kampanyası başlatsın...
  • ağlayın ağlayın açılırsınız.
  • allaturcha A kullanıcısına yanıt
    Maç Salahın iyileştiği bir tarihte tekrarlansın diye de imza toplayın.Ben de imzamı atarım.Sonuçta futbol sonunda Real Madridin kazandığı bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 28 Mayıs 2018; 3:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Maç Salahın iyileştiği bir tarihte tekrarlansın diye de imza toplayın.Ben de imzamı atarım.Sonuçta futbol sonunda Real Madridin kazandığı bir oyun.
    Hocam siz yanlış anladınız konuyu galiba. Ben Liverpool yada M.Salah taraftarı yada R.Madrid düşmanı falan değilim. Sadece nadiren büyük maçları izleyip keyif almaya çalışan sade bir Türk vatandaşıyım. M.Salahın yada Ramosun, dini dili ırkı beni en ufak ilgilendirmiyor. Liverpol kazanmış olsaydı, ben yine aynı şekilde tepkimi göstermek isterdim.

Konu şu: Futbol oyunu içinde bir "insanın(!) diğer insana yaptığı insanlık dışı hareket. Futbolu aşan bir durum var ortada. O yüzden bu kadar tepki var.

İmza falan da işin esprisi. Tabiki de maddi bir sonucu olmaz. Ama en azından o Ramos denen hayvanın, aleyhine açılmış bir imza kampanyasında yüzbinlerce destek görmesi bile yeterli diye düşünüyorum ve destekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• change org'un bi işe yaradığını düşüneneler var mı :D bom boş site
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka mı bu
  • allaturcha A kullanıcısına yanıt
    Nadiren maç izlediğin belli oluyor , o müdahaleye çoğu kişi insanlık dışı demez. Gayet normal, her maçta olabilecek bir pozisyondu ve oldu. Olayı garip bir şekilde büyütmenin anlamı yok.

• uefadan arakdasım aradı dh deki bu konuyu görüp cok duygulandıklarını söylediler.

Kupayı real'den alıp L'pool'a vereceklermiş. Ramos'u da futboldan men etmeyi düşünüyorlarmış.
  • Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi ne zaman öğreneceksiniz?

Ramosun yaptığı adice bir hareket mi? Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

Hocam siz yanlış anladınız konuyu galiba. Ben Liverpool yada M.Salah taraftarı yada R.Madrid düşmanı falan değilim. Sadece nadiren büyük maçları izleyip keyif almaya çalışan sade bir Türk vatandaşıyım. M.Salahın yada Ramosun, dini dili ırkı beni en ufak ilgilendirmiyor. Liverpol kazanmış olsaydı, ben yine aynı şekilde tepkimi göstermek isterdim.

Konu şu: Futbol oyunu içinde bir "insanın(!) diğer insana yaptığı insanlık dışı hareket. Futbolu aşan bir durum var ortada. O yüzden bu kadar tepki var.

İmza falan da işin esprisi. Tabiki de maddi bir sonucu olmaz. Ama en azından o Ramos denen hayvanın, aleyhine açılmış bir imza kampanyasında yüzbinlerce destek görmesi bile yeterli diye düşünüyorum ve destekliyorum...

Alıntıları Göster
    Beni bilme ama siz yanlış anlamanın tam ortasındasınız.Bu seviyelerdeki hiçbir futbolcu dur şunu sakatlayıp indireyim demez.Futbol sert oynanır Stoperler takımların Lejyonerleridir.ONlar yumuşak olursa dağılıp giderler.Her zamanki ikili mücadelelerden biriydi.Kolunu yakalayınca gidemesin diye tuttu.Salahta onu itmeye çalışınca ikisi dengeyi kaybettiler düştüler.Düşünce adamın omzu gitti.

BAKIN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM ELBETTEKİ RAMOS SAKATLADI AMA BİLEREK KASTİ OLARAK DEĞİL.FAUL KASTİ FAUL AMA SAKATLAMA KASTİ DEĞİL ŞU KAFADAN ÇIKIN ARTIK.

YİNE SÖYLÜYORUM RAMOS ÖYLE BİR ADAM OLSA BİR DEFA BİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ KATİL MANYAK GİDER SALAHI MI İNDİRİR YOKSA 12 YILDIR RAKİP OLDUĞU MESSİYİ Mİ?

AZICIK AKLA VE MANTIĞA DAVET EDİYORUM HARKESİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 28 Mayıs 2018; 13:12:13 >

• Messi'ye çok sağlam bi tekme çakmışlığı var ama şimdi.

Bi de yere atmıştı kendini hakem fark etmesin diye ama tutmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Messi'ye çok sağlam bi tekme çakmışlığı var ama şimdi.

Bi de yere atmıştı kendini hakem fark etmesin diye ama tutmadı.
    Son maçta Messi de Ramosa koşa koşa gelip girdi.Iskaladı birazcık ama Messiye de katil diyelim mi?
  • Messi sinsi direk ya.

Srna'ya tükürmüşlüğü var herifin.

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam. Aynısını ben düşünüyordum benden önce davranmışsınız.

Arkadaşlar, tamam Ramos hatalı da cidd ciddi change.org'daki bir imza kampanyasının maç kararını değiştireceğini mi düşünüyorsunuz? Maç oynandı bitti. Dünyadaki ilk skandal karar değil.

• Komedi ya valla.
  • https://www.facebook.com/allualhaaan/videos/605104756522787/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bu değilde adam akıllı maç izleyeyim diye oturdum turnuvanın en iğrenç maçını izledim.
  • Adamlar elin İspanyolunun takımının fanboyluğunu yapıyor, bu kadar mı acizsiniz ağa, büyürken etrafınızdaki renkler, büyüdüğünüz takımlar yetmedi egonuzu tatmin etmek için gidip en büyük takım hangisiyse onu tutayım mı dediniz. Adam ortada insanlık dışı bir faul var diyor, ne fanboyluk yapmışlar ağa, bu tipler "kendi takımı" çakmak atınca onu da savunur, yazık valla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.