Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ülkeye şeriat gelse hırsızlığı başkası yapar gene senin kolunu bacağını keserler emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yemeğe ekmek bulamıyor. Kıçında don olmadan geziyor ondan bmw ye biniyor
    Bu tip insanlar olduğu sürece bu hırsızlıkların ardı arkası kesilmez .

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal o hırsız kadınlar şopardır, kimbilir hangi memlekete göçüp gittiler bir daha bulunması tabii ki zor.

Ne altı ayı?
    Nerde yazıyor altı ay olduğu bana bunu gösterirmisin?

• KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Bir insan suça meyilli ise suç işler.
    Bence arkadaş doğru demiş.
    Sizin dedikleriniz gibi olsa keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Bakın yüksek tramer az kaza olayina çoğu kişi güvenip de almaz. Biz ne kontroller yaptiriyoruz da sonradan yine bir şeyler çıkıyor.
    Trameri yüksek olup hatasi az olduğuna inandiginiz aracı neden alırsınız ? Fiyati düşük olduğu için.
    Yoksa ayni fiyatda olsaydi ayni hatada trameri daha düşük araç varsa onu alırdınız.
    Hadi az hatali trameri yüksek araci dediginiz gibi fiyatı düşük olmadan şekilde aldınız ( ki bence hata yaptınız ayni fiyata tramersizi varken) sonra siz satarken cok zorlanirsiniz ayni fiyata almazlar.
    Hocam bu olay senin başına gelse kaskonla yaptırsan ve 20k tramer görünse değişenler de sorguda çıksa ucuza mı satarsın? Kapı gibi elinde belgen varsa emin ol ederine sararsın. Ağır hasarlı işlemli ucuza alacağıma böyle aracı ederine göre alırım daha iyi. Değişen önemli ama neden değiştiği de önemlidir. Bu aracın ön tamponu değiştir iyi bir eksper önden darbe almadığını söyler. Şasede işlem yok, Airbag açmamış daha ne istiyorsun kız gibi araba. Bir de trameri var diye ucuza mı kapatacaksın 😅

Sen bana araç hırsızlığı ya da araçtan parça hırsızlığının altı ay olduğunu göster bakayım?
    Ben mi bilmiyorum evet haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: kcart

tramer olupta değişen olmayınca ınsanın aklına daha baska seyler gelır halıyle. Yanı tramerde far tampon dıye yazarsa o zmn umursamazdım

Alıntıları Göster
    Kaskodan yaptırırsa sahibi her şey görünür hocam.

• Eyüp Emniyettepe Mahallesinde bu hafta içi yeni servisten çıkan leonun sol farı çalındı sağa sıra gelmedi demekki arkadaş isyanda...

• 20-25 bin tl tramer kaydı, aracın değerinde 5-6 bin liralık düşüş, sonraki kasko döneminde en az 1.5 bin liralık artış, mevcut dönemde kaskoya verilen en az 1.5 bin lira.

farları kendin alıp yaptırsan daha karda olursun. bu kasko sisteminin çok ağır kaza olmadıkça hiç bir karı yok.
  • bu farlar ne kadar

• DEVLET BUYUKLERINE SESLENIYORUM BURDAN TABII DUYULMAZ BU HIRSIZLARA BU KADAR YUZ VERDINIZ BAKIN GORUN MILLETIN HALINI SONRA OY DIYE KUDURUYORSUNUZ MUHALEEFET EZECEK GELECEK SECIM SIZI SIZ DAHA KOLLAYIN BU KANUNSUZ ADALETSIZ INSANLARI BIZ IFADE VERENE KADAR ADAMLAR YAKALANSA BILE CIKIYOR ARKA KAPIDAN SEN IFADE VERMEK ICIN SIRA BEKLE DUR BIZDE MASKE ELDIVEN KASK TAKIP BUNLARA ADALETI KENDIMIZ MI GOSTERELIM ISTIYORSUNUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allah aşkına bana böylesi bir hırsızlık yapıp 6 ay yatıp çıkan birini göster?
    Sen bunları nereden biliyorsun?
    Bıçaklayıp adam öldüren adam 3 sene de çıkıyorsa onun senin bilmediğin bir nedeni vardır, öyle telefonla çağırdı felan değil..

• john mclane kullanıcısına yanıt
    tamam. bundan sonra inanmam. hükümet ne derse ona inanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shifter06

Bu ülkeye şeriat gelse hırsızlığı başkası yapar gene senin kolunu bacağını keserler emin ol
    Kanunlar var, uygulanmiyor ki... Seriat Iran`da var, gidip orada tadabilirler kanunu nizami, o kadar az suc isleniyor ki (Neredeyse iki kisinden birisi kafa yapici madde kullaniyor), seriat gelsinmis...

Afganistan`da Dunyadaki opium`un %90`i uretilir, bununla da eroin. Afganistan`dan Dunya`ya nereden dagilir bu Eroin, bildiniz, seriatla yonetilen Iran`dan

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Ben de elbet yüksege satmak isterim ama trameri yüzünden ayni hasarda tramersiz araca göre aynı fiyatda gidecegini sanmıyorum. Almazlar yani.
    Maalesef öyle bir tramer algisi var.
    Mantiken tramer direkt değeri düşürmemeli zaten ben hatta tramer sorgulamada miktar yazmasin değişenler boyananlar yazsin diye de demiştim bir mesajımda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.