Şimdi Ara

Şeriat'e küfür eden avukat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
7.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok derin sorunları var bu ülkenin bunlar gereksiz gündem işgali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feyza adlı kadın kocası ile birlikte edindiği ultra zenginliğin sorgulanmasını, belgelerle ifşa edilmesinin yarattığı ortamı çok güzel bir şekilde absorbe etti. İdeolojisi ne olursa olsun birileri cebini doldurma beşinde iken, züğürtlere birbiri ile atışmak düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Şubat 2024; 19:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle açıklamaları doğru bulmuyorum. Bir de bu arkadaş kim ben tanımiyorum, bu kadar niye gündem oluyor?

Hakaret vs. dogru değil

• Şeriat istemiyoruz, müslüman olarak bile ben istemiyorum. Ama niye küfür ediliyor? Ülke siyasetini ve gündemi uç fikirlerin belirlemesi çok kötü. Şeriatı bilmeyen, Şeriat olan bir ülkede asla yaşamak istemeyecek milyonlar bile şeriatı savunacak şimdi. Şeriata küfreden ne elde etmiş olacak şimdi?

• man utd kullanıcısına yanıt

Zaten maksat ekonomi falan konuşulmasın.

• Forumdaki seriatci, rejim ve cumhuriyet dusmani tayfa, aglayacaklarina afganistana yada irana nasil giderimin planlarini yapsalardi, simdiye coktan istediklerine kavusurlardi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Yok bunların amacı her zaman bir yeri karıştırmak veya birilerini sırtından bıçaklamak olmuştur. Toplumları geri çekmek ultileridir, dış güçler falan bunların yanında kedi yavrusu gibi kalır.
    Gerçi pardon, sizi başımıza ilk başta saran zaten İngiltere ve Fransa :D siz onların köpeklerisiniz, hala ve her zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese söylüyorum, hele Müslümanım ve Şeriatı istemiyorum diyen zihniyete, bu mümkün değil olamaz. Bir Müslüman ALLAH ın emir ve hükümleri olan Şeriatı istemeyip hem de Müslüman olamaz bunu bilerek yazın cümlelerinizi bu mümkün değil, Bu cümleyi söyleyerek Müslüman olmaktan vazgeçiyorsunuz demektir. Bir Müslüman Şeriatı yani ALLAH ın emir e hükümlerini istemek ile yükümlüdür.

Valla beni bu ülkeden gönderebilecek bir ALLAH ın kulu yok olamazda. Haa çok seviyorsanız siz gidin o çok yalandığınız sistemlerini savunduğunuz ülkelere, ayrıca bu ülkenin kurucu meclisinde dini devlet İslam dır ibaresi var yani kurucu meclis bunu beyan etmiş. Ve İstiklal Marşı gibi bir marşımız var iken ALLAH ın emir e hükümleri olan Şeriata laf etmek kimsenin haddi de hakkı da değildir.

Şeriat'e küfür eden avukat
    Şeriat'e küfür eden avukat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 20 Şubat 2024; 9:13:40 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Kadının sosyal medyadan gelir elde etmek için vergi kaydı var. Yani bu haftaki etkileşimle avukatlıkta kazanacağı 1 yıllık geliri kazanmış olacak :)

• Bu şark kurnazı Laik kesimi fena kekledi .

Yolsuzluk, vergi kaçırma, kara para aklama iddalarıyla gündemde olduğunuzu düşünün.

Banka hesaplarınıza inceleme başlatılmış, muhtemelen yakında gözaltına alınacaksınız.

Tam olarak bu yüzden iki gündür küfrediyor. Kendini gözaltına aldırıp mağduriyet kasıyor. Önce ülkeyi ikiye böldü, şimdi yarısının desteğini alıyor.

Kısaca, o içerdeyken hakkında özgürlük tweeti atmaları için minik bir ordu yaratmaya çalışıyor :)

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Sakal konusunda bile mutabakata varılamamış bir anlayış varken şu an nasıl bir şeriat uygulanabilir? Şeriat için sence şartlar uygun mu? Toplum uygun mu? Toplumu zorla uydurmak mı lazım? Böyle yaparsak Allahın dinine nasıl hizmet etmiş oluruz?

