Bildirim
Serhat Akın ve Gs futbolcuları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ümite şikeci demiş lan -
quote:
Orijinalden alıntı: Borderliné
Ümite şikeci demiş lan
olaya hiç böyle bakmamıştım inceyi iyi gördün birader -
Serhat'ı çoğu GS'li sevmez fakat Hagi mi Alex mi sorusuna verdiği cevaplarla sempati mi kazandı. Adama niye Alex diyorlar "Çünkü Kadıköy'de heykeli var" diyor Ulan Hagi'nin Kadıköye'e heykelini mi dikicekler.
Üstüne devam ediyor "Kadıköy'de heykeli olan 2 kişiden biri o biride ben. Onunkini yıktılarmı bilmiyorum fakat benimki hala meydanda duruyor" Kadıköy boğasını kast ediyor. Gerçekten konuşma üslubu falan çok eğlenceli birine benziyor. Gol krallığı mevzusunda da inceyi çok iyi görmüş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Butterflyman
Serhat'ı çoğu GS'li sevmez fakat Hagi mi Alex mi sorusuna verdiği cevaplarla sempati mi kazandı. Adama niye Alex diyorlar "Çünkü Kadıköy'de heykeli var" diyor Ulan Hagi'nin Kadıköye'e heykelini mi dikicekler.
Üstüne devam ediyor "Kadıköy'de heykeli olan 2 kişiden biri o biride ben. Onunkini yıktılarmı bilmiyorum fakat benimki hala meydanda duruyor" Kadıköy boğasını kast ediyor. Gerçekten konuşma üslubu falan çok eğlenceli birine benziyor. Gol krallığı mevzusunda da inceyi çok iyi görmüş.
harbiden ben bunları söylerken zaten ciddi olduğunu düşünmüyorum baya eğlendiriyor üslubu
fenerde oynarkende severdim bu adamı ben
-
serhat akın adamdır -
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
serhat akın adamdır
Peki pırıl pırıl mıdır? -
pırıl pırıl bi çocuktur tanırım -
En iyi zamaninda Anderlete gitti . Cok suratli iyi bir kanat forvetti ama sakatliklar bitirdi futbolunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yırtıcı forevetin tanımıydı reyiz :D -
Fenerbahçede 2000li yıllarda en sevdiğim adamlar arasındadır.
-
Bu zamanlar futbol daha eglenceliydi cocukluk ile genclik arasi donemimiz . Amator ruhun son kalintilari vardi futboldada. Suan tamamen pro oldu. Duygu kalmadi sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümite manidar cümle söylüyor. hasan kameraya görünmemek için arkasını dönüyo gülüyooor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X