Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkede hırsız ceza almıyor ki. Polis bunları yakalasın sonra zaten serbestler sokaklar 30-40 sabıkalı insanlar dolu. İnsanların dişinden tırnağından arttırarak kazandığı parayı, malı çalan kişilere şeriat kanunu uygulanmalıdır. Şeriatın tek güzel yanı bunun alınması lazım. Hapisede atmaya gerek yok. Kes bir elini ikici sefer yaparsa kes ters ayağını bakın noluyor. Hırsızlık oranları %85 azalır. Hırsızlığın bu kadar artmasının nedeni ceza olmamasıdır. 10 liralık ya da 100.000 liralık gözetmeden hırsızlığa gerekli ceza verilmezsen bunların ardı kesilmez. Birde bunları hapise atıp besliyorlar atarlarsada hiç gerek yok kes elini yolla.
  • Kafaya bak pırıl pırıl. Sonra sen mi besleyeceksin o kolunu kestiğin adamı?
  • Bu ülkede şeriat da gelse çözüm olmaz, herkes çakal olmuş. Adaletin olmadığı yerde şeriati kim sağlayacak?
    Kime güveneceğiz yargılamak için? Ben ne ülkenin adaletine güveniyorum ne de şeriatin çözüm olacağına, insanlar kötü olduktan sonra hiç bi halt düzelmez. Bireysel silahlanmaya doğru gidiyor bu iş benim gözümde, üç beş kuruş avukata hakime para yedirirsiniz sizde cezasız kurtulursunuz.
  • Adaletin hukugun icineedersen boyle olur. Devletin en tepesindekiler bile mafya agziyla , asarim keserim havalarinda.
    Kime kime gucu yeterse tam bir kabile duzenine cevirdiler ortami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeriatla yönetilen suudi arabistanda çalışıyorum. aracın değişik zamanlarda sağ sol dikiz ayna camları, plastik jant kapakları, sibop kapakları çalındı. park halinde iken 2 kere farklı zamanlarda vurup kaçtılar. bunların hepsi 5 ayda oldu. belki iyi bişey sananlar varsa ondan yazıyorum.
  • Adalet sistemi hırsızları ödüllendiriyor. Tepemizdeki hırsızların da işine geliyor. Hırsızlık vakaları kapkaç vakaları gibi oldu. Önlemini almazsalar alıp başını gidicek. Yok hırsız evime girecek de yatak odasında olacak da belden aşağı sıkacakmışım da anca olacak nefsi müdafa. Arkadaşım Amerika'da sıkıysa özel mülk yazan arsaya gir bak canlı çıkabiliyormusun. Adam izni olmadan girdi çektim vurdum bitti diyor hayat devam ediyor. Yok bu tarz olayların yaşanması yüzünden yakında herkes silahlanacak elin magandasına, hırsızın kendisi kendi anladığı adaleti dağıtacak bu gidişle.

• Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!

• Evdeki avizeyide çalar bunlar amk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu benim arabanın park lambasını değiştirene kadar canım çıktı bunlar 30 saniyede koca farı nasıl söküyorlar. Kaputu bile açmıyorlar galiba. Bu farı üstten tutan bir vida falan yok mu?

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Para edeceğini bilseler, adamın gözünü bile gözlerini kırpmadan çalarlar gibi bir durum var.
  • yuhh bir far ne kadar para ediyor ki
  • Kalanlarla kullanıcısına yanıt
    led olanlar 20 bin civari masraf cikariyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 4 Ağustos 2019; 16:43:11 >
  • Leonlar Mk3 ler geldiğinde Led farlar style donanımına ek opsiyon olarak satılıyordu.. Panoramik Cam tavan gibi...

Kasko yaptıranlar poliçelerine dikkatli baksın , bu opsiyonu ekletmeyip standart Leon Style olarak poliçe kestirdiyseniz , Led farların çalınması durumunda kasko şirketinden tansiyonunuzu yükseltecek cevaplar alabilirsiniz...

Şimdi de Style paket Leon aldığınızda Dynamic Paket diye opsiyon paketinde alabiliyorsunuz far , cam tavan vs...

Aracı aldığınızda kasko yaptırırken ruhsatta LEON 1.6 TDI SCR 115 HP DSG S&S Style diye görüp poliçeyi kestirirseniz Allah Korusun herhangi bir hasar durumunda Dynamic Paket içerisindeki hiçbir opsiyonel ekipmanı kasko şirketi karşılamayacaktır...

Aman dikkatli olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 4 Ağustos 2019; 16:52:49 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Yok sattıkları zaman ne kadar para alıyorlardır diye sormuştum. Arabadan farı alırken tampon çamurluk hatta kaupta bile zarar verilmiş....
  • Kalanlarla kullanıcısına yanıt
    sahibinden ilanlari 3000 ve ustu hep, sag sol ayri birde. guzel para..

• quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

şeriatla yönetilen suudi arabistanda çalışıyorum. aracın değişik zamanlarda sağ sol dikiz ayna camları, plastik jant kapakları, sibop kapakları çalındı. park halinde iken 2 kere farklı zamanlarda vurup kaçtılar. bunların hepsi 5 ayda oldu. belki iyi bişey sananlar varsa ondan yazıyorum.
    Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!

Daha neler yaşayacağız bunlar başlangıç.Oraya doğru gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 4 Ağustos 2019; 17:4:7 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.