• Navi kullanıcısına yanıt

O ayır bir konu tartışılır münazara olur anlaşılır farklı görüşler çıkar, ama asıl olanı inkâr ederek Müslümanım denemez kalınamaz. Her Müslüman ALLAH ın emir ve hükümlerini olan Şeriatı kabul etmek zorunda etmiyor ise Müslüman olamaz.

Şuan mezhepler görüşler vs tartışılmıyor ayrıca mezheplere uymak zorunda değilsin bu seni Müslüman olmaktan çıkarmaz. Ama sen top yekün ALLAH ın emire hükümleri olan Şeriatı istemiyorum kabul etmiyorum diyorsun. Bu söz seni Müslümanlıktan çıkartır.

ALLAH ın dinine ALLAH ın emir ve hükümlerini kabul ederek hizmet etmeye başlarsın. Kabul etmediğin bir dine ve ALLAH a nasıl hizmet etmeyi bekliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 20 Şubat 2024; 9:26:43 >
  • Arrabın masalları bizi ne kadar gerdi yaw,

• furandor kullanıcısına yanıt

Hmm yani ülkenin ve insanların şu anki hali islam ülkelerini özetliyor mu o zaman? tahmin ettiğim gibi :)

• Kadın çok zeki. Kara para aklama, yolsuzluk vs. gibi dosyalarından zaten gözaltına alınacaktı. Böyle bir yaygara kopararak kendini içeri aldırarak arkasına bir kısmın desteğini aldı.

Birde saçma sapan tweetler atarak ortamı germeye çalışıyor. Sanki birisi şeriat istiyoruz dedi de çıkmış 50 tane tweet atıyor bu ülke laik kalacak diye. Yahu zaten laiklik bitsin gitsin diyen yok ortada. Kendi çalıp oynuyor, ne güzel dünya Şeriat'e küfür eden avukat 

• Bak bu çok haklı yorum. Aslında bu kadın böyle yaparak Şeriat isteyenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluyor. Şeriat istemeyebilirsin sevmeyebilirsin ama bu şekilde insanların damarına basarsan haddini aşan yorumlarda bulunursan ters etki yapar.

• Yok hocam. Akp ile ilgili herkesi susturan bir mesaj atarsan admin var. Mesajını silip açıklamasız ceza verirler. Forum da aynen Türkiye gibi açık açık devletin rejimine karşı şeriatın savunulabildiği rejimi yıkmaya yönelik her türlü görüşün serbest olduğu birtek akp hakkında konusulurken dikkat edilmesi gereken bir yer.

• Gerçekten akıl tutulması işler şeriatın konuşulması felan. Anayasanın ilk 4 maddesine baktıgımızda Türkiyenin laik oldugu ve bunun değiştirilemeyeceği açık bir şey. Yani ben de müslümanım ve mevcut rejimde de dinimi gayet icra edebiliyorum. Özgürlük var herkes istediği gibi yaşıyor. Resmen bu gerici tipler iç savaş çıkarmaya çalışıyor. Şeriat isteyen yüzde elli olsa istemeyende yüzde elli vardır ne yapalım yani birbirimizi mi yiyelim. Türkiyede rejim bellidir ve değiştirilemez. Değiştirilmesi teklif bile edilemez!

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    İşte sırf bu yüzden ülkede hızla deist, ateist ve agnostiklerin sayısı artıyor. Hadi erkekleri geçtim onlara hava hoş, hangi aklı başında kadın şeriatı savunur, kendini 2.sınıf insan görür. Gören varsa da beter olsun hak ediyodur diyelim.
    Sözün özü gerçekten şeriat isteyenler ülkede %5'i geçmez.Olay boş gündem yaratıp ekonomi ve enflasyon gerçeklerinden kopup zaman kazanmaktır.Seçim yaklaştıkça da bu haberler daha fazlalaşacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.