Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günah keçisi olmayı göze alarak bu mesajı yazıyorum. 7-8bin masrafı karşılayamayacaksanız yüksek model arabalara binmek biraz garip geliyor bana. Bir ilan vardı bmw satan bir kişinin. Başlık şöyleydi "paran yoksa BinMeyiWe"
    Hemen savunmaya geçmeyin. Açıklayayım peşinen. Ağır bakıma girerseniz zaten size 4-5 bin masraf çıkarır bu arabalar. Hele serviste yaptırırsanız 7-8 geçer bile. Bir kaçta sorunu varsa çok normal fiyatlar. Ee kaskoya mı yaptırcaz ağır bakımı? Yoksa temiz seat diye satılığa mı çıkarcaz.

Son sözüm tabi hırsızlar yakalansa bütün yaptıklarının hesabı sorulsa. Doğru olan bu ama ben masrafı karşılayacak durumum yok kısmı için yazdım. Hırsizlık konusunu ayrı tuttum. Tekrardan geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayesque kullanıcısına yanıt
    Beni güldürdün Allah’da seni güldürsün..Esnaf değilim vergi kaçırmadım..İnternetten müzik indirmişliğim vardır uzun zaman önce..Hatta YouTube ‘dan da birşeyler indirip dinlemişimdir..İnternet herkese açık bir mecra olduğu için yapmışımdır..Ancak sizin kastınıza giren şey, benim o indirdiğim müziğin ticaretini yapmamla ortaya çıkar ki ben öyle birşey yapmadım..Ancak bir hayli rahatsız olduğunuz zannına da kapılmadım değil,sizde böyle şeyler yaptınız mı?Yaptıysanız hangi amaçla yapmıştınız?Bakın kıymetli dostum,ne yazdığımı iyi okuyun..Ben ne yazdığımın farkındayım fakat siz işinize geleni anlıyorsunuz..Eğer bahsettiğiniz konunun da hırsızlık suçu olduğu kabul edilirse yani internetten müzik indirip dinlemenin yani,o yönde yasa çıkarmalarını desteklerim..Saygı ve selamlarımla dostum..
    Edit;kelime hatası:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 4 Ağustos 2019; 11:42:37 >
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız ama hayat nereye gideceğini bazen bilemiyorsunuz.
    Bekar bir adamım ve ailemle yaşıyorum. 2 seneye kadar hanemize 3 maaş giriyordu. Önce babam kalp krizi geçirdi ve artık çalışamıyor. Son bir yıldır ekonomik kriz bahanesiyle işten çıkarıldım ve hala işsizim. İşsizlik maaşım geçen ay bitti. Hane şu an babamın emekli maaşıyla dönmeye çalışıyor.
    Mabadına don alacak parası yok elinde 10.000 TL lik telefonla gezen tiplemelere bende gülüyorum.

Bir de şuna deyineyim. Ortalama bakımım 1-1,500 arası 3 yıldır kullanıyorum. Kasko 1,780 di. Yakıtı da sıkmazsanız üzmeyen bir araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 4 Ağustos 2019; 11:50:27 >
  • far 7 bin tl sitelerde bune lan
  • internette satılan ürün lerde araştırılmalı,hatta internette satılanlar bile revizyon adı altınta çalıntı far olabilir
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsın fakat;kısas hükmü sadece öldürme suçlarında geçerli..Fakat suç işleyene misliyle ceza vermek yani yaptığına tam karşılık olacak şekilde ceza vermek doğrusu..Zinanın cezası toplum içinde kırbaç vurmak mesela,onu ifşa etmek..Başka birşey yok..O yüzden her suçta aynı ceza olmadığı gibi kısas uygulamasıda sadece öldürme suçlarında..Haksız öldürme tabi,nefsi müdafaa gibi durumlar değil..Suçsuz bir cana kıymak gibi..Allah’ın kanunları yeryüzünde adaleti ve huzuru hakim kılmak içindir , korkmayalım..Bunun için Arabistan’a gitmeye gerek yok,sadece hukuksal düzenleme yeterli..Avrupa birliği dalgasına gidiyoruz bakalım..Allah sonumuzu hayır etsin..Son bir not:yazdıklarım sürekli bir tarafa çekiliyor, çekmeyin..İsteyen dinini yaşasın isteyen dinsizliğini ama herkes birbirine saygılı olsun..Hukuk ve adalet herkesin ihtiyacıdır sadece bir zümrenin yada dindar olanın değil..Her bireyin dokunulmazlığı vardır..Hem can hem de mal dokunulmazlığı,o zaman en uygun en caydırıcı ve yaradılışa en uygun sistem hangisiyse ben ondan yanayım..Saygı ve selamlarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

acaba kim çaldı????

bu ilanların hepsi dün verilmiş.
    şimdi buraya baskın yapacak bir babayiğit polis aranıyor.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Çok sinir bozucu bir olay insanı ülkeden soğutur. Bu kadar güvensiz hale geldik .

