Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi olmuş hepinize iyi oluyor. Yapanın eli kolu kesilsin desek a olur mu diye savunmaya geçersiniz. İdam desek a olur mu mapus sayısı artıncada a olur mu.
    Bir karar veremiyorsunuz ama hırsızlıkta olmasın he ya hayali dünya güzel olurdu ama imkanlar elvermiyor. Acırsan anınacak hale düşersin bu kadar basit. Kes birkaçının elini her yerde ifşa olarak gezsinler herkes bu kişi hırsız desin gittikleri her yerde ondan sonra hırsızlık olursa gel benim elimi kes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varmoiztur -- 4 Ağustos 2019; 20:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Şikayetçi olmuşmuydunuz?
    Etrafta kamera yoksa ondan bulamamışlardır.
    Polis amirinin dediği de işgüzarlık.

Cezaevlerinde yer var, öyle vardiyalı falan da yatmıyorlar
    Onu da geçeceksin

Daha geçende bir arkadaşımın yeğeni içeri girdi
    Yerde battaniye üstünde yatıyorlarmis
    Tikis tikis dolu heryer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeryuzu ve gokyuzu Allah in mulkudur. Allahin mulkunde bir kismi fransadan bir kismi italyadan bir kismi surdan seklinde yamali don gibi insan uydurmasi kanunlar olursa bu kadar olur ve bozgunculuk cikar. Şeriat istiyoruz. Allah in tertemiz şeriatu varken, devsirme uyduruktan teyyare kanunlar istemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkede sanki savaş var herkes umarsizca yağma yapiyor acaba baska ülkelerde de var mı bu m sport direksiyon çalmak nbt çalmak far calmak, İstanbul da ev bakıyordum tasiniyoruz, sırf bu o...pu ç....klari yüzünden ek para verip siteden ev tutmak zorunda kaldım sokağa araba biraktirmayacaklar.

• büyük geçmiş olsun herkese. bu işlerin tek çözümü var radikal bir şekilde kanunlarda adil ceza arttırımları. uluslararası hukukta zaten belli her şey. amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. he yine de anlamıyorum diyorsanız da ; bakın amerika, almanya,rusya ingiltere,kanada,fransa,avusturya vs. bu ve bu tarz ülkelerdeki adalet sistemini suç ve ceza sistemini gözden geçirip, ona göre düzenlemeler yapın ey yetkililer. çok mu zor?
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Ülkede aracı almak hareket ettirmekten daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 4 Ağustos 2019; 21:22:47 >

• İmza kampanyası başlatılmış.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Tamam sen haklısın yerde yatıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: high_speed

Yeryuzu ve gokyuzu Allah in mulkudur. Allahin mulkunde bir kismi fransadan bir kismi italyadan bir kismi surdan seklinde yamali don gibi insan uydurmasi kanunlar olursa bu kadar olur ve bozgunculuk cikar. Şeriat istiyoruz. Allah in tertemiz şeriatu varken, devsirme uyduruktan teyyare kanunlar istemiyoruz.
    Tabi şeriat mukemmel işliyor ve islam ülkeleri bu yuzden Dünya'nın refah seviyesi en yuksek, suç orani en düşük devletleri zaten.
    Bu kafa yüzünden bu b.k cukurunun icindeyiz. Bilim, teknoloji, kültür, sanat hiç bir şey ilerlemiyor, siyasal islam karşi duruyorum diyip Trump' in, Rivlin'in, Putin'in kucagindan inmiyor, halk yararina bir tek kazanimda bulunmayip, burokrat ve yandaş şirketleri zengin ediyor.
    Kol, bacak keserek suçla mucadele edemezsiniz. Yolsuldan, duşkunden daha iyi durumda oldugu için şukreden kafa yapisiyla olmaz bu işler. İnsanlara homojen bir gelir ve egitim sunmayan bu sistem hirsizlar yaratmaya devam edecek.

• quote:

Tamam sen haklısın yerde yatıyorlar
    Evet yerde yatıyorlar

Ben bursa nin yıldırım Mahallesi'nde oturuyorum
    Yıkılan roman mahallesi kamberlik in hemen altında

Maalesef bizim buralarda uyuşturucu belasından çok içeri giren tanıdığım var
    Bizzat birinci ağızdan söylenenleri yazıyorum

Bak güzel kardeşim, bir cezaevinde bir ya da iki koğuşta adam fazla ise o zaman bir kaç gün yere yatak atarak kalırlar.
    Daha sonra boşalan koğuşlara geçerler sorun kalmaz.

Bakmayın medyada orada burada cezaevlerinde yerde yatıyorlar teranesine.

