Şimdi Ara

Serinin uygun fiyatlı üyesi P30 Lite karşınızda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fat304h

Bu mesaj silindi.
    Telefonlardaki geniş açı lensler ana lensten farklı. Yani arkadaki ana kamera 24mp 1,7 diyafram vs oluyor ama geniş açı kamerası 8mp 2.2 diyafram oluyor. Yani aynı kalitede ne fotoğraf ne de video çeker. Bunu bilerek almak lazım geniş açılı bir telefon.

Benim de geniş açı takıntım var, ama dediğim gibi 2. ya da 3. lens olarak konuşan bu lensler ana kamera gibi çekmiyor. Mesela gün ışığında bir fotoğraf çektiniz manzara vs. bir de ana kamerayla çektiniz. İkisi aynı gibi gözüküyor renkler canlılık vs. Ama zoom yaptığınızda megapixel düşük olduğu için bulanıklık, piksel vs sorunları oluyor. Zoom yapmam, geniş açı olması benim için yeterli, sosyal medyada paylaşacağım derseniz geniş açı işinizi görür.

Şuana kadar gördüğüm max. 3000 TL bütçeli telefonlarda kullanılan en iyi geniş açı kamera 8mp.

Edit: Diyafram açıklığından dolayı düşük ışık performansı da kötü olur geniş açı kameranın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 20 Ağustos 2019; 1:36:54 >

• Kirin 710 da ne işlemciymiş arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emui 9.1.0.215 güncellemesi alan var mı?
    Tüm simgeler kare oldu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Bu mesaj silindi.
    Hocam yabancı sitelerde biraz araştırdım, güzel harici lensler var. TR'de 10-15 liraya satılanlar kenarlarda bozulma yapar diye düşünüyorum.

Ayrıca geçen gün şu konuyu açmıştım fotoğrafçılık bölümünde. Ama kimse yazmadı :)

>>>>> CEP TELEFONU LENS TAVSİYESİ

Ben şuan için Realme 3 Pro ya da Xiaomi MiA3 (uygun fiyatlı çıkarsa) almayı düşünüyorum. Realme'nin ana kamerası baya iyi. Harici bir geniş açı lens alırsam da olay çözülür.

Genelde set olarak satılıyor. Tele (zoom) + geniş açı + balık gözü

Şu sitede iyi markaları paylaşmışlar. Bunlardan uygun fiyatlı olanları alabiliriz. Aukey de var listede.
    digitalcameraworld
    The best add-on lenses for iPhone and Android phones in 2019
    https://www.digitalcameraworld.com/buying-guides/best-add-on-lenses-for-iphone-and-android-phones

• Bu telefonda wireless charge var mı?

yoksa, kılıf ile oluyor diye biliyorum ancak aliexpress'te boyle chargelar var calisir mi?
  • Arkadaşlar merhaba danışmak istiyorum. P30 lite ile mi 9 lite arasinda kaldim. Kameraya ve sorunsuzluğa önem veriyorum. Kronik sorun var mi bu cihazda? 4.5 g Çekim kalitesi olsun batarya olsun günlük kullanımda donma kasma olsun, bir eksiği, çok fazla şikayet edilen bir durumu var mi, konuşuldu mu forumda? Hangisini önerirsiniz?

• P30 lite tavsiye edermisiniz 128 gb lik 2700 tl şuan 3 bine kadar kücük ekran telefon bakiyorumda kararsiz kaldim kronik vb. sorunu varmi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.