Şimdi Ara

Şeriat'e küfür eden avukat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
7.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçim yaklaştı ya mağduru oynamaya başladılar gene dikkat edin her seçim öncesi ya biyerde Terör oluyor ya Dinle ilgili mevzu oluyor.Ne hikmetse bunlar hep böyle ağılrlıklı olarak seçim döneminde meydana geliyor.Kadın şeriat hakkında böyle söylüyebilir ve bunu ifade edebilir.Bu bir Suç değil Şeriat kelimesi önemli birşeyde değil sadece Müslümanlara göre önemli birşey ama herkes müslüman değil.Müslüman olmak zorundada değil.Kadının bunu ifade etmesi bir suç değil.Şeriat hakkında böyle konuduğu için hiçbir aklı başında bir hakim kadına ceza vermiyecekdir çünkü kanun maddesine göre suç değil bitti işinize geliyorsa Afganistana gidebilirsiniz orda şeriat var burası bir hukuk devleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 19 Şubat 2024; 9:32:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam itiraf edin, kellesinin alınmasını istiyorsunuz değil mi bu kadının? Ölene kadar taşlanmasnıı veya kırbaçlanması görüyorsunuz rüyanızda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Feyza denen avukat çeşitli usulsüz işlemlerle suçlanıyordu. Bir ara seher yaşayacak bunun foyalarını ortaya çıkarmıştı.

Sanırım iddialardan dolayı tutuklanacak ve öyle bir şey yapayım ki kimse beni usulsüz işlemlerden tutuklandığımı konuşmasın.

Bu Feyza tam bir şeytan

• Miraclescape kullanıcısına yanıt

Gökyüzü günde 5 vakit Allahu Ekber nidaları ile inliyor ve burası İslam ülkesi değil .biri vefat etti mi selalar okunuyor ama İslam ulkesi değil ..

Burası altında yüz binlerce şehit yatan bir İslam toprağıdır beğenmiyorsan yallah Avrupa'ya ezan-muhammedin olmadı topraklara .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar arap bu forumda var mıymış ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeriat'i istemeyebilirsin ki zaten ülkemiz Atatürk'ün kurduğu laik bir ülkedir. Ama böyle sözlere ne gerek var, boşu boşuna millete koz veriyorsun, gündem değiştirilmesine izin veriyorsun.

Her zaman söylüyorum, eleştiriler saygı çerçevesinde yapılmalı.

• Şaşırdık mı peki? Hayır. Sonra çıkıp da "Tabii hepimiz Elhamdülillah müslümanız, Türkiye Müslüman bir ülke, nüfusun %99'u müslüman" filan diyorlar.

Şeriat'e küfür eden avukatEmrah Baliyoutube
    Kahrolsun Şeriat - Cumhuriyet Mitingleri İslam Düşmanları
    https://www.youtube.com/watch?v=nCSZ1whLcao
    Şeriat'e küfür eden avukatEhli Sünnet Gençlikyoutube
    Tuncay Özkan'ın Yaşlı Kadına Kahrolsun Şeriat (Haşa) Sloganı Attırdığı Anlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=4rNh2EoqydQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 19 Şubat 2024; 11:57:3 >
  • Hala anlamak istemeyen zatlar var kurucu irade ile kurulan Cumhuriyetin anayasasında Devletin dini, dini İslam dır ibaresi var. Bunu bilin ona göre konuşun. Yani 29 Ekim 1923 Cumhuriyet ilan edildiğinde Anayasada Devletin dini, dini İslam dır.

Şeriat'e küfür eden avukat

Şeriat'e küfür eden avukatwww.anayasa.gov.tr
    1924 Anayasası | Anayasa Mahkemesi
    https://www.anayasa.gov.tr/tr/mevzuat/onceki-anayasalar/1924-anayasasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 19 Şubat 2024; 11:56:52 >

• Burda ölenlerin niye hepsi cenaze namazı kılınıyor ? Adam yak beni diyor yakmıyor gidip namaz kıldıriyor ,

Allah bile Resulullah efendimiz Hz Muhammed sav kâfirlerin namazı kılma diyor

Burda şerri hükme laf edenlerin hepsi şerri hükme göre namazı kılınıyor cenaze ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme meselesi. Ona bakarsan Balıkesir Hutbesi de var 1923'te.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Diyanet İşleri bir devlet kurumudur, devlet memuru kafasıyla iş yapıyor; Allah'ın şeriatına göre değil. Nüfus cüzdanında Müslüman yazıyorsa ölene öyle muamele yapıyor. Yanlış tabii.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

hee diyorsunki şimdide gelecekte de bu köprü ayı dayı meselesi uygulanabilir sorun yok.

• Ben tarihte var olanı söylüyorum. Ondan sonra zaten 1938'teki son meclis konuşması ile her şeyi açık açık söylüyor, ama Kemalistler ona da bir kulp buluyor.

Dostum söylemin ironiyse ciddiye alma ama o Teşkîlât-ı Esâsiye Kanunu yani 1961'e kadardı. Şu an laik bir anayasa var, üzgünüm hayallerin suya düşmüş olmalı...

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

1961 de değişen 1980 de değişen yasa değişmez mi diyorsun yani :) ne hayali kuracağım olabilme ihtimali olanı söylüyorum. Sanki hiç olmamış gibi davranmanızda sizin hayaliniz sanırım.

Bu ALLAH kanunumu ki değiştirilemez olsun. Benim sana tavsiyem İstiklal Marşını oku ne anlatmak istediğini anla :)

Ben bir şey değişmez demedim? Bu anlamı çıkarabilmen için baya zorlamış olman lazım. Anayasa her zaman değişebilir, geçmişte devletin dini islam olmasının ne önemi var şu an islam mı?? Halkın %100'de müslüman olsa bu devletin müslüman olduğu anlamına gelmez. Devlet hala laiktir ve herkes istediğine inanabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.