Şimdi Ara

SERIAL ATA DISKLERINIZDEN MEMNUN MUSUNUZ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sata=Bela.. Ben slave olarak kullanıyorum.
  • ya bide disket le ayrıyeten tanıtmanız lazım kim uğraşacak şimdilik sata ilgimi çekmiyor
  • 2si de bi sorun çıkarmadı tıkır tıkır çalışıyorlar. Samsung kesinlikle derim sorunsuz + sesten eser yok
  • ben sata ilk çıktıgı zamandan beri kullanıyorum hiçbişi olmuyor. taş gibi.
    haa dersinki satayla pata arasında ne fark war. ben kablodan başka 1 fark goremedim.
  • ben ıde mı sata mı kararsız kalmıştım suanda sata kullanıyorum memnunum herhangi bi sorunlada karşılaşmadım 2 ile 8mb cache bellek arasında fark oldugunu da sölemeden geçemem muhakak 8 lik alın hele bi de photoshopla ugraşıosanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

ben sata ilk çıktıgı zamandan beri kullanıyorum hiçbişi olmuyor. taş gibi.
    haa dersinki satayla pata arasında ne fark war. ben kablodan başka 1 fark goremedim.

+1

Bir de hatırladığım kadarıyla yakın bir gelecekte SATA 2 benzeri bir teknolji çıkacaktı 300-600 MB/s teorik hızı olan.. Onu beklemek daha mantıklı gibi..

Bu arada uzun süre PATA kullandıktan sonra bende SATA hdd kullanıcısı oldum ve teknakillah ın dediği gibi aman aman bir fark göremedim..
  • Walla ii hoş hızlı ama birincisi ses sorunu genelde müşteriler sesinden şikayetçi
    birde sistemin çabuk çökmesi ya bizim müşteriler kullanmasını bilmiyor yada satalar çabuk çöküyor
    karar senin
  • sata 2 yi beklemek mantıksız o teorik hızın gerçekleşmesi için diskin 10000 15000 rpm dönmesi lazım buda pek mümkün gözükmüyo ucuz modeller için
  • satalar diğerine göre çok fazla hızlı degil
  • Sata bencede okadar gerekli bişey değil benim sata 80gb samsung var 40gb maxtor PATA ya göre 3 kat sesi var. Çok büyük hız farkıda yok. + Disketle açması ayrı bi bela. Elinde boot lu cd yoksa win kurması bela. +çok hassaslar. Ama maxtordan daha az ısınıyo.
  • [Deleted by Admins]
  • walla bende bi ide bi sata var ama acıkcası sesten rahatsız oldugum hic olmadı yada fazla daldıgımdan duymuyorum ama ben satayı ide den sonra aldım nedenide 80 gb dolmustu 160 gb dah aldım almısken yenisi olsun diye sata aldım buyuklugunden ve biraz daha fazla ısınmasından baska bi fark gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardi_mojito -- 9 Nisan 2005, 13:55:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akcay

Sata bencede okadar gerekli bişey değil benim sata 80gb samsung var 40gb maxtor PATA ya göre 3 kat sesi var. Çok büyük hız farkıda yok. + Disketle açması ayrı bi bela. Elinde boot lu cd yoksa win kurması bela. +çok hassaslar. Ama maxtordan daha az ısınıyo.

senin samsung da bi arıza var o zaman.. 2 tane samsung full kasarken bile ses duymuyorum

disket olayına gelince intel chipsetlerde satanın tanıtılmasına gerek yok. via ve sis lerin sorunu o
  • cok sesli olan hdd sahipleri dikkat etsinler, ileride donanimsal bir soruna yol acabilir.. ozellikle seagate ve samsunglarda az ve rahatsiz etmeyecek kadar ses cikar max.
  • bende sata harddisk aldım...

kendisi çok iyi ama ...

iki pervaneli bir fanı varki.... ddzzzzzzzzz

daha sessiz bir fan bilen varmı hiç...?
  • harddisktemi fan var garip.sata harddiskler biraz fazla ısınıyor sanırım.dosya kopyalama işlerinde süper.
    disketten f6 ile kurma işine gelince.intellerde sanırım böyle bi sorun yok.via ve sis chipsetlilerde olan bişey.
  • bende iki adet sata var samsung var sesiz çalışıyordu ( elimden düşürdüm çalışmaz oldu garantiden değiştirip gönderildi pc aldığım yerde 3-4 gündür gidip alıcam ) maxtor var şimdi odan biraz ses var ;yüklendiğim zaman cizirti yapıyor
  • Bende ST380013AS model, Seagate 80GB SATA var, aşırı gürültülü. Daha erken SATA için.

PATA 'ya devam .
  • sata yahu samsung
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.