Şimdi Ara

Serhat Ulueren:Gomis Yalandan koşular, yalandan göz yaşları ile G.Saray’a zarar veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLK yarı attılar, 2. yarı yattılar mı desem. Muslera olmasa yine kazanamazlar mı desem. Gomis artık sıktın ve berbatsın mı desem. Vazgeçtim önce hakemler diyeceğim.

FIRAT Aydınus, F.Bahçe maçında art niyetliydi ve ligin kaderini etkileyecek inanılmaz yanlış düdükler çaldı. Ev sahibine maçı kazandırmak için her şeyi yaptı ve başarılı oldu. Ali Palayık da bazılarına göre bu ligin iyi hakemlerinden ama o da hakemliğin “H”sini bilmiyor. 31’de Seleznyov, Muslera’ya çarpıyor ve komik ötesi bir penaltı. Bu hakemlerle kalan 2 hafta nasıl bitecek bilemiyorum.

YA Gomis’e ne demeli. Barlarda, partilerde, özel ev buluşmalarında gezdiğini biliyorum da bu kadar özensiz ve sorumsuzca yaşadığını tahmin etmiyordum. Yalandan koşular, yalandan göz yaşları ile G.Saray’a zarar veriyor. Bakalım, “Gomis kaçırsa da penaltı atmaya devam edecek” diyen Terim, bu inadında devam mı edecek? Muslera 54’te arka arkaya 2 topu inanılmaz reflekslerle kesmese G.Saray yine kazanamazdı.

GOMIS derhal kulübeye çekilmeli, Sinan oynamalı ve Eren’e daha fazla süre verilmeli. Gomis bu formuyla G.Saray’a zarar veriyor. Rodrigues olmasa veya vuruşlarda kaleyi tutturamasa ne olacaktı? Terim bunun hesabını nasıl verecekti?

YEDEKTE KALSIN!

DÜN Linnes, Denayer, Donk, Serdar iyi mücadele ederken, sahanın yıldızları Muslera ve Rodrigues’di. Sonuç olarak hakemler adına utanç dolu hafta sonu yaşadık. Ve G.Saray bu galibiyetle 21. şampiyonluğunu yakaladı bana göre. G.Saray şampiyonluğu bırakmaz, hele Gomis kulübede oturursa çok daha rahat ve stressiz maçları bitirirler.
    http://www.gazetevatan.com/Sampiy10/serhat-ulueren-1164090-sampiy10-yazar-yazisi-yeter-gomis-/

• Aylardır Muslera iyi değilken Gomis'in attığı goller onu ve takımı kurtarıyordu, 2 maç da Gomis kötüyken Muslera kurtarsın onu. Futbol bir takım oyunu, dünyada hiçbir futbolcu her maç iyi oynayamaz(Messi-Ronaldo dahil), takım arkadaşların sen kötü olduğunda senin açığını kapatır, yarın sen iyi olduğunda da sen onların açığını kapatırsın

Gomis'e yüklenmek anlamsız bence. Adam leblebi gibi gol attı şu ana kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray’a en çok zararı bu Gsli görünen yorumcular veriyor asıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi canım yedek klubesinde ibra varken gomis neden oynuyormuş
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Bu arada bu yazıyı paylaşma sebebim Gomis'i kötülemek değil.Dün maç izlerken twitterda vs çok gördüm. 2 penaltı kaçırdı diye Gomis hakkında nerdeyse hakarete varan laflar edenler var bunu da yapan sözde Galatasaraylılar.Daha geçen hafta Beşiktaş maçında Gomis'in neler yaptığını gördük bir maçla futbolcu yermek çok yanlış.Bunu vurgulamak istemiştim.
  • Yedek beklesin zarar veriyor diyen gelsin Gomis'ten 1 fazla gol atsın onu oynatalım.Var mı 28 atacak babayiğit ?
  • Gomis bu sezon çoğu maçta sırtladı hakkı ödenmez ama 2. adamı da almamız lazım. Seneye 3 kulvar kaldıramaz.Ayrıca 2. adamı almak performansını daha da arttırabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hıncal'ı ciddiye alan mı kaldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Police Kappa

Bu arada bu yazıyı paylaşma sebebim Gomis'i kötülemek değil.Dün maç izlerken twitterda vs çok gördüm. 2 penaltı kaçırdı diye Gomis hakkında nerdeyse hakarete varan laflar edenler var bunu da yapan sözde Galatasaraylılar.Daha geçen hafta Beşiktaş maçında Gomis'in neler yaptığını gördük bir maçla futbolcu yermek çok yanlış.Bunu vurgulamak istemiştim.
    Biliyorum hocam. Lafım Serhat denen futbol cahiline.

• Bu ülkede meyve veren ağaç taşlanıyor
  • Serhat Ulueren'den benimde yazılarım okunsun çabası.

• FT yine gomis atsin der ama gomis de cıkıp ben atmayim hocam demesi lazim neyin inadi var bu adam da anlamadim

• yalandan gözyaşı dökecek birine benzemiyor.
    3 penaltı kaçırarak penaltıcı olmadığını gösterdi.
    zaten penaltıcı selçuktu oynarsa o atsın yoksa feguli belhanda gary falan adam çok.
  • Koyu bir Galatasaraylı olarak objektif bakınca haksız sayılmaz.Gomis sosyal medyada göz boyuyor ama kendine dikkat ettiği falan yok sürekli orda burada geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melezolmayanprens -- 10 Mayıs 2018; 0:23:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melezolmayanprens

Koyu bir Galatasaraylı olarak objektif bakınca haksız sayılmaz.Gomis sosyal medyada göz boyuyor ama kendine dikkat ettiği falan yok sürekli orda burada geziyor.
    27 gol atmış isterse kerhaneye gitsin :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.