Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun malesef çok kötü bir durum, bu hırsızlara geçci eften püften bir ceza verilmemli (Teşvik gibi oluyor!) 2-3 hafta önce arkadaşımın Balmumcudaki dükkanın önünde sizin Leon nun aynı modeli ;(Beyaz) aynı akıbete uğradı malesef.Şu an Leon 3 ve 4 kasa BMW ile C serisi Mercedeslerin başına çok sık geliyor bu işler (Hatta bir 3 serisinin torpidosunu biel çalmışlar) Ben sökmek istesem herhalde 1 komple gün harcarım torpidoya!
  • çok geçmiş olsun .. geçenlerdede istanbul cennet mahallesinde ben lokantada yemek yediğim sıralar benim Mini markalı aracımın ön amblemini söküp çalmışlardı 30 dakika içerisinde sadece .. öğle vakti idi o kadar sokaktaki insanlarda mı görmedi orasıda ayrı konu işlek bir mahalle çünkü .. hayır amblemi ne yapacak orasıda ayrı bir konu .. 500 lira maliyeti olmuştu bana .. ülkede değişmeyen tek sistem ADALET.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanic70 -- 4 Ağustos 2019; 1:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

çok geçmiş olsun .. geçenlerdede istanbul cennet mahallesinde ben lokantada yemek yediğim sıralar benim Mini markalı aracımın ön amblemini söküp çalmışlardı 30 dakika içerisinde sadece .. öğle vakti idi o kadar sokaktaki insanlarda mı görmedi orasıda ayrı konu işlek bir mahalle çünkü .. hayır amblemi ne yapacak orasıda ayrı bir konu .. 500 lira maliyeti olmuştu bana .. ülkede değişmeyen tek sistem ADALET.!
    Lastiklerin sibop kapakları çalınıyor dostum. Aracın amblem logosu hayli hayli çalınır.

Ülkenin içine edildi.

S.o. gitmek lazım bu ülkeden.

Medeniyet sıfır ülkede. Adalet mi ? Kalmadı değil. Yok.
  • Geçmiş olsun Allah beterinden korusun bu bukadar kolaymı sökülüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hırsızlıklardaki artış bence yönetim kaynaklı insanlar daha fazla çalmaya yöneliyor suç oranı artmaya başlıyor geçen haberlerde 200 bin liralık kumaşı 5 dakikada dükkandan çaldılar 10 kişi maskeli birisi falan geçse yoldan polis bile geçse öldürebilirler yazık cidden.
    Demirören Haber Ajansıyoutube
    5 dakikada 200 bin liralık hırsızlık! O anlar kameraya böyle yansıdı
    https://www.youtube.com/watch?v=qNuvWTF-D18
    yapılan hırsızlığın kayıdı

• Beni baskan yapin hemen avrupa birligini iptal edip Turk birligini kurayim pesine hapishanelere gerek kalmadan hirsizligin cezasi olarak olarak caydırıcı(sakat birakan cinsten) cezalar getireyim.Ustelik goreve basladiktan sonra kazandigim malvarlığı mi ise goreve baslar baslamaz mehmetcik vakfina bagislayacama imza atarak. Oylari bekliyorum.

• Bu olayı yaşayan herkese geçmiş olsun. Umarım bu şerefsizler bir an önce bulunur. Para kolay kazanılıyor sanki. Şerefsiz oğlu şerefsizler.
  • Daha dün akşam TV ye çıktı o kaskli motorlu hırsızlar bı Porche nin farlarını çaldılar. Kameraya cekenede ateş ettiler silahla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam.

Muz cumhurriyetinde standart bir gün daha..
  • Ramazan Yıldız MFHUO kullanıcısına yanıt
    Bir koseye girmislerdir,cay sigara cekirdek yapiyordur kolpalar.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yol önerdim. Hangisinin uygulanacağı devlete kalmış. Banada kalsa maden ocağı iyidir en azından bir işe yararlar.

• Ne desem bilemedim, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenssabahattin

Seriat kanunlari derhal gelmeli
    Allah razı olsun. Bu mesajın bazılarına battığını görmek ne üzücü. Allah hidayet nasip etsin onlara

• Ülkede hırsızlık suç olmaktan çıkmış. Şimdi yakalansa bu hırsızlar 3 bilemedin 6 ay sonra yeniden dışarıda. Tabi devam edecek çalmaya ne yapacak? Hapishaneler de yer yok adam koymaya. Daha bitmez bu işler. Vatandaşlar kendi önlemlerini alsın. Emniyetten bir şey beklemesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekirin

Bu farlar bu kadar kolay mi sokuluyor. Bmwden imkansiz cikarmasi
    Hırsız diyorsun bmw falan dinlemez. Gerekirse çamurlukları tamponu söker parçalar gene çıkarır o farı. Hiç sökemezse hırslanır kırar. Onunla da kalmaz arabanın içine girer konsolu söker, bunu yaparken de direksiyonu yamultur levye ile. Bir de jantlarına bakar, sipariş varsa o onları da alır götürür. Yeterki zaman ve mekan uygun olsun. Ki bu anlattıklarımı da yapmışlıkları var bmw araçlarda. Bmw aracınız varsa İstanbul'da yaşıyorsanız arabanızı bu aralar iyi koruyun. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.