İnsanlar anlamak istemese de şu gerçek var ne yazık ki bunlar iyi günlerimiz .

6 milyon ne olduğu belirsiz adamı aç adamı kapıdan içeri hop diye alırsan ülkenin ...... ama gelenlerde suç yok sadece savaştan kaçtıkları için kızabiliriz onlara. Asıl suç kapıyı açanda.
    Mesela avrupa bize kapıyı açsa ülkenin yarısı Avrupa’ya gider.
    İkinci büyük tehlike 3-5 yıl sonra bunlar yabancılıklarını atacaklar aç kalmamak için her türlü pis işe girişip potansiyel mafya hırsız vb olacaklar ülkenin suç sektörü bunlardan sorulacak zaten bizdeki mevcutlar yetmezmiş gibi . Bir de hepsinin kucağında 2-3 yeni doğmuş bebek çoğalıyorlar çok hızlı

Geçen gün bakan soylu açıklama yapmış geri gönderilme durumları yok diye alanlarla alakası yok yüzlerini görmüyorlar tabi bizim mahallemizde Bodrum katımıza kadar girdiler.
    Bence bunlar iyi günlerimiz çok ciddi tedbirler alınmazsa ki hiç kimsenin salladığı yok halimiz perişan ilerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İsteseler 1 haftaya kalmadan anasından doğduğu yere kadar bulurlar çalanları. Ama kimsenin ..... değil hırsızlık.
    Polis bile gözü önünde olsa yakalamak istemiyor bıkmışlar. Polise sormuştum durum neden böyle diye biz yakalıyoruz götürüp teslim ediyoruz adam yine ertesi gün aynı yerde aynı işi yapmaya başlamış diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M Y S T -- 4 Ağustos 2019; 13:9:1 >
  • Bir de sorum olacak.
    Ben led farsız arabalara öyle direk led farı takınca işlev görmüyor diye biliyorum. Arabanın fabrika çıkışı elektronik sisteminde olması lazım diye bir muhabbet duymuştum. Doğru mudur acaba? Doğruysa bu adamların far ne işine yarayacak? Sadece kazalı araçlara çıkma far mı satacaklar

• Teknolojisini yaratamadığımız araba dediğimiz alete taparcasına değer verirsek getirileri böyle oluyor malesef. Daha neler görücez.

Araç sahibi özelinde konuşmuyorum elbette, kendisine geçmiş olsun sıkıntısız hallolur umarım diyorum.
  • Seat Leon sattıracak olay yalnız. DSG patlıyor derken sabah kalkıyorsunuz haşırt 10 kağıt

Burda Seat’a gömmedim öyle görünse de bu arada, Seat’ı severim.

• 2 far 20.000 ve bu araç Avrupa standartlarında ultra lüks bile değil standart bi araba...
    geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 4 Ağustos 2019; 13:29:11 >
  • Neden leonu tercih ediyorlar

• Çalınan sadece seat değil çeşitli araçlara da dadandılar. Arkadaşımın Mercedes c180 inden de orjinal sis farlarını çaldılar. 3 4 gün önce avcılarda evinin önünde olan bir olay.

• Önce, makam mevki sahibi olmanın , ticareti büyütmenin yolunu , o sümüklü vaize bağlanmaya ... Zaman Gazetesi aboneliğine bağladılar.

Sonra da alayını toplayıp içeri tıktılar. Kepsut L tipi cezaevinin 1800 kişi kapasitesi var. İçerisi Fetöcu dolu.

Zaten, hırsızı içeri atabilsen ne olacak? Gebeş gibi yatacak , çıkacak.

Yol kenarında çalıştıracaksın, küçük suçtan ceza alanları.

Bekçilere gelirsek... Evime yakın manzaralı bir yer var. Her gidişimde bekçiler gelir,GBT sorgular. Sonunda , siz benim kimliğin fotosunu çekin de her akşam sorgulayın , dedim.

Polisler de bunları kullanıyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Türkiye tarikatlarıyla Suriyelileriyle...
    Geçmiş olsun.
  • Sizin adınıza üzüldüm,geçmiş olsun. Tekrarlanmaması dileğiyle ve en yakın zamanda isteğiniz doğrultu da çözülür umarım. Bu ara böyle furya gibi birşey var sanırım. Geçen haber kanalında izledim. Beşiktaş da bir Porsche'ye aynısı yapıyorlar. Adam fark ediyor ve evinden bunlara seslenirken aynı zamanda video kaydı alıyor ve bu esnada adama tabanca ile ateş ediliyor. Durum bu şekilde ve hiç hoş değil. Ettiğiniz dua'ya katılmakla birlikte, Allah herkesin yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 4 Ağustos 2019; 14:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

şimdi buraya baskın yapacak bir babayiğit polis aranıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam yakalamışsın net yani şimdi gidip elinle koymuş gibi alacaksın bu adamlarla bağı yoksa bende hiç bir şey bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.