Şimdi Ara

şerit led

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 m2 lik oturma odamı çok iyi derecede aydınlatacak şerit led arıyorum. avize kullanmayacağım için ışık gücünün iyi olması lazım.tek renk beyaz ışık olacak.hangi özelliklere dikkat etmeliyim. samsung şerit led fiyatı 20 tl. aynı özelliklere sahip daha uygununu bulabilir miyim

• http://www.hepsiburada.com/serit-led-3-cip-5mt-beyaz-ic-mekan-p-HRAPRASLI003B

ARKADAŞLAR BU SİTEDE DE BİR ŞERİT LED VAR SİZCE UYGUN MU
  • Merhaba gkhnacar, Web Sitemizde Şerit Led leri uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Uygulayacağınız yere göre ihtiyacınız değişebilir. İç mekan ve dış mekan olarak farklı şerit ledler mevcut sizin için altta listeliyorum dış mekan ve iç mekan olarak

İç Mekanlar

Tek Çipli : İç mekan şerit led

3 Çipli : İç mekan şerit led

8 Çipli : İç mekan şerit led

Dış Mekanlar

Tek Çipli : Dış mekan şerit led

3 Çipli : Dış mekan şerit led

eğer aklına takılan bir soru varsa yardımcı olabiliriz. bu mesajı kontrol edicez.

• şerit led tavsiyem olarak sizlere önerimwww.ledithalat.com dakı canlı destek üzerinden arkadas yardımcı oluyo ve ürünleri cok kalıteli müsteri iletişimi gercekten cok iyi bir site tavsiye ederimwww.ledithalat.com
  • GG'den aldığım şerit yapışmadığı için iade ettim. mutfak tezgahına kumandalı led şerit öneriniz var mı?
  • uqurtosun U kullanıcısına yanıt
    merhaba bende salonuma asma tavan yaptırıyorum. tavanda bir piriz yeri bıraktıracağım bu sayede de şerit led döşeyeceğim.
    oda ölçüleri 7 metreye 5 metredir. tek bir piriz yerinden bu kadar büyük bir led ağlanması uyhun mudur? kumandalı ve renkli bir led için fiyat alabilir miyim.
    Adaptörü dahil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şerit led pilliye çevirme
    3 hafta önce açıldı
    Şerit Led Işığı Dağıtmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.