Bildirim
serial kodu kaybettim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dijital olarak aldıysan ttnet playstore vb gibi eski satış bilgilerine ulaşıp serialini yeniden verebilirler ama oyunu kutulu olarak aldıysan serialin bir yerde yedeği olmaz. EA online servisiyle görüş belki hangi hesabına aktive ettiysen(oyunda girdiğin mail adresi ve şifren) geriye dönük kontroller sonucu serialini çıkarıp verebilirler. Açtığın hesapla ilgili bir kaç soru sorulur ve sistem bilgilerinden onu çıkarıp verebiliyorlar diye biliyorum. -
Oyunun Origin veya Steam'de değil mi? Çünkü cd-key'leri buralara giriyoruz. Bir de girilen key tekrar nasıl giriceksin ki?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Oyunun Origin veya Steam'de değil mi? Çünkü cd-key'leri buralara giriyoruz. Bir de girilen key tekrar nasıl giriceksin ki?
Crysis 2 sisteme aktivasyon yapılmadan çalışmıyor hesap açıp aktive etmek ayrı oyunu PC'de açmak için aktivasyon yapmak ayrı. diğer dijital hesaplardaki oyunlar gibi değil malesef bu oyun. Formattan sonra yeniden aktivasyon istiyor. Ayrıca 5 kere aktivasyon yapabiliyorsun bu yüzden bu hakkını kaybetmemek için formattan önce veya kaldıracağın zaman aktivasyonunu iptal etmen gerekiyor aksi takdirde 5 kere aktivasyonu yapılmışsa kaldırılmadan 6.kez kuruluma izin verilmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Crysis 2 sisteme aktivasyon yapılmadan çalışmıyor hesap açıp aktive etmek ayrı oyunu PC'de açmak için aktivasyon yapmak ayrı. diğer dijital hesaplardaki oyunlar gibi değil malesef bu oyun. Formattan sonra yeniden aktivasyon istiyor. Ayrıca 5 kere aktivasyon yapabiliyorsun bu yüzden bu hakkını kaybetmemek için formattan önce veya kaldıracağın zaman aktivasyonunu iptal etmen gerekiyor aksi takdirde 5 kere aktivasyonu yapılmışsa kaldırılmadan 6.kez kuruluma izin verilmiyor.
Hmm... Ben farklı bir şekilde sandım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X