Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MysticDesign

arabanın far tasarımı komple mühendislik hatası bu kdar kolay dışardan sökülmemesi gerektiğini düşünmeleri laızmdı
    Çalınmaya önlem anlamında farın tasarımında mühendislik hatası yok. Bilmeden yazmışsınız. Farı araca bağlayan en fazla 4 tane plastik ayak var, bu araçların hemen hepsinde böyle. Hırsız dışarıdan tamponu ve farın ayaklarını asılarak ve kanırtarak parçalayıp farı yerinden çıkarmış. Gördüğüm tüm hırsızlık resimlerinde bu böyle.
    Kırıp, parçalayarak çıkarmak istedikten sonra mühendislik vs. hikayedir.
  • Geçmiş olsun. Aynı araçtan bende de var. Hemen sigorta kapsamına bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes c200 iki far bir tampon u çaldılar. Bu hırsızlara kim dur diyecek. Yetkili servis 40.000 tl masraf çıkarttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetcerr

Mercedes c200 iki far bir tampon u çaldılar. Bu hırsızlara kim dur diyecek. Yetkili servis 40.000 tl masraf çıkarttı.
    durmak yok yola devam
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Hoşunamı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Hoşunamı gitti
    evet ortadoğu bataklığında boğulmaktan aşırı zevk alıyorum tek hayalim tüm dünyaya yayılıp her yeri ortadoğu gibi yapmak inşAllah
  • Nasıl sökmüşler kaputu açmadan vay kızıl derisi eti yemişler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mehmetcerr M kullanıcısına yanıt
    Kardeş komple arabayı ver 40 bin tl nedir.
    Görende arabayı ortadan ikiye böldü sanacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cami kırıp ön kaput u kaldırmışlar. Kamera görüntüsü var hersey var. Polisler bekçiler nerde akşamları hepsi cay kahve içiyor sağda solda. Ülkenin çivisi çıktı artık bu kaçıncı olay. İstanbul da şehir merkezinde can ve mal güvenliğimiz kalmadı. Çıkma alsan da bu parçalar 20.000 tl tutuyor. Çalınan bütün parçalar sahibinden de satılıyor sonra...

• Adsadsfafadfafafafafas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi show haberde izledim dün ümraniyede 21 aracın farlarını çalmışlar seat halen polis alamadı bunları olay iyice büyyor

• reko kullanıcısına yanıt
    o mahaleye arkadasın yanına gıttım cumayı kıldık eve donerken 2 tane leon gorduk ıkısınınde farları yoktu dedım mahalleye hırsızlar dadanmıs sonra show habere cıktı 21 aracın farı gıtmıs polisin acil bulması lazım bunları yoksa baska mahalleye gecerler boyle devam eder gecmıs olsun arac sahıplerıne
  • RobeaT kullanıcısına yanıt
    bu cete daha önce sarıyere dadanmıştı..şimdi ümraniye tüm ileçelri gezecekler sanırım
  • Yeni istihdam edilen yüzbinlerce polis ve gece bekçisi ve her sokağa dikilen yüz milyonlarca liralık mobese kameraları ne işe yarar? bu olayların olmasına özellikle izin veriliyor olabilir mi yani tecavüzcü Coşkun'lardan sonra arsız hırsızlar da cıktı, bunun tek çaresi idamdır, şeriattir demek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hocam suan yanlis anlamayinda devletin derdi mevcut cezalilari disari cikartip yerlerine kime dokunsa feto ayağıyla iceri atmaktir. Bu kadar basibos kanun mu olur allah askina. Simdi bu magdur arkadaslarin davasina bakan hakim savcilarin basina boyle hirsizlik olayi gelse suclular elini kolunu sallayarak dolasacak mi hayir tabikide. Bu ulkede adalet maalesef namuslu vatandaşa var.

• mfeker89 kullanıcısına yanıt
    2 ay önceki yazdığım mesajıma cevap vermişsiniz ama neye itiraz ettiğinizi anlamak için önceki mesajımı aramak durumunda kaldım :)
    çok eski mesajlara cevap verirken alıntı yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum (okuyucularda ne olduğunu daha iyi anlar)

güç sahiplerine tabiki daha farklı davranılırdı bunu herkes biliyor (bu her zaman böyle olmuştur)
    ancak hakim savcı olsa dahi bu tür suçların cezası çok az ,o nedenle verilecek ceza fazla olmazdı yine
  • Hortladı yine adiler...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.