• quote:

Bak güzel kardeşim, bir cezaevinde bir ya da iki koğuşta adam fazla ise o zaman bir kaç gün yere yatak atarak kalırlar.
    Daha sonra boşalan koğuşlara geçerler sorun kalmaz.

Bakmayın medyada orada burada cezaevlerinde yerde yatıyorlar teranesine.
    Okuduğunu anlama zorluğun mu var?
    Medya diyorsun hala
    Ben de sana diyorum birebir içeriden çıkanlar ile konuştum

Ha hala anlamak istemiyorsan habere bak
    Sizin partinizin milletvekili yapmış açıklamayı

Cezaevlerinin Doluluk Oranı Kapasitenin 40 Bin Üzerinde
    İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Hakan Çavuşoğlu başkanlığında toplandı. Komisyonda bir sunum yapan Cezaevleri Şaban Yılmaz, 385 cezaevinde 260 bin kişinin olduğunu söyledi. Cezaevlerinin kapasitesi ise 220 bin.

Bianet - Bagimsiz Iletisim Agi
    Cezaevlerinin Doluluk Oranı Kapasitenin 40 Bin Üzerinde
    https://m.bianet.org/bianet/siyaset/202623-cezaevlerinin-doluluk-orani-kapasitenin-40-bin-uzerinde

Hayırdır nerden benim partim oluyor?
    Birebir yatanlarla görüşmüş vay anasını.

Peki o yatanlar, kışın kalorifer peteklerine el süremeyecek kadar sıcak yandığını, sıcak suyun sürekli aktığını, lig maçlarını izlediklerini, kantinden paraları varsa carte dor dondurma dahil istediklerini alabildiklerini de söylüyormu?

O kapasite aşımı dediğin 40 bin kişi olayı da şu, normalde bazı suç türlerinde artış oluyor dönem dönem o zaman içeri giren sayısı arttığında, misal bir koğuş 16-17 kişilikse 20 kişiye kadar çıkabiliyor.
    Türkiye de ki cezaevlerinde de bu koğuşlardaki toplam fazlalık sayısı 40 bini buluyor.

Senin gibi ordan burdan kulaktan dolma konuşmuyorum Aslan parçası

• Geçmiş olsun dostum, sanırım çoluk çocukta benim sibop kapaklarını çalmışlar 2 gün önce ..

• hırsızlık olayında, davalıyı davacı ile karşı karşıya getiren durumda bahsi geçen kanunu, davalının af hakkına sahip olduğunu düşünerek hareket ettimizde:

zararın karşılanmasına yönelik tazminatın karşılanmasına istinaden davacı af talebinde bulunarak davasından şartlı vaz geçebilir böylelikle eli de kesilmiş olmaz!

yasa olarak, hırsızın karşısına onu korkutacak bir şeyle çıkmazsanız eğer hapisaneler de dolar ondan sonra da boşaltalım diyerek, rahşan affı gibi (devlete karşı işlenen suçlar dışındaki suçlara erteleme veya şartlı salıverme getiren yasa) yasa çıakrtılır. olan yine vatandaşa olur.
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    İlkel yöntemleri savunmuyorum. Önceki mesajlar üzerine yazmıştım. Hırsızın kolunu ister kes ister kesme devlete külfettir her iki durumda da. Eğer bu olayların önü alınmazsa evet ne yazik ki "bir fara(22000 TL) bir kol" gibi uygulamalar belki çare olarak sunulabilir. Ancak gerçek hırsız yerine yanlış yargılama sonucu hiç suça karışmamış biri cezalandırılırsa çok vahim sonuçlar doğurur. Bu sebeple uygulanabilir değildir. Umarım yeterince açıklayabilmişimdir.

Bunun yerine maddi zarar giderilene kadar ağırlaştırılmış müebbet hapisten yanayım.Tekrarı halinde maddi zarar miktarının bir katı kadar daha ceza yazılarak Hazineye aktarılabilir.

• Geçen sene akü çalıyorlardı bu sene de far hırsızları çıktı inşallah bi an önce yakalanırlar

• Kasko firmalarının bu işle bir alakası yoktur umarım... Düşen satışları artırmak için böyle karanlık işlere girmiyorlardır umarım...

Ülkenin çivisi çıktı artık.

• Benim de geçen sene ayna camlarımı çaldılar. Kararan ısıtmalı aynalar revaçtaymış. Yenisi 2500 tl sadece ayna camı düşünün. Kaskodan yaptırmadım. Camcıdan uyduruk kesilmiş cam aldım. Silikonla yapıştırttım kinbir daha çalmasınlar.

• Öncelikle geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunup gereken cezaları alırlar.(denetimli serbest bırakırlarda bi umut işte)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.