Şimdi Ara

serial kodu kaybettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar crysis 2 almıştım bilgisayarıma kurdum seri kodu yazdım online modunuda oynadım daha sonra bilgisayarımdan sildim tekrar yüklemek istedim yüklendikten sonra serial kodunu istedi ama ben serial kodu kaybettim ne yapmam gerekiyor

• Dijital olarak aldıysan ttnet playstore vb gibi eski satış bilgilerine ulaşıp serialini yeniden verebilirler ama oyunu kutulu olarak aldıysan serialin bir yerde yedeği olmaz. EA online servisiyle görüş belki hangi hesabına aktive ettiysen(oyunda girdiğin mail adresi ve şifren) geriye dönük kontroller sonucu serialini çıkarıp verebilirler. Açtığın hesapla ilgili bir kaç soru sorulur ve sistem bilgilerinden onu çıkarıp verebiliyorlar diye biliyorum.
  • Oyunun Origin veya Steam'de değil mi? Çünkü cd-key'leri buralara giriyoruz. Bir de girilen key tekrar nasıl giriceksin ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Oyunun Origin veya Steam'de değil mi? Çünkü cd-key'leri buralara giriyoruz. Bir de girilen key tekrar nasıl giriceksin ki?

Crysis 2 sisteme aktivasyon yapılmadan çalışmıyor hesap açıp aktive etmek ayrı oyunu PC'de açmak için aktivasyon yapmak ayrı. diğer dijital hesaplardaki oyunlar gibi değil malesef bu oyun. Formattan sonra yeniden aktivasyon istiyor. Ayrıca 5 kere aktivasyon yapabiliyorsun bu yüzden bu hakkını kaybetmemek için formattan önce veya kaldıracağın zaman aktivasyonunu iptal etmen gerekiyor aksi takdirde 5 kere aktivasyonu yapılmışsa kaldırılmadan 6.kez kuruluma izin verilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Oyunun Origin veya Steam'de değil mi? Çünkü cd-key'leri buralara giriyoruz. Bir de girilen key tekrar nasıl giriceksin ki?

Crysis 2 sisteme aktivasyon yapılmadan çalışmıyor hesap açıp aktive etmek ayrı oyunu PC'de açmak için aktivasyon yapmak ayrı. diğer dijital hesaplardaki oyunlar gibi değil malesef bu oyun. Formattan sonra yeniden aktivasyon istiyor. Ayrıca 5 kere aktivasyon yapabiliyorsun bu yüzden bu hakkını kaybetmemek için formattan önce veya kaldıracağın zaman aktivasyonunu iptal etmen gerekiyor aksi takdirde 5 kere aktivasyonu yapılmışsa kaldırılmadan 6.kez kuruluma izin verilmiyor.

Hmm... Ben farklı bir şekilde sandım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta4 serial- unlock kodu
    16 yıl önce açıldı
    Doğrulama Kodu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Doğrulama kodu gelmiyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.