Şimdi Ara

Şeriat'e küfür eden avukat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
7.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaw nasıl kılınmadi ? O dönem çocuk yaşlı veya genç hepsi tek tek gelip cenaze namazı kıldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Yooo namazı falan kılınmadı çünkü o dönem öyle bişey yoktu.

Şimdi annesi Müslüman mıydı diye sorsam tabiki Müslümandı dersin sen şimdi. Çünkü öyle çiziyorsun kafanda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Nerden bakıyorsun 50 tane kaynak var ceneza namazı ile ilgili

Ceneza namazı tek veya toplu da kaldırabilir

3 gün boyunca cenaze namazı kılındı duyan geldi kıldı

Senin kulaklar sağır , kuran da ramazan da nasıl oruç tutulur yazmaz , kelime-i şehadet yazmaz veeee niceleri yazmaz

Kuran da namaz yazar. Ama 5 vakit yazmaz

Sen çok akıllı sin peygamber birşey bilmiyor sen biliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Yaw kardeşim alayı uydurma işte. Ekmek kapısı haline getirenler uydurmuşta uydurmuş. Muhammedin bir tane cenaze namazına katıldığının bile bahsi yok. Böyle açıkları bulup söyledikçe birileri başlıyor uydurmaya.

Kuranda salavat vardır namaz yoktur. Salavatın namaz olduğunu arzu edip bence namazdır diyenler var. Sende salavat namazdır bence diyen adamların lafına uyuyorsun. Kendi özgür iraden yokmu senin? Salavatla namazın aynı şeyler olmadığını itiraf edecek cesaretin yokmu? Bu adamlar beyaza kara dese sorgusuz sualsiz karamı diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Şubat 2024; 13:39:19 >
  • TCK 216 ve 216/1 gayet açık. Bir sürü şikayette gelmiştir bu söyleme illaha işlem yapılacaktır.

Şeriat'e küfür eden avukat

Büyük ihtimal ifadeye çağrılacak. O gün akşama kadar işlemler biterse serbest kalacaktır. Veya olmadı 1-2 gün gözaltında tutulabilirler.

Not: Bu tarz çıkışlara söylemlere gerçekten gerek yok. Boş beleş 1-2 hafta bunu konuşuruz artık. Ben CHP'yi biraz tanıyorsam bu kadına sahip çıkacak AKP karşı çıkacak meydanlarda karşılıklı atışmalar ve en son herkes hiç bir şey olmamış gibi evine dağılacak. Sonuç olarak 1-2 hafta gündem unutulacak ülkenin dertleri sorunları unutulacak ve halkın kafasında CHP'nin şeriata küfür eden kadını savunması kalacak.

Soruşturma açılmış bile.

Şeriat'e küfür eden avukatwww.sozcu.com.tr
    Avukat Feyza Altun'a 'şeriat' soruşturması - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/avukat-feyza-altun-a-seriat-sorusturmasi-p23730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 19 Şubat 2024; 13:57:20 >

• EmuDev E kullanıcısına yanıt
    İsveçte kuran yakanlara nasıl tepkiler verdiklerini gördük. Hinduların en kutsalını kesen adamlar bunlar. Ha ben inek kesilmesin demiyorum. Dine saygı orantısını göstermeye çalışıyorum.

Ha bu arada, ineğe o kadar çok önem veriyorlarki zamanında inek kesen diğer köylülere katliamlar yapmış hindular. İşin ciddiyetini anlasınlar diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Şubat 2024; 14:7:34 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

şeriat dini değer değildir.

şeriat islam hukukuna verilen addır.

bazıları da

Alman hukukunu

amerikan hukukunu

anglo-sakson hukuk sistemini

kıta avrupası hukuk sistemini

isviçre medeni kanununu

fransa idare hukukunu

alman ceza hukukunu

italyan borçlar hukunu

vs...

s........yim vs. dese bu suç olmayacağı gibi,

bence bu kadının söylediği de suç değildir.

çünkü bu soyut kavramdır ve %99'u mezhep imamlarının fetvalarıyla oluşturulmuş bir hukuk sisteminin adıdır.

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Banane ben vekalet vericem ben öldükten sonra kime ne bildiğim kadarıyla hukuki yollarla böyle bir hakkım var die biliyorum he çok gereksiz die kimse uğraşmıyor ama okadar tiksiniyorumki bunlardan özelliklede akrabalarımdan inatla yapıcam.Ben öldükten sonra bilincim kapalı olduktan sonra nolmuş bir önemi yok benim için.İnatla yapmayı düşünüyorum Bu Ülkede Müslümanlar ne yapıyorsa benim için tersi doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 19 Şubat 2024; 14:35:34 >
  • adolf1 kullanıcısına yanıt

Siz mi karar veriyorsunuz hangi söylem dini değere hakaret veya değil diye ? Mahkemeler boşuna mı var !

Orada şeriat yerine dini başka bir öznede kullansa hakaret bence. Atıyorum seccadenizi ... dese gene aynı mesela. Veya hocanızın cübbesini . Caminizin minaresini ... dese flan hepsi dini değerlere hakaret olur bence. Ve üstüne toplu şikayetler olunca mahkeme işlem yapmak zorunda. İnceleyecek bakalım hakaret mi değil mi diye.

Not: Haaa bu suçucun cezası hapis flan olmaz. Tahminimce Olacağı en kötü ihtimal ile 1-2 gün tutuklu kalmak anca işte. Mahkemede en üst sınırdan bile ceza alsa yatarı yok çünkü. Ama bu fiili sürekli tekrarlamaya devam ederse anca cezai işlem uygulanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 19 Şubat 2024; 15:1:9 >
  • adolf1 kullanıcısına yanıt

o neyin kafası Şeriat dediğin ALLAH ın emir ve hükümleri ayetleridir. NAsıl dini değer olmuyor? ALLAH ın ayetleri dini değer değil mi?

Ayrıca alman olsun başka hukuklarda olsun onlarda o ülkenin değerleridir. Yani öyle bir saçmalamışsın ki neresini ne şekilde düzelteyim diyeceğim sonra rumuza bakıyorum gerek bile yok diyorum. Engellendiniz.

• Söylediği hoş değil ama Türkiye Cumuriyetin de şeriat isteyip çığırtkanlık yapanlara da gözaltı kararı alın da görelim bakalım..

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Adama bak seriati nelerle bagdastiriyor Şeriat'e küfür eden avukat 

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Çünkü o görevli bir partizan :)

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

ne güzel söylemiş

• koca forumda admin yok mu abicim ya? adam gelmiş açık açık şeriatı savunuyor. gönderin bunları buradan.

• Çok şükür ki Atatürk gelmiş bu ülkeye. Yoksa Afganistan bataklığından farkı kalmazdı.

• Gün, adam burada şeriat propagandası yapıyor. Gün gelir devran döner başına bela açar bunlar. Moderatörlere tembihlettir müsaade etmesin. Tck söz konusu olunca direk seni bulurlar. Ben bu sitenin devamlılığını istediğim için sadece uyarmak istedim.

• Ne sokacağını söylememiş. Sizin aklınız kirli.

• Konunun ne olduğu önemli değil, bir avukat böyle konuşmamalı, mesleğini taşımayı bilmeli.

• İyi demiş istedikleri kadar soruşturma açsınlar bir şey olmaz. Şeriat ne olum ya küfür etsem ne olur. O Şevki yılmaz denen serefsiz gene çıkmış Atatürk'e hakaret ediyor geçmişte de mecliste adice hakaretleri var bu yobazın başına gelmiyor ama Feyza Altun şuçlu öyle mi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.