Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisey degil bizim kaskolarda zamlanacak bu olaylardan etkilenip. Havuzda toplanan paradan cikiyo sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu allahsızlar farları çalıp maslak sanayide satıyorlar. Elleri kırılsın yapanların. Sözün bittiği yerdeyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

artık far koruma diye bir şey çıkar akşam giderken önlü arkalı farlara takılır sökülmez başka çözümü yok.

Yada arabaya komple elektrik vereceksiniz dokunanı sallayıp atacak.
    kafası sökülen teyp gibi yapsınlar parkettiğimizde yanımıza alak

• O zaman önce sizden başlayalım. Siz daha önce kesin birşey çalmışsınızdır, mesela internetten film indirmişsinizdir, müzik indirmişsinizdir, mouse tıkladığınız parmakları kesmekle başlayabiliriz. Eğer esnaflıkla uğraşıyor iseniz kesin vergi kaçırıp bizlerin hakkını çalmışsınızdır. Hatta şöyle yapalım siz çok samimi bir inanana benziyorsunuz. Hemen mutfağa geçin ve kendiniz vurun satırı. Hadi buyrun.

K.

• İnsanlar şeriata kötü gözle bakıyor fakat şeriat gelse böyle olaylar kalmaz, yakalayacaksın hırsızı keseceksin 2 elini bileklerinden, bakalım bir daha hırsızlık oluyormu.

Bundan 1 yıl önce 1 grup serseride bizim mahallede sıradan araçların yan aynalarını koparıp kırıyorlardı.

• Yallah Arabistan'a o zaman...

• acaba kim çaldı????

bu ilanların hepsi dün verilmiş.
    Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!

• aslında 2. el far ilanlarına çıkma satan yerlere haber vereceksin bulacaksın bu farları sonra polis
    itler
  • Malum siteye seat leon led far diye aratinca bi ürün cikmiyor şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapalı garajlı bir evim olmadan doğru düzgün araba almak istemiyorum bu yüzden. Dünya para ver sokağa at sonra bunlar olsun, yazık para kolay kazanılmıyor.
    Daha halen de garajsız apartmanlar inşa ediliyor, İstanbul'un en büyük problemi parkedecek yer olmaması.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Bu işte 2 ağır ceza var biri şeriat cezası elinin kesilmesi diğeride bana göre güzel sovyet sistemi ceza olan kömür madenlerinde eşşek gibi çalıştırmak.

Bu iki cezada bayağı caydırıcı olur. Ağır hırsızlık vakalarında mesela büyüm bir soygun, adam yaralamalı soygun veya tekrarlanan soygunlarda el kesilmeli. Cana zarar vermeden ve ilk kez işlenen soygun suçlarında ise zonguldak kömür madenlerinde eşşek gibi çalıştırılmasıdır. Çalışmayan olduğu zaman sağlam bir dayak vurulup iyileşene kadar dinlendirilmeli. Tekrar madene indiğinde tekrar çalışmazsa yine aynı şekilde bir tarafını kırmadan tabi sağlam bir dayakla ceza süresi bitene kadar sürekli bu döngü olmalı.

Ayrıca tecavüzcü sapıklara da kısassa kısassa şekilde bir grup siyahi kişiler tarafından tecavüze uğratılmalı veya bu işi için özel bir düzenek kurulup kıssas şekilde yaptıkları yaşatılmalıdır.

Kimse kusura bakmasın bizim millet arsızdır. Hapishaneyi tatil veya suçlu eğitimi mekanı olarak görürler.

Milletçe bilinçlenene kadar ağır cezaların uygulanması gerekiyor. Ancak böyle hızlıca medenileşiriz.

• Çok doğru kendime ait kapalı garajım olmasa araba almazdım. Dışarda bırakınca aklım araçta kalıyor.

• Bu farlar bu kadar kolay mi sokuluyor. Bmwden imkansiz cikarmasi

• Bu farları çalanlar kadar çıkma parça alanlarda suçludur.

Bu işlerin piyasası olmasa hiçbir hırsız zevkine parça çalmaz.

Ben parçası bulunmaycak kadar eski bir araç hariç hiçbir zaman çıkma parça almayacağım.

Aynı bilince herkes sahip olursa anca bu olayların sonu gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: efendizade34

İnsanlar şeriata kötü gözle bakıyor fakat şeriat gelse böyle olaylar kalmaz, yakalayacaksın hırsızı keseceksin 2 elini bileklerinden, bakalım bir daha hırsızlık oluyormu.

Bundan 1 yıl önce 1 grup serseride bizim mahallede sıradan araçların yan aynalarını koparıp kırıyorlardı.
    Gözünün önünde biri hırsızlık yapar arkası sağlamdır siz şahit olmaya gider iki elinizi kesilmiş hâlde eve dönersiniz.

Oğluna ceza veren kadılar varken Osmanlı'nın iyi dönemleri idi. Ne zaman elalemin karısına kızına hallenen kadilar ortaya çıktı Osmanlı da Adalet bitti ve devlette bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Ben de elbet yüksege satmak isterim ama trameri yüzünden ayni hasarda tramersiz araca göre aynı fiyatda gidecegini sanmıyorum. Almazlar yani.
    Maalesef öyle bir tramer algisi var.
    Mantiken tramer direkt değeri düşürmemeli zaten ben hatta tramer sorgulamada miktar yazmasin değişenler boyananlar yazsin diye de demiştim bir mesajımda.
    Ürünün kazasızsa böyle eften püften değişim olduysa gram fiyat düşmemek lazım, bi kere yeni parça takılmış. Yurtdışında adamlar boyalı 2. El arabalara daha çok fiyat biçiyor bizde 5-10 k fiyat kırdırırız. Lan arabada oynama yok, takla atmamış yinede takla atmış gibi görüyoruz. Bunun nedeni de ückağıtçı oluşumuzdan.

• Bekirin kullanıcısına yanıt
    sökerken ön tamponun anasini belliyorlar zaten

sizin bmwlerinde orta konsolunu kanirtarak ekranlari sokuyorlar direksiyonu yamultup airbegleri carpiyorlar problem degıl

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Senin arabani marabani asaladigimimi sandin hint fakiri :)

• Bekirin kullanıcısına yanıt
    leon yada konu benim değil ki bmw de olmuyo minvalinde yazmissin imaknsiz diye bende latife ediyorum

bmw de yukte hafif sokmesi kolay ederi çok daha pahali parcalar var Allah basina vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Ağustos 2019; 1:36:26 >
  • Geçen gün haberlerde de yanılmıyorsam porsche'un farları sökerken biri camdan bağrıyor ne yapıyorsunuz diyordur muhtemelen ve içlerinden biri camdaki adama mermi sıkıyor. İzlediğim kanal tgrt haberdi sanırım. O an zap yaparken denk geldim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.